Jennette miatt szünetel a Sam & Cat?
2014. április 09. 17:44
Ajjj ezek a disney / nickelodeon musorok mar annyira gazak....
2014. április 09. 17:51
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
én úgy rúgtam volna ki, már az elején, a lába nem érte volna a földet!
2014. április 09. 18:33
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Azt hittem, hogy a Nickelodeon jobb a Disney Chanelnél, de tévedtem.
2014. április 09. 18:40
1. Jennette nem bosszút állt, hanem nem akart elmenni csak azért, hogy a Nickelodeon még jobban, nyilvánosan megalázza. 2. annyira fel lett függesztve a sorozat sugárzása, hogy most szombaton már folytatódik is, azaz kőkemény 1 hetet szünetelt. Viszont már csak 9 rész és kaputt
Ja és sejtettem, hogy a Nickelodeon egyenesen a rajongók szemébe hazudik.
"Egy, a csatorna által kiadott közleményben elmondták, hogy szeretnének egy kis szünetet adni a stábnak és színészeknek, akik nagyon elfáradtak a forgatások alatt"
Jó hosszú időre szól a szünet, úgy örökre.
"A csatorna vezetősége hozzáfűzte, nem törődnek a lányról készült fotókkal, amik az interneten keringenek, és túlzásnak tartják az állítást, miszerint viszályban állnak McCurdy kisasszonnyal."
Nem törődnek, á tényleg nem, csak azok miatt alázták meg úgy, hogy elvették a már megnyert KCA-díját és egyik napról a másikra kitették a csatornától. Viszályról viszont tényleg nincs szó, mivel Jennette jó ideje készült már a kiszállásra, amire eredetileg a második évad forgatása után került volna sor.
Ja és sejtettem, hogy a Nickelodeon egyenesen a rajongók szemébe hazudik.
"Egy, a csatorna által kiadott közleményben elmondták, hogy szeretnének egy kis szünetet adni a stábnak és színészeknek, akik nagyon elfáradtak a forgatások alatt"
Jó hosszú időre szól a szünet, úgy örökre.
"A csatorna vezetősége hozzáfűzte, nem törődnek a lányról készült fotókkal, amik az interneten keringenek, és túlzásnak tartják az állítást, miszerint viszályban állnak McCurdy kisasszonnyal."
Nem törődnek, á tényleg nem, csak azok miatt alázták meg úgy, hogy elvették a már megnyert KCA-díját és egyik napról a másikra kitették a csatornától. Viszályról viszont tényleg nincs szó, mivel Jennette jó ideje készült már a kiszállásra, amire eredetileg a második évad forgatása után került volna sor.
2014. április 09. 18:44
Idézet (Noni00 @ 2014.04.09. 18:21)
hát nem tudom valamit kitlálhatnának rajongóknak
Az igazi rajongók úgyis tudják, mi zajlik valójában a háttérben, legyen szó a Nickelodeon aljasságáról, vagy a cikkben nem említett, de valamilyen szinten ide is kapcsolódó Jennette-Ariana összeveszésről.
2014. április 09. 18:57
Idézet (Diomendes @ 2014.04.09. 12:20)
Csalódtam a Nickelodeon-ban..
Hát még én. Most adott egy gyerek/tinicsatorna, ahol gagyik a sorozatok és adott egy gyerek/tinicsatorna, ahol nagyon jók a sorozatok, viszont maga a csatorna aljas, és elcsalja a díjátadóit.
2014. április 09. 19:08
Sajnálom hogy szünetelni fog, de tényleg jobb lenne ha előtte megoldanák a problémát.
2014. április 09. 19:17
|
|
Martina Stoessel 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 223746 offline
|
Szerintem Jennettenek jó oka volt arra, hogy nem jelent meg a díjátadón.
Bár, azt én is sajnálom, hogy szüneteltetik az adást.
Bár, azt én is sajnálom, hogy szüneteltetik az adást.
2014. április 09. 19:18
Hogy van arcuk azt mondani hogy nem vesztek össze Jennette-el.Inkább menjen is el Jennette. Mert már így is eléggé be volt skatulyázva Sam szerepébe. De sajnálom hogy befejezik a Sam & Catet. De az már eléggé durva húzás volt hogy elvették a díjat Jennette-től. És egyáltalán nem azért nem ment el mert bosszút akart állni a csatornán. Hanem azért mert neki ez az egész nagyon kínos lett volna.
2014. április 09. 19:36
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Imádom a sorozatot, a csatornát is (?), legalábbis a műsorait biztosan és most nagyon szomorú vagyok... Sam és Cat
Ariana
Jennette
Nem tudom most mi lesz velem...
2014. április 09. 19:43
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Sam & Cat! Imádom! <3
2014. április 09. 20:46
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Hát nem tudhatom, hogy mi az igazság, de remélem, hogy nagyon hamar helyreáll ez a kis vita, ami most van.Ariana-t és Jenette-t is nagyon szeretem.Nagyon beleillenek a szerepükbe és ez jó!
2014. április 10. 09:42
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
hát de ne ez naon rossz én nézem és ajjjjjjjjjjjjjjjj......... Ö
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: