A Glee sztárja azzal vádolta meg volt kedvesét, hogy egy igen drága Rolex-órát lopott el tőle, ám időközben kiderült, a tárgy a rapper tulajdona volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lopással vádolta exvőlegényét Naya Rivera
2014. április 11. 11:26
háth a cikk nem rossz ! De minek mond naya akkor kamukat?
2014. április 11. 12:24
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
KissBull, ez jó kérdés.
2014. április 11. 12:27
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440609 Azonosító: 180890 offline
|
Naya eddig sem volt szimpatikus de most végképp nem szeretem ezt a csajt. Elismerem szép, de több nincs benne. Sean helyében én sem tördnék egy összetört szívű lány állításaival, hiszen csak kamuznak
2014. április 11. 12:45
Idézet
Olyan vádakkal is előállt, miszerint Sean megcsalta őt, ám végül ez is kamunak bizonyult. Közeli barátok szerint Sean soha nem tenné ezt meg nővel, és a probléma Naya volt, aki időközben kontroll-mániás lett, uralkodni akart vőlegényén
Jaajj, hagyjuk már ezeket a közeli barátokat. Ha valahol az szerepel, hogy egy közeli barát vagy egy bennfentes ezt meg azt mondta, ott már rég sántít a dolog... A srácra meg ránézek, és tipikusan olyan embernek tűnik, aki összefekszik minden szembejövő 'luxus' nővel.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. április 11. 12:46
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Sosem tudtam felfogni, hogy akik egykor szerették egymást, azok között hogyan tud ennyire elmérgesedni a viszony. Az meg, hogy a világhálón mocskolódunk, még undorítóbb. Ezt csak általánosságban... Nyilván nem egy szennylap értesülései alapján fogok véleményt mondani bármelyikőjükről. Seant bírom amúgy, kár hogy így alakult.
2014. április 11. 13:44
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Bessie teljesen egyetértek veled!
2014. április 11. 14:26
hát engem nem nagyon érdekel ez a része az életüknek, a szakítás az ő dolguk nem másé
2014. április 11. 15:10
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Hát nem tudom ,hogy mi igaz.
Viszont szerintem Big Seant már lassan angyalnak állítják be , Nayat meg elhordják mindennek. Én inkább Nayat bírom jobban. Az ő munkája 100x többet ér ,mint Big Sean-é.
Viszont szerintem Big Seant már lassan angyalnak állítják be , Nayat meg elhordják mindennek. Én inkább Nayat bírom jobban. Az ő munkája 100x többet ér ,mint Big Sean-é.
2014. április 11. 15:33
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Egyiküket sem ismerem, de az a vagdalkozás a hölgy részéről szánalmas. Tipikus a legtöbb nőnél, sértettségükben máris mindenfélét kitalálnak/terjesztenek. Azt gondolom, hogy annyira nem szerethették egymást, vagy legalábbis nem kölcsönösen. Ha engem elhagyna a férjuram, egészen biztosan nem twitteren irkálnék ki mindenféle hamis dolgot, hanem telesírnám a házat a könnyeimmel - jobb esetben.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. június 17. 15:45
Nem is voltak egymához illők szerintem jobb így hogy nincsenek eggyütt!
2014. július 26. 22:01
azért még nem kell lopással vádolni Sean-t mert lemondta valami oka csak volt hogy lemondta pl. lehet hogy a csajban volt a hiba nem tudom
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.