Starity

Mariah Carey sosem akart gyereket

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 11. 14:45 #1
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 26335
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
Mariah elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy édesanya lesz, mivel sosem akart gyereket, ám mikor ikrei megszülettek, új célt adtak életének.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. április 11. 14:51 #2
- törölt felhasználó -    
Tinédzserkorban normális, ha a kamasz azt mondja, hogy neki nem lesz gyereke, nem kell -vagy hogy utálja a gyerekeket: később úgyis kinövi. A baj akkor van, ha egy felnőtt mondja ezt, mert az azt jelenti, hogy nem tud felelősséget vállalni.
Mariah sok nyilatkozatában azt mondta, hogy nagyon vágyik gyerekre, erre határozottan emlészem.
2014. április 11. 15:27 #3
Diary
Diary
visszatérő vendég

StátuszSummertime
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 222791
Idézet (Pipi @ 2014.04.11. 14:51)
Tinédzserkorban normális, ha a kamasz azt mondja, hogy neki nem lesz gyereke, nem kell -vagy hogy utálja a gyerekeket: később úgyis kinövi.  A baj akkor van, ha egy felnőtt mondja ezt, mert az azt jelenti, hogy nem tud felelősséget vállalni.
Mariah sok nyilatkozatában azt mondta, hogy nagyon vágyik gyerekre, erre határozottan emlészem.

Én például nem akarok gyereket, pedig felnőtt vagyok, aki ráadásul boldog házasságban is él, mégsem hiszem, hogy baj lenne velem. Nem felelősséget vállalni nem tudok, hanem nem szeretném feladni a mostani életemet, ami szinte tökéletes (nekem).
2014. április 11. 18:18 #4
- törölt felhasználó -    
Mégis lett gyereke..biggrin.gif
2014. április 11. 20:46 #5
- törölt felhasználó -    
Diary egyetértek good.gif
2014. április 13. 13:29 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Diary @ 2014.04.11. 15:27)
Én például nem akarok gyereket, pedig felnőtt vagyok, aki ráadásul boldog házasságban is él, mégsem hiszem, hogy baj lenne velem. Nem felelősséget vállalni nem tudok, hanem nem szeretném feladni a mostani életemet, ami szinte tökéletes (nekem).

Csakhogy minden élőlény úgy lett megalkotva, hogy továbbadja a génjeit, ezért is van a szexuális vágy. Az ember döntése, hogy gondolja, hogy vállal gyereket, vagy sem. Aztán ha a körülmények nem adottak, minden vágya ellenére sem tud saját gyereket vállalni. Szerintem még te magad sem tudod, mi lesz 10 év múlva, soha ne mondd, hogy soha... smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok