xx
Ilyen lesz Bella Thorne könyve
2014. április 10. 19:15
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Xddd Szeretem Bellat meg minden, de maradjon csak a színészkedésnél és az éneklésnél..
Mert ilyen témáról még nem készült 6666666 ezer könyv..xddd De lehet, hogy beleolvasok, mert kíváncsi vagyok, hogy mit tudott összehozni:D De lehet, hogy nem is ő írta, csak kiadják a nevén
2014. április 10. 19:23
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Tetszik a borító, kíváncsi nagyok, hogy milyen lett a könyv.
2014. április 10. 19:30
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
A sztori elég sablonos, de szerintem azért a könyv nem lesz annyira rossz
2014. április 10. 19:58
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
Mikor lehet kapni magyarul ???
Nagyon tetszik a borító. Viszont ahogy elnézem a kommenteket, sokan írják, hogy a sztori sablonos. Nos, lehet, hogy sokan írtak már ilyen témával könyvet, de azért lássuk be, mindenkinek máshogy sikerülhet egy könyv ugyanazzal a sztorival, mert nem vagyunk egyformák. Meg azért, Bellának ez az első könyve, szóval szerintem (még)nyugodtan el lehet neki nézni.
Azért örülök, hogy Bella a könyvírást is kipróbálja, ki tudja, lehet, hogy még ebben is tehetséges. Kíváncsi vagyok, hogy egy tizenhat-tizenhét éves lány milyen könyvet ad ki a kezéből. Majd biztosan beleolvasok, ha magyarul is lehet kapni a boltokban.
Ja, és tetszik a körme a borítón! ^^
Nagyon tetszik a borító. Viszont ahogy elnézem a kommenteket, sokan írják, hogy a sztori sablonos. Nos, lehet, hogy sokan írtak már ilyen témával könyvet, de azért lássuk be, mindenkinek máshogy sikerülhet egy könyv ugyanazzal a sztorival, mert nem vagyunk egyformák. Meg azért, Bellának ez az első könyve, szóval szerintem (még)nyugodtan el lehet neki nézni.
Azért örülök, hogy Bella a könyvírást is kipróbálja, ki tudja, lehet, hogy még ebben is tehetséges. Kíváncsi vagyok, hogy egy tizenhat-tizenhét éves lány milyen könyvet ad ki a kezéből. Majd biztosan beleolvasok, ha magyarul is lehet kapni a boltokban.
Ja, és tetszik a körme a borítón! ^^
2014. április 10. 21:01
Jó a borító,de nálunk lehet,hogy nem is adják ki magyarul....
2014. április 11. 11:12
a bortó nem rossz de ha egyátalán ki adják magyarul magyarországon akkor kiderül milyen lessz .
2014. április 11. 13:59
hat nekem Bella nem annyira szimpi
szerintem kicsit túl sokat képzel magáról
2014. április 12. 10:17
Nekem különösebben nincs bajom Bellával. De nem hiszem hogy - már ha kiadják Magyarországon - megveszem ezt a könyvet. Sablonos történet. A borító is unalmas... inkább egy tinédzseres könyvhöz tenném be, ha egy városi lotyóról, nem pedig egy mágus lányról szól.
2014. április 12. 14:27
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 online
|
Hm, fantasy-témájú történet, Szex és New York feelingű borítóval megspékelve. Végülis tökre összeillik a kettő.
Mellesleg nekem a színösszeállítás sem tetszik.
2014. április 14. 01:05
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
16 éves.Meglehet hogy egy kicsit tapasztalatlan.De ne úgy képzeljétek Bellát hogy egy üres fejű liba! Ő se tökéletes ahogy mi sem. És igen meglehet hogy tapasztalatlan.De azt biztosra veszem hogy annyira viszont van elég tapasztalata hogy leírja történetét.Elvégre nem volt túl fényes a gyerekkora.Sajnos ha veletek tőrténe meg hogy meghal 10 évesen az apád ráadásul még diszlexiás is vagy és a sok beképzelt gyerek kicsufol hogy milyen kis béna vagy akkor te is büszke lennél magadra hogy idáig eljutottál.(gondolom) Bella egyáltalán nem beképzelt csak büszke.És sok ember nem tud magára büszke lenni (ahogy én sem)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: