Nina találd meg az igazit!
Nina Dobrev 2 pasit bolondít
2014. április 10. 14:11
Szegény csajt úgy próbálják lejáratni + beállítani mintha valami pasifaló lenne, és közben lehet csak baráti összejövetelekre jár össze velük, és nem egy kezdődő szerelmi randevúkra.
2014. április 10. 14:14
|
|
Colett Faithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 203240 offline
|
Mrs.Bieber19 nagyon vicces amit irsz xdd Itt utalkozol, meg hulyezed Ian-t, de beleolvastam az adatlapodba es mast se latok csak azt, hogy ha nem szeretes JB-t akkor maradj csondben, ne buzizd le, ne becsméreld stb... icipicit ellentmondasos vagy :')
2014. április 10. 14:22
milyen béna már ez menjen Ian-hez aztán zárjuk már le ezt az ügyeet mert rohadtul idegesít. am ez a csaj rosszabb mint Elena..
2014. április 10. 14:25
Sajnos ez a románc is kezd szappanoperába átfordulni.
2014. április 10. 14:32
|
|
nutella 20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.12. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 193867 offline
|
Szerintem Ő is az a fajta sztár, akinek olyan érzése lehet, amikor elolvassa "híreket" magáról, hogy: 'jé, én egy másik életet is élek?'
Sokszor olvasok róla, de nem igazán ismerem. Egy percet sem láttam a sorozatból, amiben játszik, egyedül az Egy különc srác feljegyzéseiben láttam, de ott nem szerepelt sokat. Ezzel csak, azt akarom mondani, hogy mostmár, hogy nem él párkapcsolatban, akkor szerencsétlnről már azt kell írni, hogy:
" most éli ki vágyait, és mindenhéten mással hentereg?"
Sokszor olvasok róla, de nem igazán ismerem. Egy percet sem láttam a sorozatból, amiben játszik, egyedül az Egy különc srác feljegyzéseiben láttam, de ott nem szerepelt sokat. Ezzel csak, azt akarom mondani, hogy mostmár, hogy nem él párkapcsolatban, akkor szerencsétlnről már azt kell írni, hogy:
" most éli ki vágyait, és mindenhéten mással hentereg?"
2014. április 10. 14:35
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
jellemző, ha semmi konkrétat nem tudni a magánéletéről, akkor biztosan fűvel-fával kavargat..
2014. április 10. 14:44
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Most mért kell ugy venni, hogy féltékenységből tette? Sajtó. Mindig mindent kitalál, majd kiszínezi,de nagyon. Valószínű az egész onnan vette kezdetét, hogy jó barátok, meg hogy valószínű, hogy Ian és Nina ujra együtt lesznek. Nem tudom minek kell bolhából elefántot csinálni.
Egyértelmű, hogy án ezt nem hiszem, hogy féltékenyseég, meg stb.
Egyszerű, csak barátok.Kollégák mind. Ebből nem kell tragédiát csinálni. Ő is szakított Iannal, és már rászállnak.
Egyértelmű, hogy án ezt nem hiszem, hogy féltékenyseég, meg stb.
Egyszerű, csak barátok.Kollégák mind. Ebből nem kell tragédiát csinálni. Ő is szakított Iannal, és már rászállnak.
2014. április 10. 14:53
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Mrs.Biber19 írta:
Utalom Ian-t , Nina-t viszont nagyon szeretem !
Remelem , hogy vegre Ian orokre eltunik Nina eletebol es soha a budos eletbe nem keresi fel ot !
Egyszeruen nem illenek ossze es szerintem Nina sokkal jobbat erdemel annal a hulyenel !
u Nina
Kedves. Mrs.Biber19.
Megkérdezhetném, hogy miért nem illenek össze,
hisz épp az imént olvastam, hogy állompár, meg stb. Ne vedd rossz néven, hogy rákérdezek. Akár üzenetben is közölheted.
Utalom Ian-t , Nina-t viszont nagyon szeretem !
Remelem , hogy vegre Ian orokre eltunik Nina eletebol es soha a budos eletbe nem keresi fel ot !
Egyszeruen nem illenek ossze es szerintem Nina sokkal jobbat erdemel annal a hulyenel !
Kedves. Mrs.Biber19.
Megkérdezhetném, hogy miért nem illenek össze,
2014. április 10. 15:08
|
|
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline
|
Hát remèlem ,hogy újra együtt lesz Iannel szerintem nagyon összeillettek ès nagyon aranyosak a règi kèpeken mikor eggyütt voltak látszott rajtuk ,hogy nagyon boldogok együtt mindig fogták egymás kezèt Ian nagyon aranyos volt amikor az egyik videóban megèrkezi autogram osztásra a többiek már ott voltak Ian egyből Ninához ment ès adott neki 1 puszit.De mindenkèpen elkèpesztő,hogy szakìtás után ìgy tudják alakìttani a vámpìrnaplókban szerepüket .
2014. április 10. 16:48
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Colett Faith azert gondolkozz mar el azon , hogy ha leb*zizod , becsmereled Biebert mit ersz el vele ?
Szerintem egyreszt nekem is igazam van , masreszt meg hogy te mit gondolsz Bieberrol az a te magan ugyed , de szerintem jobb lenne ha gondolkodnal egy kicsit !
Bieber nem tett ellened semmi es nem is fog , mert nem erdekli mit mondassz rola !
O a rajongoiert keszit nap mint nap uj zeneket , nem pedig azert hogy ti itt utalkozzatok !
I'm a Beliber....4ever
Majomka03 nem mindenki szeretheti Nina-t es Ian-t egyutt !
Velemenyem szerint Ian nem szep egyaltalan sem!
Talan ha nem vagna be mindig azt a h*lye grimaszait akkor meg birnam is !
Legalabb a szakallat tudna levagni mert nagyon oregiti ! (igysem valami fiatal mar)
En jobban orulnek ha Damont mas sztar jatszana nem pedig o !
Kar , hogy a sorozatban Nina es Ian egyutt vannak !
Bar en igyis-ugyis utalom es utalni fogom !
Na pusz...
Szerintem egyreszt nekem is igazam van , masreszt meg hogy te mit gondolsz Bieberrol az a te magan ugyed , de szerintem jobb lenne ha gondolkodnal egy kicsit !
Bieber nem tett ellened semmi es nem is fog , mert nem erdekli mit mondassz rola !
O a rajongoiert keszit nap mint nap uj zeneket , nem pedig azert hogy ti itt utalkozzatok !
I'm a Beliber....4ever
Majomka03 nem mindenki szeretheti Nina-t es Ian-t egyutt !
Velemenyem szerint Ian nem szep egyaltalan sem!
Talan ha nem vagna be mindig azt a h*lye grimaszait akkor meg birnam is !
Legalabb a szakallat tudna levagni mert nagyon oregiti ! (igysem valami fiatal mar)
En jobban orulnek ha Damont mas sztar jatszana nem pedig o !
Kar , hogy a sorozatban Nina es Ian egyutt vannak !
Bar en igyis-ugyis utalom es utalni fogom !
Na pusz...
2014. április 10. 16:52
|
|
Delenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 366 Csatolások: 0 Azonosító: 175326 offline
|
Mrs.Bieber
Nem azért,de épp te papolsz arról,hogy más ne szidja Biebert meg ilyenek,de ugyanazt csinálod Iannel. O.o akkor ennek most mi volt az értelme?
Nem azért,de épp te papolsz arról,hogy más ne szidja Biebert meg ilyenek,de ugyanazt csinálod Iannel. O.o akkor ennek most mi volt az értelme?
2014. április 10. 16:55
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
talan ez az egy cikk, amit valaha olvastam alazza meg Ninat, vagy inkabb mutatja be negativnak. Ki tudja ebbol is mennyi igaz. Ha Nina most ugy van, hogy inkabb egyejszakas kalandoknak el, ketlem, hogy a kollegaival tenne megtortente..akikkel csaladok regota.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: