Selena Gomez kirúgta a szüleit
2014. április 11. 14:46
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
dori55, én is pont erre gondoltam.
2014. április 11. 15:02
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Hát...el kell fogadniuk, hogy Selena felnőtt.
2014. április 11. 15:03
igen. ez a menő. fontosabb a karrierje meg a pénze, mint a családja-.-"" ezért utálom ezeket a beképzelt sztárokat
2014. április 11. 15:23
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Végül is, én megértem. Hajamat tépném, ha felnőtt, sikeres - na, mondjuk ezt azért kétségbe lehet vonni - nőként még mindig ilyen szintű kapcsolatban lennék a szüleimmel.
2014. április 11. 15:30
|
|
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline
|
A cím nem tetszik :/ Amúgy Selenának igaza van! <3
2014. április 11. 15:31
Idézet (marika20044 @ 2014.04.11. 14:07)
Én a cím alapján teljesen mást hittem!
Én is!
2014. április 11. 15:47
Igaza van. A szülők nem tölthetnek be egyszerre menedzser, és szerető családtagi szerepet.
2014. április 11. 15:49
A cím számomra egy kicsit félrevezető volt, de még ezt sem nevezném igazi kirúgásnak.
2014. április 11. 15:58
Nekimimi82:
igen. ez a menő. fontosabb a karrierje meg a pénze, mint a családja-.-"" ezért utálom ezeket a beképzelt sztárokat
Forrás: http://starity.hu/magazin/48426-selena-gomez-kirugta-a-szuleit/#ixzz2yaNd0IVz
Nem értek egyet,mert ez a cikk nem arról szól,hogy Sellynek fontosabb a karierje meg a pénze,hanem azt,hogy neki a felnőtség nem azt jelenti,hogy botrányokat kell csinálni,hanem azt,hogy nem mindig szeretne anyuci,meg apuci kislánya lenni!Persze nem úgy értem,hogy ha már felnőt vagy,akkor rögtön ,,rúgd ki a szüleidet",hanem azt,hogy néha nehéz döntéseket kell hoznod velük kapcsolatban!
Forrás: http://starity.hu/magazin/48426-selena-gomez-kirugta-a-szuleit/#ixzz2yaNd0IVz
Nem értek egyet,mert ez a cikk nem arról szól,hogy Sellynek fontosabb a karierje meg a pénze,hanem azt,hogy neki a felnőtség nem azt jelenti,hogy botrányokat kell csinálni,hanem azt,hogy nem mindig szeretne anyuci,meg apuci kislánya lenni!Persze nem úgy értem,hogy ha már felnőt vagy,akkor rögtön ,,rúgd ki a szüleidet",hanem azt,hogy néha nehéz döntéseket kell hoznod velük kapcsolatban!
2014. április 11. 16:19
A munkát és a családot külön kell választani, mert ha valamin összevesznek munka ügyben, az nem igazán tesz jót a családnak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: