Zimány Lindával kavart Jude Law — videó
2014. április 10. 17:05
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagy dicsőség lehet neki... A pasi hulla részeg volt.
2014. április 10. 17:05
Bevallom, én speciel szörnyen örülök, hogy Jude Law Budapesten tartózkodik, így legalább lehet bennem egy szikrányi remény, hogy hátha sikerül megszereznem egy aláírását - egyébként, ha a józan eszemet használom biztosra veszem, hogy nem fog sikerülni -. Bármennyire is egy világsztárról van szó, ki az az ostoba, aki külföldre utazik - ráadásul egy igen szép fővárost sikerül úti célnak venni - és egy szórakozóhelyen lóg? És ami a társát illeti.. Én mindig is negatívan álltam Zimány Lindához, de a commenteket nézve nem vagyok ezzel egyedül. Csak őt minősíti, hogy flörtölget egy nős - ráadásul gyerekekkel is megáldott - emberrel. Nyilván Jude-tól sem túl pozitív dolog, de szerintem a videó közbeni helyzetében még jó ha tudta, fiú-e vagy lány.
2014. április 10. 17:11
|
Dorancsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 133838 offline
|
Az egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz. A különbség csak annyi, hogy amíg Jude Law a legtöbb esetben vállalja a tetteinek következményeit addig Zimány Linda mélyen hallgat arról, hogy mennyivel gombolta le Dzsudzsákot és a többieket. Nem az a szégyen amit csinál - az egyik legősibb mesterséget űzi - hanem ahogy csinálja.
2014. április 10. 17:13
Ilyenkor mindig csak egy valami foglalkoztat,valyon aki levideózta ki volt?És hogyhogy most pont ott volt??
2014. április 10. 17:41
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
szavy: a facebookos kommenteken meghaltam xD
2014. április 10. 17:44
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Nos én nagyon örültem hogy itt van Jude Law-örülök is- kaptam tőle autogramot és közös fényképem is van Vele, aminek szintén nagyon örülök, de most szerintem ezt nem kellett volna levideózni és amúgy Jude részeg volt, szerintem ebből semmire nem emlékszik és Zimány Linda pedig...hát megszoktuk-.- és aki szereti jude Law-t az nem ezért szereti, szerintem!
2014. április 10. 17:48
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Amúgy a csaj ritka szánalmas már nem azért...
Amúgy amikor találkoztam Jude Law-val akkor is ebben a ruhában volt és sietett valahová. Nah mindegy én továbbra is szeretem
Amúgy amikor találkoztam Jude Law-val akkor is ebben a ruhában volt és sietett valahová. Nah mindegy én továbbra is szeretem
2014. április 10. 17:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.04.10. 16:50)
Hehe, persze megint a csaj a r ibanc, Jude meg szeegény le lett itatva és aljas módon kihasználva. Linda elcsábította őt, és nyilván ő az egyetlen, aki miatt félrelépett MOST AZ EGYSZER és természetesen ez az ő hibája. És vajon ha egy női híresség jönne és smárolna részegen egy magyar "celeb" pasival, akkor ki lenne a hibás? A RIBANC, ott is. Milyen érdekes... Ha egy híres színész (bárki) köztudottan falja a nőket, akkor is a nők a könnyűvérű luvnyák, blöee...
Függetlenül attól, hogy kikről beszélünk (mert Jude pajtást kedvelem, Lindát lesza rom, sőt még azt is merem mondani, hogy irigy vagyok), álljunk már le ezzel! Mikor jutunk már el oda, hogy nincs r ibancozás, pasi ellopásozás, stb, és mindkét fél ugyanolyan mértékben hibás? Amúgy meg ha a hírnévért csinálja, akkor úgy tűnik elég könnyen sikerül is neki, mert mindenki aki utálja és kommentelget és r ibancozgat az ő hírnevét növeli, mert Jude-ét már nem igen kell
Függetlenül attól, hogy kikről beszélünk (mert Jude pajtást kedvelem, Lindát lesza rom, sőt még azt is merem mondani, hogy irigy vagyok), álljunk már le ezzel! Mikor jutunk már el oda, hogy nincs r ibancozás, pasi ellopásozás, stb, és mindkét fél ugyanolyan mértékben hibás? Amúgy meg ha a hírnévért csinálja, akkor úgy tűnik elég könnyen sikerül is neki, mert mindenki aki utálja és kommentelget és r ibancozgat az ő hírnevét növeli, mert Jude-ét már nem igen kell
Ismered a kulcs és a kulcslyuk (zár, ha úgy tetszik) elméletet? Egy időben én sem értettem, hogy a nők miért r*bancok, ha a pasik ugyanazt csinálják voltaképp. Aztán párom jött elő egy példával, amibe belegondolva, rohadtul igaza van. Legyen a kulcs a férfi és a kulcslyuk a nő, már csak képletesen is, hogy mi képviselheti a nemeket. Ha van egy kulcsod ami minden zárt kinyit az egy tök jó kulcs, mert mindenhova be tudsz menni vele. Na, de az milyen zár az (kulcslyuk) amit bármilyen kulcs kinyit? Na, valahogy emiatt tartják r*bancnak azokat a nőket, akik egy rövidért is képesek széttenni a lábukat. Persze, efelől a másik fél is hibás, mert mindenhez két ember kell, de beláthatod, hogy a videóban szereplő Úr úgy beb*szott, hogy lassacskán majdnem a toxin tért magához.
2014. április 10. 18:03
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.04.10. 17:51)
Ismered a kulcs és a kulcslyuk (zár, ha úgy tetszik) elméletet? Egy időben én sem értettem, hogy a nők miért r*bancok, ha a pasik ugyanazt csinálják voltaképp. Aztán párom jött elő egy példával, amibe belegondolva, rohadtul igaza van. Legyen a kulcs a férfi és a kulcslyuk a nő, már csak képletesen is, hogy mi képviselheti a nemeket. Ha van egy kulcsod ami minden zárt kinyit az egy tök jó kulcs, mert mindenhova be tudsz menni vele. Na, de az milyen zár az (kulcslyuk) amit bármilyen kulcs kinyit? Na, valahogy emiatt tartják r*bancnak azokat a nőket, akik egy rövidért is képesek széttenni a lábukat. Persze, efelől a másik fél is hibás, mert mindenhez két ember kell, de beláthatod, hogy a videóban szereplő Úr úgy beb*szott, hogy lassacskán majdnem a toxin tért magához.
Csak hogy a nők nem kulcslyukak, a férfiak pedig nem kulcsok. Innentől kezdve pontosan annyi értelme van ennek az ostoba elméletnek, mintha férfi-nő helyett kakaóscsigát és kutyát helyettesítenénk bele. Vagy épp megfordítanánk, mert miért kéne a nőknek a kulcslyukaknak lenni? Nem biológiai, hanem filozófiai a kérdés, márpedig a két lyuknak semmi elméleti köze nincs egymáshoz. Miért egy pasi kap meg minden nőt, ha sok nővel van? Miért nem a nő kap meg sok pasit, ha sok pasival van? Na, így már nem olyan egyértelmű, hogy ki is a kulcslyuk, nemde? Mert ha egyértelmű lenne, hogy a nőket megkapni kell, a nők szívességet tesznek azzal, hogy szexelnek, mert azt csak a pasik szeretnek, akkor lenne értelme ennek az elméletnek.
Egyenrangú feleknek kellene lenni a nőknek és a férfiaknak, nehogy már egy kulcsos elmélettel magyarázzuk meg, hogy a férfiak miért vannak feljebb ilyen dolgokban (is). Ez pontosan egy olyan elmélet, amibe ugyanazon az logikán haladva lehet belekötni, mint amin a r ibancozásba is. Tulajdonképpen ugyanaz a hülyeség és nem egy magyarázat rá az, hogy tárgyakkal helyettesítjük be az elméletben, amikor köze nincsen semmilyen kulcshoz a kérdésnek. Ez a nők hátrányos megkülönböztetését próbálja értelmessé tenni, holott pont annyira értelmes, mint maga a szituáció.
Nem értem, hogy nők hogy lehetnek ennyire a saját nemük ellen... Így aztán tényleg ne csodálkozzunk ha egész életünkben csak nőkre érvényes korlátok között kell élnünk ahhoz, hogy ne nézzenek semmibe, ne köpjenek le, ne ítéljenek el, ne nyomjanak el, ne erőszakoljanak meg egy rövid szoknya miatt.
Egyébként meg Lindából látszik a szőke fej, honnan tudjuk, hogy ő nem s eggrészeg? Ezt valahogy senki nem említi. Isten ments, hogy kifejezetten őt védjem, de logikátlan.
2014. április 10. 18:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (depphead @ 2014.04.10. 18:26)
Beyla én úgy vagyok ezzel, hogy egy jó faragó minden ceruzát kifarag, de az a cerka amit túl sokszor faragnak egy idő után ki lesz hajítva
gondolkozz el ezen 
Jöhetünk mindenféle mondásokkal, de amit írtam azt nem én találtam ki. Úgy tűnik túl sok errefelé az olyan kislány/fiatal lány/nő, akik eszeveszetten próbálják bizonygatni azt, hogy már pedig egyenrangúak vagyunk a férfiakkal. Nem vagyok feminista, úgyhogy nem is állok le errefelé szájkaratézni, mert effektíve teljesen más a véleményem, hála a jó Istennek (a fészbukkos kommentekből kiindulva) sokan nem úgy gondolkodnak ahogyan ti. Lehet szépítgetni és kimagyarázni a dolgokat, de a tények attól tények maradnak. Egy nőnek meg kell tartania az erkölcsösségét, én szerintem, de hát manapság tényleg úgy érzem, mintha egy idegen univerzumból pottyantam volna ide. Sokan nem úgy gondolkodnak, mint én, úgyhogy ezzel már megbékéltem.
2014. április 10. 18:37
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Személy szerint magasról letojom hogy hány palival/nővel voltak, és hogy most együtt kavarnak, de az rohadt undorító hogy mindegyikük kapcsolatban van... Lindán azért nem lepődök meg, baromi unszinpatikus ahogy teszi magát a felvételen. Ócska, érzéketlen ember mindkettő.
2014. április 10. 18:42
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Hm...a mázlista!
2014. április 10. 19:15
Én ha pasi lennék, nekem rohadt sokat kellene inni ahhoz, hogy ezzel a nővel smároljak, vagy hogy szóba álljak vele.
Egyébként ez nem az én dolgom, tbh i don't give a flying f.ck.
Egyébként ez nem az én dolgom, tbh i don't give a flying f.ck.
2014. április 10. 19:26
|
|
|
Amúgy most volt a híradóba és állítólag nem is biztos hogy Zimány Linda volt az. Mert ott csak annyit mondtak hogy szőke lány és itt se látszik annyira..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: