A bátyja októberi esküvőjén készült csoportképpel meghódították Martha Stewart esküvői magazinját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen koszorúslány volt Jennifer Lawrence
2014. április 09. 14:28
2014. április 09. 14:49
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
nagyon szép volt, mint mindig.
2014. április 09. 14:54
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
szavy, ezen mit nem lehet érteni? Itt pusztán arról van szó, hogy Jennifer Lawrence, mint híresség és mint lánytestvér, ott volt a bratyója esküvőjén. Ez az egész nem Mr Lawrence-ről szól, hanem a nővéréről.
2014. április 09. 15:02
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Dorcy1999 @ 2014.04.09. 14:54)
szavy, ezen mit nem lehet érteni? Itt pusztán arról van szó, hogy Jennifer Lawrence, mint híresség és mint lánytestvér, ott volt a bratyója esküvőjén. Ez az egész nem Mr Lawrence-ről szól, hanem a nővéréről.
Tudtam értelmezni a cikk szövegét, bármennyire is meglepő. Nekem a problémám azzal van, hogy az miért is való magazin címlapra, ha egy közismert színész/színésznő (vagy legyen akár énekes, modell, tökmindegy micsoda) valakije házasodik, vagy csináljon akármit. Csak azért, mert egy rokona ismert? Ennyi elég is ahhoz, hogy ez hír legyen? Mert tulajdonképpen a testvére nem ismert.
Mindegy is. Az igazi bajom annyi, hogy nem bírom elviselni ezt a csajt, mindenhol ő van, ha akarnám sem tudnám megkerülni sehogy sem, hogy ne jöjjön velem szembe mindenhol, mert állandóan futtatják. Ha összeborzolja a szél két hajszálát, és ő emiatt orra esik, arról kétoldalas cikket írnak mindenhol.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. április 09. 15:12
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Én igazából nem nagyon értem miért akkora sztár Jennifer Lawrence, az elején még bájosnak tűnt de annyira bosszantó, hogy ahol csak lehet elesik, és tényleg mindenhol ott van.
Mindenesetre nekem nagyon tetszik a csoportkép, abban egyet értek szavyval, hogy csak mert ő híres még nem kell címlapra tenni a bátyja esküvői fotóit, na mindegy ... a lényeg nagyon tetszenek a korszorúslányok ruhái, főleg a színük, hogy ilyen egyszerű.
Mindenesetre nekem nagyon tetszik a csoportkép, abban egyet értek szavyval, hogy csak mert ő híres még nem kell címlapra tenni a bátyja esküvői fotóit, na mindegy ... a lényeg nagyon tetszenek a korszorúslányok ruhái, főleg a színük, hogy ilyen egyszerű.
2014. április 09. 15:28
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
szavy: Ez egy esküvői magazin, ami ilyen típusú képeket publikál hétről-hétre. Nyilván egy igyazi helyi eseménynek számított a lagzi, amit profik szerveztek és amin volt minden jó, nem csoda, hogy bekerült a magazin egyik számába. Ebben az esetben az, hogy ki is a hugica csak hab a tortán, és valami, ami miatt a bulvár is felfigyelt a címlapra.
2014. április 09. 15:43
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Milyen szép az a ruha
2014. április 09. 15:58
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Gyönyörű szép.
2014. április 09. 16:01
Nagyon szépek voltak, ezek a ruhák elég jól néznek ki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.