Starity

2014-re várható a legújabb Cobain-film

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 11. 12:12 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Kurt Cobain halála az egész világot megrázta 20 évvel ezelőtt, és a tragédia iránti érdeklődés a mai napig sem csillapodott a tragikus körülmények között elhunyt zenész körül.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. április 11. 12:51 #2
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Love mit szól ehhez a filmhez? Úgy rémlik, hogy az összes képre, felvételre jogvédelmet kért anno( ő és a zenei nagykutyák mögötte), tehát itt komoly per lesz.
2014. április 11. 13:46 #3
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Érdekesnek bizonyul. Én már várom. Remélem a filmre majd ha szinkront nem is egy feliratot biggyesztenek. smileeee.gif
2014. április 11. 14:25 #4
- törölt felhasználó -    
Én kicsit furinak érzem hogy a halála után is csak keresetetnek csinálnak belpl,de mindenképp megnézem majd
2014. április 11. 14:38 #5
- törölt felhasználó -    
Érdekes film lesz. Őszintén szólva Kurt legközelebb barátai, és családtagjai sem hiszik el, hogy öngyilkos lett. Az úgynevezett búcsúlevelét grafológus szemmel értékeltem, erről néhány éve írtam cikket egy nagyobb portálra, abban kifejtettem, hogy az alsó sorok mindenképpen máskor íródhattak, illetve az sem kizárt, hogy más írta oda (a levélben nincs is önpusztításra utaló grafológiai nyom, betűváltozat!). A Tom által felkért kutatócsapat is erre jutott.
A boncolási jegyzőkönyvet még nem olvastam, de furcsa mementó, hogy néhány évvel Kurt halála után a boncolását végző pathológus rejtélyes körülmények között halt meg.
Annyira szövevényes és bonyolult ez az ügy... Súlyos vádak Courtney ellen, de ha nem is teljesen, de nagymértékben igaz lehet. Kíváncsi vagyok, ő mit szól majd a filmhez, ha már Kurt halálának 20 éves évfordulója alkalmával semmit nem nyilatkozott...
2014. április 11. 15:18 #6
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Engem ebben az egész "Courtney tette el láb alól Kurt - öt" dologgal az a bajom, hogy az emberek mintha nem gondolnának bele abba, mivel vádolják Courtney - t. Ennyi erővel azt is mondhatnák, hogy ő ölte meg Kurt - öt, a férjét, akit (elvileg) szeretett, de ha nem is szerette olyan halálosan, azért mégis közel állhatott hozzá, ha hozzáment és gyereket szült neki... De a legtöbben nem látják Courtney - ben az embert. Kurt a legtöbbek szemében tökéletes (talán még az enyémben is...), de Courtney - re mindenki úgy gondol, mint a lélektelen, pénzéhes r*banc, aki még a férjét is képes volt megöletni, és akinek senki és semmi sem számít önmagán kívül... Ha arról van szó, hogy nem öngyilkosság, amit mindenki olyan biztosra vesz, akkor egyértelműen Courtney. Mert ki másra is lehetne fogni? A nőt már akkor utálta a legtöbb Nirvana rajongó, amikor még Kurt élt, és mivel kicsi a valószínűsége, hogy öngyilkosság történt, akkor már rögtön Courtney - t kellett elővenni. Az pedig, gondolom, nem sok embernek fordult meg a fejében, hogy milyen személyiség kell ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen. Vagy mindenki olyan jól ismeri Courtney - t.
Pipi: de, nyilatkozott (ha ez annak számít) https://twitter.com/Courtney/status/452620090257596416 (ez a Facebook - ján is kint volt)
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. április 11. 16:04 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fannycska999 @ 2014.04.11. 15:18)
Ha arról van szó, hogy nem öngyilkosság, amit mindenki olyan biztosra vesz, akkor egyértelműen Courtney. Mert ki másra is lehetne fogni? A nőt már akkor utálta a legtöbb Nirvana rajongó, amikor még Kurt élt, és mivel kicsi a valószínűsége, hogy öngyilkosság történt, akkor már rögtön Courtney - t kellett elővenni. Az pedig, gondolom, nem sok embernek fordult meg a fejében, hogy milyen személyiség kell ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen. Vagy mindenki olyan jól ismeri Courtney - t.

Courtney az intézetben ahol nevelkedett, leszúrta egyik társát - csak úgy. Sokáig bolti lopásokból élt, mert a megkeresett pénzén drogot vett. A Kurt előtti férjére pedig rágyújtotta az ágyat. Trent Reznor pedig szinte futva menekült előle, miután Courtney a véres tamponjaival összekente a házat. Ezekhez milyen személyiség kell?
2014. április 11. 16:39 #8
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Pipi: ezek is elég durva dolgok, ez igaz. De én valahogy nem tudom elképzelni, hogy Kurt halála is az ő lelkén szárad, de nem kizárt, hogy tévedek. És ameddig nem biztos, addig szerintem nem kéne tényként kezelni ezt a dolgot.
2014. április 11. 16:45 #9
- törölt felhasználó -    
devilrose igen, ezen gondolkoztam én is

Pipi
könyörgöm,ezeknek a fele sem igaz...
2014. április 11. 16:50 #10
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Pipi @ 2014.04.11. 16:04)
Courtney az intézetben ahol nevelkedett, leszúrta egyik társát - csak úgy. Sokáig bolti lopásokból élt, mert a megkeresett pénzén drogot vett. A Kurt előtti férjére pedig rágyújtotta az ágyat. Trent Reznor pedig szinte futva menekült előle, miután Courtney a véres tamponjaival összekente a házat. Ezekhez milyen személyiség kell?

Na, ezért nem kell elhinni mindent, amit az interneten olvasol, ahogy Petőfi Sándor is mondta rohog.gif
Ha mindent tényként kezelnénk amit valaha mondtak, írtak Courtney-ról a megszállottak, olyan hihetetlen nagy meggyőződéssel, és nem létező bizonyítékokkal (akik utálják azok számára igen könnyen meggyőző, de valójában légből kapott információkkal) akkor elég sok minden lenne a számláján. Mia Zapatát is ő ölette és erőszakoltatta meg például, ahogy mint tudjuk Kristen Pfaff is miatta adagolt túl. UGYE? Hiszen olvastam.
110.gif

Hozzátenném, hogy a bolti lopások és a sztripperkedés (a drogozásról inkább tényleg nem szeretnék mondani semmit, tudod, mondjuk hogy még ki csinálta...) ugye még nem tesz valakit egy férjét megölető emberré. Meg azt is, hogy mennyire könnyű lett volna neki otthagyni, amikor túladagolt. Mennyivel kevésbé lett volna gyanús, hogy hát sajnos későn ért oda? Miért nem tette ezt?
Az, hogy a család és a barátok mit gondolnak az meg megint csak nem egybehangzó.
2014. április 11. 17:01 #11
vlili
vlili

StátuszLannister párti.
Hozzászólás: 767
Csatolások: 5
Azonosító: 214072
janet7 igazad van!Szerintem Courtney az szerette Kurtöt...
2014. április 11. 17:17 #12
- törölt felhasználó -    
uhh de várom<3 mondjuk persze, csak a pénz, ezaz, minél több péntz gyártsunk szegénykém halálából fukcyeah
2014. április 11. 17:30 #13
janet7
janet7

Státusz.
Tudjuk, csak a show-ért. Mindent csak azért.

És Courtney beszéde közben persze fujolt a közönség. Ebből is látszik, hogy ki fújja fel a dolgot és ki tud felnőtt ember módjára viselkedni.
2014. április 11. 17:38 #14
- törölt felhasználó -    
Már alig várom.Bár már jó lenne pontot tenni a Cobain ügy végére,hogy Kurt öngyilkos lett-e vagy sem.De én még mindig úgygondolom,hogy nem lett öngyi.Lexi nagyon jó cikk lett smileeee.gif
2014. április 11. 17:43 #15
- törölt felhasználó -    
janet7
Egyetértek <3
2014. április 11. 17:52 #16
- törölt felhasználó -    
Mellesleg nézzétek meg a rock and roll Hall of fames nirvana beiktatást,Courtney és a többiek roppant elegáns,korrekt módon,sőt több mint korrekt módon viselkedtek egymással *-* Higyjétek el Courtney fele olyan rossz ember sincs mint amilyennek gondoljátok,sokmindenen ment kersztül,hibázott is rengeteget,de számomra ő sokkal emberibb és igazibb mint a felkapott "példakép" sztárocskák.Courtne NEM gyilkos,szerette Kurtöt,de a média és az őket körülvevő problémák sok gondot okoztak nekik.Kurt mániás depressziós volt,heroin függő és többszörösen is hangot adott annak hogy véget vetne életének.Janet7 valójában leírta azt amit én gondolok az összeesküvéselméletekkel kapcsolatban,miszerint Courtneynak ha szándékában állt volna megölni őt,egyszerűbb lett volna kisétálnia a szobából és azt mondani későn vette észre.Őt hibáztatni mindenért hatalmas hiba.

http://24.media.tumblr.com/3c26a11831faf02b9da16e0bd66ebaf0/tumblr_n3v1ltHXJq1tut95eo1_500.jpg
2014. április 11. 17:53 #17
- törölt felhasználó -    
*a végén"Hiba" helyett ostobaság biggrin.gif
2014. április 13. 13:50 #18
- törölt felhasználó -    
Hát állíottam én azt, hogy Courtney ölte vagy ölette meg? Nem kéne kiforgatni a szavaimat. Az én meglátásom szerint volt köze a halálához, de közvetett módon értettem, és nem közvetlenül. Össze-vissza megcsalta, még Kurt születésnapján is, nem csoda ha szegény ember idegei cafatokban lógtak, és a drogokba menekült...

janet7: hát... Courtney anyja írt a lányáról egy könyvet, amiben ezt is megírta. A csaj neve is meg van valahol, ha nagyon érdekel utána lehet nézni. Trent Reznor pedig egy '99-es interjúban mesélt az esetről...
2014. április 13. 14:09 #19
janet7
janet7

Státusz.
Írtam egy választ, de aztán kitöröltem, rájöttem, hogy fölösleges, mert 2 oldalon keresztül magyaráznék és úgysem tudnánk egymást meggyőzni. Maradjunk annyiban, hogy a megcsalás ugyanannyira tény, mint az, hogy megölette (ha kijelentik tényként és el akarod hinni, elhiszed, de ettől még nem lesz tény), Courtney szülei szavára meg annyit lehet adni, amennyit az enyémre, ha atomfizikáról van szó. A szegény Kurt vele maradt és mindig védte, mert... (miért?), pedig tönkretette azt az angyalt ez a szörny felfogást meg már megszoktam. SZINTE már komfortérzetet ad.

A Trent dologra meg nem mondtam semmit, hogy nem igaz, kölcsönösen oltogatták egymást Trenttel, de durvább dolgokat is csinált és mondott Court, nyilvánosság előtt, úgyhogy ezzel nem nagyon hatod meg azokat, akik tudják milyen.
2014. április 13. 14:17 #20
- törölt felhasználó -    
Tumblr:

Idézet
i hope Courtney admits this saturday (april 5) that she killed kurt

Szeretem az embereket biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok