Ismeretlen időpontig szünetel a Sam & Cat a Nickelodeon csatornán, ugyanis Jennette és a Nickelodeon vezetősége között viszály tört ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennette miatt szünetel a Sam & Cat?
2014. április 09. 12:09
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
kár....de miért zördültek össze?? :/
2014. április 09. 13:16
Pedig én úgy szeretem a sorozatot,már ki is raktam egy plakátot róluk!!!
2014. április 09. 13:34
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Am. tuti hogy csak azért mondják ezt, (a nickesek) hogy ne legyen a rajongókkal is balhé. Ha ez történne, csökkenne a nézettségük, és azt már nem tudnák elfogadni.
2014. április 09. 14:26
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Ez Jenette annyira irritáló és ahogy néhány interjúban láttam önbizalomhiányban sem szenved, sőt. Nem csodálom ,hogy összeveszett vele a Nick. Vajon tényleg a Nick a hibás?
2014. április 09. 14:35
Jenette egyszerűen nem szimpatikus nekem. Nem tetszik ahogy játssza a szerepeit.
2014. április 09. 15:47
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
SAJNÁLOM Jenettet hisz nemrég halt meg az anyukája és sok mindent várnak el tőle pedig jól csinálja a dolgát
2014. április 09. 15:55
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Olyan jó sorozat
2014. április 09. 15:58
Sajnálom hogy szünetelni fog, de tényleg jobb lenne ha előtte megoldanák a problémát.
2014. április 09. 16:25
oh, nem a fotók miatt, akkor ugyan miért mert másról szó sem volt, jajj, enynit hogy tudnak kamuzni, tuti valamit elhallgatnak akkor, mi miatt lennének viszályban?
És szerintem úgy szüneteltessék, hogy addig csődbe megy a csatorna, mert az egyetlen jó jelenleg futó sorozatuk, és azért jó, hogy csak szüneteltetik nem pedig hivatalosan törölték
És szerintem úgy szüneteltessék, hogy addig csődbe megy a csatorna, mert az egyetlen jó jelenleg futó sorozatuk, és azért jó, hogy csak szüneteltetik nem pedig hivatalosan törölték
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: