Wow! Miley Cyruson végre ruha is van
2014. április 09. 16:58
|
|
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline
|
Azért ez a cím, hogy "Wow Miley Cyruson végre ruha is van" elég gáz. Szerintem cikket csak az írjon aki nem rossz szándékból teszi, vagy pártatlanul. Így csak annyit tudok levonni ebből hogy csak a saját önző érdekeiből akar lejáratni egy embert, szóval egy nyomorék:)
2014. április 09. 17:42
Hat nem tudom, hogy ezzel a kijelentessel "sikerult kilepni a disney arnyekabol, nem ugy mint a tobbieknek" kijelentessel Selenat es a tobbieket akarta leszolni, vagy csak mist kurva menonek hiszi magat. De en inkabb lenek olyan mint selena, demi stb. Mint miley.
2014. április 09. 18:31
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Amiket mondott, abban kb. igaza van, de nekem a fotók nem tetszenek.
2014. április 09. 18:50
Hát szerintem ez nem is ruha.
Csak valami gönc, amit ráaggattak, hogy ne mutogassa magát. Mindegy, magánvélemény. Mellesleg ezzel a hajjal elég hülyén néz ki, már nem azért. Az ő arcához nem áll jól ez a fajta rövid haj szerintem.
A címhez annyit, hogy szerintem ütős lett! (y)
A címhez annyit, hogy szerintem ütős lett! (y)
2014. április 09. 18:59
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
van egy pár jó képe,el kell ismerni
2014. április 09. 19:23
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
ááááá, azok a fejek:"DDDDD de megszoktuk már.:3
2014. április 09. 19:28
igen ez mind szép és jó csak a gyakorlatban nem az van hogy lányokkal lóg és kész, hanem radnom csajokkal smárol, úgy hogy a másik nem is akarja.. :/ dehát ez csak az én véleményem.. nem kötelező egyet érteni vele
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: