Mariah elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy édesanya lesz, mivel sosem akart gyereket, ám mikor ikrei megszülettek, új célt adtak életének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mariah Carey sosem akart gyereket
2014. április 11. 14:51
Tinédzserkorban normális, ha a kamasz azt mondja, hogy neki nem lesz gyereke, nem kell -vagy hogy utálja a gyerekeket: később úgyis kinövi. A baj akkor van, ha egy felnőtt mondja ezt, mert az azt jelenti, hogy nem tud felelősséget vállalni.
Mariah sok nyilatkozatában azt mondta, hogy nagyon vágyik gyerekre, erre határozottan emlészem.
Mariah sok nyilatkozatában azt mondta, hogy nagyon vágyik gyerekre, erre határozottan emlészem.
2014. április 11. 15:27
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Idézet (Pipi @ 2014.04.11. 14:51)
Tinédzserkorban normális, ha a kamasz azt mondja, hogy neki nem lesz gyereke, nem kell -vagy hogy utálja a gyerekeket: később úgyis kinövi. A baj akkor van, ha egy felnőtt mondja ezt, mert az azt jelenti, hogy nem tud felelősséget vállalni.
Én például nem akarok gyereket, pedig felnőtt vagyok, aki ráadásul boldog házasságban is él, mégsem hiszem, hogy baj lenne velem. Nem felelősséget vállalni nem tudok, hanem nem szeretném feladni a mostani életemet, ami szinte tökéletes (nekem).
2014. április 13. 13:29
Idézet (Diary @ 2014.04.11. 15:27)
Én például nem akarok gyereket, pedig felnőtt vagyok, aki ráadásul boldog házasságban is él, mégsem hiszem, hogy baj lenne velem. Nem felelősséget vállalni nem tudok, hanem nem szeretném feladni a mostani életemet, ami szinte tökéletes (nekem).
Csakhogy minden élőlény úgy lett megalkotva, hogy továbbadja a génjeit, ezért is van a szexuális vágy. Az ember döntése, hogy gondolja, hogy vállal gyereket, vagy sem. Aztán ha a körülmények nem adottak, minden vágya ellenére sem tud saját gyereket vállalni. Szerintem még te magad sem tudod, mi lesz 10 év múlva, soha ne mondd, hogy soha...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: