Tavaly karácsony előtt jelentette be a Rock & Roll Hírességek Csarnoka, miszerint az április 10-ei beiktató ceremónia során többek között a grunge ikonikus zenekarát, a Nirvanát is beiktatják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chad Channing mégsem kap viaszbábut
2014. április 09. 12:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. április 09. 14:32
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Szerintem megérdemelné..
2014. április 09. 15:24
Nekem régebben nem volt annyira szimpatikus Chad, nem tudom megmondani miért. De a nyilatkozata alapján úgy gondolom, nem egy elszállt ember. Ő is a Nirvana oszlopos tagja volt, neki is helye lenne a ceremónián.
2014. április 09. 16:42
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Jajj, micsoda tragédia... Mindjárt megsajnálom. De mielőtt valaki még el is hinné, csak mondom, hogy mindig is utáltam ezt az embert. MIndenki azt mondja, milyen tökéletes, helyes, jó pasi, holott szerintem a feje egy bevert képű páviánéval vetekszik. Ez van, kegyetlen személyes vélemény.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: