Látom máris vita indult ebből. Szerintem teljesen felesleges. Mikor lesz valami biztos, akkor vitatkozzunk, hogy ki a hibás, de szerintem addig hanyagoljuk.
Nina Dobrev 2 pasit bolondít
2014. április 14. 12:05
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Ajaj.
Ez nagyon kemény pletyka. Vicces, hogy azt állítják hogy n pasival kavar, de eddig még egy bizonyíték sem volt, csak 'közeli ismerősök' állították...Hát izé, lehet velem van a baj, de én ezekben nem hiszek.
Látom máris vita indult ebből. Szerintem teljesen felesleges. Mikor lesz valami biztos, akkor vitatkozzunk, hogy ki a hibás, de szerintem addig hanyagoljuk.
2014. április 14. 17:21
|
|
RikiErivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 223216 offline
|
Ez hülyeség, Nina nem ilyen. Ezek már abból is pletykát csinálnak, ha csak teszem azt egymásra mosolyognak valakivel. Tuti, hogy nem kavar egyszerre kettővel. Főleg nem egy sorozatból!
2014. április 14. 18:04
|
|
Patii1399visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 193572 offline
|
Nina nem ilyen! meg komolyan Liam Hemsworthtal egyátalán beszélt, mert az a kép amin háttal áll valaki nem biztos, hogy ő!Már ha valakihez átmegy már rögtön biztos kavarnak..
2014. április 15. 16:52
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Nagylány már el tudja dönteni mit akar:D Amúgy meg fiatal had élvezze az életet, nem olyan nagy katasztrófa amit csinál.
2014. április 15. 21:17
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
angelgirl00girl, ott a pont
ˇ_ˇ
ˇ_ˇ
2014. április 16. 19:12
Kedves angel000girl leírtad amit szerettem volna
(y)
2014. április 16. 19:54
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Mrs. Biber19
Ugye észreveszed, hogy mindenkinek veled van baja, meg a hozzászólásaiddal. Kérlek tanuljál már meg írni, és ne menőzz itt mindenkinek, meg ne papolj itt Ianról, meg a szakálláról, mert nem tudom, ha észrevetted a starityn töltött idő alatt, de ezt a véleményben kell írni. Ja, és helytelen, hogy te a mutrái, meg a szakálla miatt nem szereted,és hogy a tehetségét számba sem akarod venni. Én is mondhatom , hogy Ninát nem szeretem mert be van göndörítve a haja. Ezért mondtam, hogy fogadd el úgy Ninát, ahogy Iant is, és figyeld meg tehetségüket, mert hát erről szól az egész.
Na, de mindegy. Nagyon eltértünk a témától.
Próbáld azt tenni amit én mindok, és nézd meg hogy sikerül.:-)
Ugye észreveszed, hogy mindenkinek veled van baja, meg a hozzászólásaiddal. Kérlek tanuljál már meg írni, és ne menőzz itt mindenkinek, meg ne papolj itt Ianról, meg a szakálláról, mert nem tudom, ha észrevetted a starityn töltött idő alatt, de ezt a véleményben kell írni. Ja, és helytelen, hogy te a mutrái, meg a szakálla miatt nem szereted,és hogy a tehetségét számba sem akarod venni. Én is mondhatom , hogy Ninát nem szeretem mert be van göndörítve a haja. Ezért mondtam, hogy fogadd el úgy Ninát, ahogy Iant is, és figyeld meg tehetségüket, mert hát erről szól az egész.
Na, de mindegy. Nagyon eltértünk a témától.
Próbáld azt tenni amit én mindok, és nézd meg hogy sikerül.:-)
2014. április 16. 21:22
na de Nina
imadom őt, barmit is csinal <3 naaaaagyon orulnek ha ujra osszejonnenek Iannal <3 DELENA <3
2014. április 18. 18:03
Jaaajj, de nem szeretem az efféle kavarásokat
Majd ha Nina úgy gondolja, akkor elmondja, hogy mi hogy volt/van
Egyébként meg ki nem állhatom, hogy amikor egy híresség az ellenkező nemből szórakozik vagy sétálgat az utcán valakivel, már rögtön együtt vannak
Amúgy meg én egyáltalán nem nézem ki Ninából, hogy egyszerre 2 pasival kavarna, nem kéne mindig a jóhírű sztárok nevét bemocskolni
Majd ha Nina úgy gondolja, akkor elmondja, hogy mi hogy volt/van
Egyébként meg ki nem állhatom, hogy amikor egy híresség az ellenkező nemből szórakozik vagy sétálgat az utcán valakivel, már rögtön együtt vannak
Amúgy meg én egyáltalán nem nézem ki Ninából, hogy egyszerre 2 pasival kavarna, nem kéne mindig a jóhírű sztárok nevét bemocskolni
2014. április 18. 22:42
|
|
mogyiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 183458 offline
|
jajjj ne már! Ha egy híres ember szakít a párjával mért kell mindjárt minden egyes ellenkező nemben lévő egyénnel összeboronálni, akivel akár 2 szót is váltanak??? Te jó ég! Meg mi az, hogy minden héten más pasival bújik ágyba?? Ezt azért nem veszem be! Szerintem ez már megint nem kicsit el van túlozva! Majd ha ténylegesen lesz valami és azt Nina megerősíti azt majd elhiszem! Amúgy meg azt csinál amit akar az ő élete
2014. április 22. 15:43
remélem újra együtt lesznek Iannel! Nagyon szép pár voltak! ^^ én drukkolok nekik
2014. július 21. 14:31
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Nina az utóbbi időben nem valami szimpatikus... Nem tudom mit képzel kicsoda ő,de remélem Iannak lesz annyi esze hogy nem hagyja magát...a farkánál fogva vezetni.
2014. július 25. 09:28
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Remélem újra együtt lesznek, de ez az elmélet megdőlni látszik Nikki Reed miatt.
Pedig de szép pár voltak.
Pedig de szép pár voltak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: