Nina Dobrev 2 pasit bolondít
2014. április 10. 17:48
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
remélem Ian-t választja
2014. április 10. 17:51
|
|
I love you13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 210355 offline
|
Válassza Iant!!!!!!!
(Össze illenek!!!)
(Össze illenek!!!)
2014. április 10. 17:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Levin @ 2014.04.10. 14:11)
Szegény csajt úgy próbálják lejáratni + beállítani mintha valami pasifaló lenne, és közben lehet csak baráti összejövetelekre jár össze velük, és nem egy kezdődő szerelmi randevúkra.
Felnőtt fiúk és felnőtt lányok nem társasozni járnak össze a mai világban, hidd el. Lehet, hogy csak engem kerül el, de a huszonhárom évem alatt egyszer sem volt olyan fiú barátom, aki ne akart volna lefektetni vagy magasabb szintre emelni a barátságunkat.
2014. április 10. 18:03
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Ian a lenne a lagjobb
de persze ahogy érzi
És Nina olyan szép azon a képen(is)!!!
2014. április 10. 18:37
Én valahogy nem tudnám őt mással elképzelni, remélem hogy Iannel újra egymásra találnak.
2014. április 10. 19:58
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.04.10. 17:55)
Felnőtt fiúk és felnőtt lányok nem társasozni járnak össze a mai világban, hidd el. Lehet, hogy csak engem kerül el, de a huszonhárom évem alatt egyszer sem volt olyan fiú barátom, aki ne akart volna lefektetni vagy magasabb szintre emelni a barátságunkat.
Ebben egyetértek veled, nekem sem igen volt olyan fiu barátom, aki ne akart volna többet. De attól még nem biztos, hogy Nina is benne van a dologban, ahogy én sem mentem bele soha ilyenbe egy fiubarátommal sem és ahogy gondolom Te sem
2014. április 10. 20:19
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Jól teszi/teszik, ha nekik ez belefér és érzelmi bonyodalmak, sérülések nélkül tudják csinálni, akkor mért ne élvezzék ki az ilyen lehetőségeket. Az álszentek meg csak csámcsogjanak rajta.
2014. április 10. 20:40
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Nem csodálom,hogy legyeskednek a férfiak körülötte,hisz nagyon szép!
De azért ne vigye túlzásba,és ne cserélgesse hetenként a pasijait... Szeretem Ninát,de azért ezt ne!!!
Viszont én nagyon örülnék ha újra összejönne Ian-nel!
De azért ne vigye túlzásba,és ne cserélgesse hetenként a pasijait... Szeretem Ninát,de azért ezt ne!!!
Viszont én nagyon örülnék ha újra összejönne Ian-nel!
2014. április 10. 20:55
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Draga Delena !
Ez nem szidalmazas csak velemeny !
Amit a JB hatersek csinalnak na az a becsmereles , szidalmazas , leb*zizas stb.
Ezen el kellene gondolkodnod ! na pusz.
Ez nem szidalmazas csak velemeny !
Amit a JB hatersek csinalnak na az a becsmereles , szidalmazas , leb*zizas stb.
Ezen el kellene gondolkodnod ! na pusz.
2014. április 11. 00:44
Idézet (Beyla @ 2014.04.10. 17:55)
Mondjuk én ezt azért megcáfolnám. Eleve fiúk között nőttem fel, több férfi barátom is van, mint nő. Nem mondanám magamra, hogy csúnya vagyok, azt se, hogy valami gyönyörű, inkább átlagos, de én a pasik közt jobban érzem magam, kevés lány van, akivel jól kijövök. Nem szeretem, amikor a nők csak a ruhákról, pasikról tudnak beszélni megállás nélkül, ezerszer szívesebben nézek focit, vagy játszok valamivel gépen. És eddig nem volt gond, van pár pasi barátom, akikkel remekül kijövök, ha kell tanácsot érünk egymástól, mindent meg tudunk dumálni és sose volt semmi probléma. Van, amelyiket óvodás korom óta, van, akit pedig pár éve ismerek, de akivel egyszer megtalálom a közös hangot és mindketten érezzük, hogy a másik nem is akar mást, abból tökéletes barátság lesz szerintem. Tudom, nem minden nő csak a ruhákról tud beszélni, de alapból reál beállítottságú vagyok és kevés nő van, akivel jól ki lehet jönni, nem szeretem, amikor drámáznak.
2014. április 11. 07:28
|
|
RedRidingHoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 222454 offline
|
Maise93
Én is hasonlóan érzek..
Én is hasonlóan érzek..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: