Nemrégiben publikálták az amerikai színésznő első regényének, az Autumn Fallsnak a borítóját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen lesz Bella Thorne könyve
2014. április 10. 10:50
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Oké, le lehet majd engem hordani mindenfélének, de addig is összeszedem, hogy mi zavar ebben a könyvben:
-téma: eléggé sablonos, bár én fantasy b*zi vagyok, ezek az elk*rvult és felkapott fantasy írók és műveik valahogy nálam nem ütik meg a színvonalat.
-BORÍTÓ: ez annyira de annyira rossz egy ilyen témájű könyvhöz. Mert ha például egy délutáni shoppingolás emlékeit megörökítő irományról lenne szó, ahhoz talán passzolna ez az ultracsajos, de egyébként semmitmondó borító.
-a könyv címe: (és zárójelben a szerző és a mű címének a színe a borítón) Elég 'deep'-re sikeredett a cím, én egy kis Twilight copyt látok benne (bár Stephenie Meyer legalább a borítást eltalálta). Meg eleve, szerintem a cím nem tükrözi a tartalmat, csak valami jól hangzó cucc kellett névnek.
Hát röviden ennyi, mivel a tartalmát részletesen nem ismerem.
-téma: eléggé sablonos, bár én fantasy b*zi vagyok, ezek az elk*rvult és felkapott fantasy írók és műveik valahogy nálam nem ütik meg a színvonalat.
-BORÍTÓ: ez annyira de annyira rossz egy ilyen témájű könyvhöz. Mert ha például egy délutáni shoppingolás emlékeit megörökítő irományról lenne szó, ahhoz talán passzolna ez az ultracsajos, de egyébként semmitmondó borító.
-a könyv címe: (és zárójelben a szerző és a mű címének a színe a borítón) Elég 'deep'-re sikeredett a cím, én egy kis Twilight copyt látok benne (bár Stephenie Meyer legalább a borítást eltalálta). Meg eleve, szerintem a cím nem tükrözi a tartalmat, csak valami jól hangzó cucc kellett névnek.
Hát röviden ennyi, mivel a tartalmát részletesen nem ismerem.
2014. április 10. 11:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
szuper. Manapság mindenki fantasy regényt ír? Ami nem is lenne baj. Ha minőségi lenne. A borító mondjuk nekem sem tetszik, de majd kiderül, hogy milyen, amint megjelenik
2014. április 10. 11:08
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem csípem amikor valaki így próbál hasznot húzni a hírességéből. Illetve, lehet nem az ő hibája, szegény agyon van manipulálva és irányítva mások által. Hiszen az imidzse is meg van kreálva 100%- ban! De azért még megpróbálnak annyi bőrt lehúzni amennyit tudnak. Eddig táncoltál és énekeltél, színészkedtél Bella, de kell a pénz, szóval könyvet fogsz írni! Illetve "írni".
2014. április 10. 11:36
|
|
evipontötvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 199233 offline
|
Nem volt elég neki a Disney-dolog? Már könyve is lesz? Na én ezért utálom a Disney-s "sztárokat" mert (persze vannak kivételek) nem viszik sokra és akkor biztos, hogy könyvet kell kiadni vagy valami nagy dologgal kell előállni. Gratulálok...
2014. április 10. 13:03
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Én szerintem is jóó lesz.
2014. április 10. 13:08
A borító tervezői nem erőltették meg magukat, az biztos.
2014. április 10. 13:22
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
De fasza a borítóóóóó !!! Tetszik !
2014. április 10. 13:44
A történetről és a borítóról ítélve, nem lehet valami hű, de nagy durranás. Szeretem a fantasy-kat, de ezt a könyvet messziről el fogom kerülni. Komolyan, minek ír könyvet? Ennyi erővel mindenki írhatna könyvet, legyen az bármilyen szar is.
2014. április 10. 13:48
Egész jól néz ki ez a borító. Kíváncsi leszek erre a könyvre, bár nem fűzök hozzá nagy reményeket.
2014. április 10. 13:52
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Hát... Kíváncsi leszek, mit hoz ki belőle.
2014. április 10. 13:59
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
már várom
bár a november 11 még messze van...
2014. április 10. 14:31
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
de jó, tetszik a borító
2014. április 10. 14:36
A könyvet több okból nem fogom elolvasni, nem sorolom fel. A borító egészen szép, de valahogy nem a mágia és a 14 éves korosztály jön le belőle. Ez az én véleményem.
2014. április 10. 14:39
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Barbi_437 @ 2014.04.10. 13:44)
A történetről és a borítóról ítélve, nem lehet valami hű, de nagy durranás. Szeretem a fantasy-kat, de ezt a könyvet messziről el fogom kerülni. Komolyan, minek ír könyvet? Ennyi erővel mindenki írhatna könyvet, legyen az bármilyen szar is.
Ismered azt a mondást hogy ne a borító alapján ítéld meg a könyvet? Na ezt most értsd szó szerint. Szerintem jó a borító, persze más az ízlésed lehet hogy neked nem jön be de ezt kijelenteni hogy messziről el fogod kerülni...Attól még tetszhet ez a könyv mert egy "Diznis" írta nemde? Hiszen amíg el nem olvasod, bármi lehetséges. Szerintem előbb majd olvasd el, utána írd meg a véleményed amibe már nem lesz beleszólása senkinek. De így véleményt alkotni..
Az hogy minek ír könyvet, hát gondolom azért mert szeretne, mert van egy jó ötlete amit meg akar írni. Mondhatja mindenki azt hogy a sikerért csinálja, és ha igen? Ha egy ember csinál valamit (normális esetben) azért csinálja azt a valamit mert azt akarja hogy sikere legyen. Ebben nincs semmi rossz, és ez szól mindenkinek is. Az a vád is hülyeség hogy 100% hogy nem ő írta, hát mert ti már csak tudjátok mi? Lehet, sőt biztos hogy valaki segít neki hiszen minden író kap segítséget. De úgy látom te abban is biztos vagy hogy szar lesz a könyve. Hát jól van. Csak nehogy aztán még te rohanj majd megvenni pár nap után, és ez szól másoknak is!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: