Zimány Lindával kavart Jude Law — videó
2014. április 16. 14:17
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Azt bírom a rajongókban,hogy olyan kis naívak! Linda faceebook oldalát olvastam minap,néhány emberke olyanokat írt,hogy még Lindának volt kínos,hogy Jude csókolgatta!Könyörgöm,nem tetszik ne menjen oda!Az még kínosabb,hogy egy totál -mata-részeg pasira nyomult!!!!Senki nem kötelezte,üljön le mellé,senki nem fogott fegyvert amikor beültek a taxiba és együtt távoztak!! Egyébként Dzsuzsák már fél éve kidobta a ribit!!!!------tehát valamivel kompenzálni kellett---
2014. április 16. 17:39
|
|
BigStarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 154250 offline
|
Szerintem ez a Linda elég átlátszó egy nő, ha tényleg szeretné a pasiját akkor soha nem tenne meg ilyesmit vele, mellesleg pedig egyértelmű hogy azért hagyta hogy megcsókolja a pasi, mert híres meg gondolta pénze is lehet...elég
2014. április 18. 06:59
|
|
Sai Higashiyamaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 224386 offline
|
A nő szerintem Magyarország szégyene. Nekem mai napig úgy néz ki, mint aki csak a férfi testi kapcsolatra vágyna, és semmi másra. Ez a csók nagyon dukált a "karrierjének"...
2014. május 24. 16:00
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
A jó öreg magyar pálinka hatása.
Bessie, a képtől betojtam.
Én nem ismerem ezt a Lindát, a neve ismerős egyedül, de a helyében én is ezt tettem volna.
Mármint leültem volna mellé és próbáltam volna beszélgetni vele, nem kell rosszra gondolni.
Bessie, a képtől betojtam.
Én nem ismerem ezt a Lindát, a neve ismerős egyedül, de a helyében én is ezt tettem volna.
2015. január 31. 22:39
|
|
mirii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 214915 offline
|
Attól függetlenül, hogy régebbi cikk, elmondanám a saját véleményem.
A pasasnak semmi szégyellni valója nincs, be volt rúgva, ilyenkor ezek a dolgok szerintem érthetőek.
De Zimány Linda az ország szégyene, ha igazán szeretné a paliját, nem tenne vele ilyet, vagy legalább leállítja, de nem, ő adja alá a lovat.
Gyönyörű ez a nő, mondhatom.
A pasasnak semmi szégyellni valója nincs, be volt rúgva, ilyenkor ezek a dolgok szerintem érthetőek.
De Zimány Linda az ország szégyene, ha igazán szeretné a paliját, nem tenne vele ilyet, vagy legalább leállítja, de nem, ő adja alá a lovat.
Gyönyörű ez a nő, mondhatom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: