Wow! Miley Cyruson végre ruha is van
2014. április 08. 21:22
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Most nem azért de elég szánalmasak vagytok-.-" A cikk írója pedig ássa el magát-.-" "Wow! Miley Cyruson végre ruha is van" Ezt most komolyan gondoltátok?? Mi közötök van ahhoz hogy ő mit csinál?? Mert szerintem semmi.Amúgy meg úgy csináltok mintha egy szál p*nában menne ki az utcára!! Meg mintha turnén is anyaszülött meztelen lenne.Most jőhetnek a kommentemhez megjegyzések (amire nem vagyok kíváncsi) nekem ez a véleményem.Ha nem tetszik nem kell elolvasni
2014. április 08. 21:29
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Úgy beszéltek bazd meg,mintha Miley pucéron jelenne meg mindenhol-.- Jó teste van akkor miért ne mutogassa?Van amikor többet mutat a kelleténél de az ritka..A másik,hogy a címlapon lévő ruhaösszeállítás több mint 2 millió ft volt;)
2014. április 08. 21:31
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Még mindig nem tud modellkedni
2014. április 08. 21:33
@Hornyák Kriszti lehet, hogy a drága volt, de attól még szar
2014. április 08. 21:36
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Meg sem lepődök hogy ki is a cikkíró
2014. április 08. 21:44
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A címlap nem rossz, de a többi kép nevetséges azokkal a förtelmes göncökkel.
"Miley nemcsak magabiztosnak és szabadnak érzi magát, de úgy véli, részben neki köszönhető, hogy manapság az emberek másként viszonyulnak a bi- és homoszexuálisokhoz. „Ezt nem mindig fogadták el, és úgy érzem, része vagyok ennek a változásnak." - ez egy vicc, de jó nagy vicc.
"Miley nemcsak magabiztosnak és szabadnak érzi magát, de úgy véli, részben neki köszönhető, hogy manapság az emberek másként viszonyulnak a bi- és homoszexuálisokhoz. „Ezt nem mindig fogadták el, és úgy érzem, része vagyok ennek a változásnak." - ez egy vicc, de jó nagy vicc.
2014. április 08. 22:00
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
"Miley nemcsak magabiztosnak és szabadnak érzi magát, de úgy véli, részben neki köszönhető, hogy manapság az emberek másként viszonyulnak a bi- és homoszexuálisokhoz."
Drágaságom nem vagy te egyik sem, csak kicsikét feltűnési viszketegséged van.^^ Mellesleg tudja mikor viszonyulnak máshogy pont miatta.. miatta. Persze.. Khmm kb. 40 évem és jóval előtte is megértették őket valakik miatt.. Valakik miatt.. Már ki se mondom, itt úgy is felesleges, de hogy nem miatta, az 1000%. A tini lányok "együttérzése" meg más tészta.
Drágaságom nem vagy te egyik sem, csak kicsikét feltűnési viszketegséged van.^^ Mellesleg tudja mikor viszonyulnak máshogy pont miatta.. miatta. Persze.. Khmm kb. 40 évem és jóval előtte is megértették őket valakik miatt.. Valakik miatt.. Már ki se mondom, itt úgy is felesleges, de hogy nem miatta, az 1000%. A tini lányok "együttérzése" meg más tészta.
2014. április 08. 22:32
A címlap jól sikerült, de a többi kép nem igazán tetszik.
2014. április 08. 22:44
xD A cím brutál lett xD De szerintem az utolsó képen talán egy picit fiús pózt vág.
2014. április 08. 23:21
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Végül is a címből nem csöpög az irónia. Úgy tudtam, hogy egy cikket pártatlanul kell megírni, ehhez képest... na mindegy. A képek jól sikerültek.
2014. április 08. 23:24
Olyan mint egy kisfiú. Az a bamba fej meg szájtartás hozzá....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: