Nina Dobrev 2 pasit bolondít
2014. április 11. 13:42
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Mrs.Biber19 írta:
Majomka03 nem mindenki szeretheti Nina-t es Ian-t egyutt !
Velemenyem szerint Ian nem szep egyaltalan sem!
Talan ha nem vagna be mindig azt a h*lye grimaszait akkor meg birnam is !
Legalabb a szakallat tudna levagni mert nagyon oregiti ! (igysem valami fiatal mar)
En jobban orulnek ha Damont mas sztar jatszana nem pedig o !
Kar , hogy a sorozatban Nina es Ian egyutt vannak !
Bar en igyis-ugyis utalom es utalni fogom ! smilee.gif
Na pusz... wink.gif
Nem a szakálla miatt kell elítélni valakit. Én is tudnák mondani Biberről, meg a felfújt izmairól, de ha te teetségesbónek nézed!
És.. sajnálni tudlak, ha azt várod, hogy Nina, meg Biber egy párt alkosson, mert SOSE fog bekövetkezni.
Na pusz :* (ja, és ezzel nem fogsz menőnek látszani, max. idiótának. Csak mondtam)
Majomka03 nem mindenki szeretheti Nina-t es Ian-t egyutt !
Velemenyem szerint Ian nem szep egyaltalan sem!
Talan ha nem vagna be mindig azt a h*lye grimaszait akkor meg birnam is !
Legalabb a szakallat tudna levagni mert nagyon oregiti ! (igysem valami fiatal mar)
En jobban orulnek ha Damont mas sztar jatszana nem pedig o !
Kar , hogy a sorozatban Nina es Ian egyutt vannak !
Bar en igyis-ugyis utalom es utalni fogom ! smilee.gif
Na pusz... wink.gif
Nem a szakálla miatt kell elítélni valakit. Én is tudnák mondani Biberről, meg a felfújt izmairól, de ha te teetségesbónek nézed!
Na pusz :* (ja, és ezzel nem fogsz menőnek látszani, max. idiótának. Csak mondtam)
2014. április 11. 14:29
Ajj Majomka03 melleted vagyok, én nagyon örülnék ha Ian éS nINA ÚJRA EGYMÁSRA TALálnának, na meg a szakáll miatt elítélni gázos, és mindekinek más az izlése de tökéletes Damon lett Ianből
2014. április 12. 11:49
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Annyira unalmas, hogy szinte minden héten/hónapban összehozza a média egy pasival. Az meg még szánalmasabb, hogy az emberek hisznek egy szennylapnak. Persze minden pletykának van kiindulási alapja, ennek pedig mi is? Az amit elfelejtettek beleírni a cikkbe. A pletyka onnan ered, hogy Nina elment Michaelel és az Enzot alakító színészel bowlingozni. Hát, csak gratulálni tudok.
2014. április 12. 14:36
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Nem a szakálla miatt kell elítélni valakit. Én is tudnák mondani Biberről, meg a felfújt izmairól, de ha te teetségesbónek nézed! rohog.gif És.. sajnálni tudlak, ha azt várod, hogy Nina, meg Biber egy párt alkosson, mert SOSE fog bekövetkezni.
Nem a szakalla miatt itelem el !
Egyszeruen nem fogott meg , sem a tekintete (mint attol mas lanyok elajulnak) ahogy ok mondjak , sem a grimasza nem tetszik !
Azt meg nem irtam sehol ,hogy Nina-t es Bieber-t egyutt akarnam latni szoval inkabb olvass utanna es ne allits olyat ami nem igaz ! Na pusz...
Egyszeruen nem fogott meg , sem a tekintete (mint attol mas lanyok elajulnak) ahogy ok mondjak , sem a grimasza nem tetszik !
Azt meg nem irtam sehol ,hogy Nina-t es Bieber-t egyutt akarnam latni szoval inkabb olvass utanna es ne allits olyat ami nem igaz ! Na pusz...
2014. április 12. 19:08
|
|
Beautystar18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 223056 offline
|
Szerintem Lan a best Nina mellé!!
2014. április 12. 20:42
Ez az egész ügy nonszensz. Michael-nek van barátnője, Nináról pedig valahogy nem tudnám elképzelni, hogy egyszerre két pasival is ágyba bújik.
Amúgy csak szerintem unalmas már, hogy mostanában mindenkivel összehozzák, akivel akár csak egy szót is vált?
Amúgy csak szerintem unalmas már, hogy mostanában mindenkivel összehozzák, akivel akár csak egy szót is vált?
2014. április 12. 21:56
Nináról nem tudnám elképzelni hogy 2 pasi - egyszerre.
2014. április 13. 09:20
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Mrs.Biber19 írta:
Nem, nem írtad sehol sem, de ezt szeretnéd. Megértettük, hogy rüheled, de azért mert Te nem szereted Iant, más még szeretheti, és persze Nina nem legyen együtt Iannal, dehogyis. Fogadd el úgy Ninat, ahogyan van, és inkább törödjél, Biberrel, ha egy értelmes hozzászólást nem tudsz írni.
Mondtam, hogy nekem nem fogsz így menőnek tünni.
De ha nem érted meg.
Nem, nem írtad sehol sem, de ezt szeretnéd. Megértettük, hogy rüheled, de azért mert Te nem szereted Iant, más még szeretheti, és persze Nina nem legyen együtt Iannal, dehogyis. Fogadd el úgy Ninat, ahogyan van, és inkább törödjél, Biberrel, ha egy értelmes hozzászólást nem tudsz írni.
2014. április 13. 10:45
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nagyon kezdem már unni, hogy akárkivel is találkozik a napja folyamán, és elnevetgélnek együtt, már kavarnak. Nem unalmas már egy kicsit? Én nem tudom róla elképzelni az ilyesmit, ameddig valamelyik fél nem mondd valamiféle konkrétumot, nem reménykedem semmiben sem. Undorító az, amit a média, illetve az emberek tesznek. Ezek a bennfentesek is... édes jó Uram.
2014. április 13. 15:24
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Majomka03nak , hogy ertheto legyen !
Szeretem Ninat es el tudom fogadni ot ahogy van !
Az meg , hogy Iannal van arrol nem tehetek es legalabb ne allitgasd mar , hogy en egyutt akarom latni Bieberrel , mert szo sincs rola !
Inkabb orulok , hogy nincsenek egyutt !
4ever Nina Dobrev fan
Szeretem Ninat es el tudom fogadni ot ahogy van !
Az meg , hogy Iannal van arrol nem tehetek es legalabb ne allitgasd mar , hogy en egyutt akarom latni Bieberrel , mert szo sincs rola !
Inkabb orulok , hogy nincsenek egyutt !
4ever Nina Dobrev fan
2014. április 13. 19:19
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
remélem Nina,nem olyan hogy egyszerre több pasit és megbolonditson és hogy Ian miatt teszi mindezt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: