Kurt Cobain halála óta éppen 20 év telt el, ám a Nirvana frontembere a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend. Olyannyira, hogy felesége és lánya a Broadwayre viszik a zenész életét egy musical keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Musical készül Kurt Cobain életéről
2014. április 08. 20:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2014. április 08. 20:39
Ez egy nagyon jó terv.
Hatalmas munka lesz az biztos! De ha kikerül tuti megnézem mert ez egy kivételes dolog lesz!
2014. április 08. 20:46
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez tényleg nagy munka lesz
de jó ötlet
2014. április 08. 21:32
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
nem tudom, ti hogy vagytok vele, szerintem attól, hogy sok Cobain rajongó van itt a starityn is, és az egyik admin is az, még nem kéne minden hatodik cikket róla írni... legalábbis engem nagyon zavar, ne haragudj, Lexi...
2014. április 08. 21:36
Idézet (bohóc9 @ 2014.04.08. 21:32)
nem tudom, ti hogy vagytok vele, szerintem attól, hogy sok Cobain rajongó van itt a starityn is, és az egyik admin is az, még nem kéne minden hatodik cikket róla írni... legalábbis engem nagyon zavar, ne haragudj, Lexi...
nem tudom, te hogy vagy vele, de én például a májlis és szelenás cikkektől tudok szivárványt hányni
A cikkhez visszatérve, nekem pénz szaga van, pláne ha meglátom Courtney nevét.
2014. április 08. 22:01
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Akit zavarnak a Cobain cikkek, ne nyissa meg és jó napot. Kerek évforduló kapcsán igenis szükség van a róla szóló cikkekre.
Ez a musical dolog engem nem érdekel, szerintem nem lehet Kurt lényét értékelhetően színpadra vinni. Senkivel,sehol.
Ez a musical dolog engem nem érdekel, szerintem nem lehet Kurt lényét értékelhetően színpadra vinni. Senkivel,sehol.
2014. április 08. 23:51
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Fuj Courtney, csak a penzt akarja, attention hoe blabla, koszonjuk eleg
Az, hogy mar a Kurt cikkek miatt is lazadunk mar tenyleg erthetetlen. Nem jok a mai mainstream sztarok, nem jo Kurt Cobain, az eletmod cikkek nem ide valok, stb. Olyat, ami mindenkinek jo ugysem lehet kitalalni, ugyhogy egyszerubb lesz.rni azt, ami nem erdekel. Nem?
Az, hogy mar a Kurt cikkek miatt is lazadunk mar tenyleg erthetetlen. Nem jok a mai mainstream sztarok, nem jo Kurt Cobain, az eletmod cikkek nem ide valok, stb. Olyat, ami mindenkinek jo ugysem lehet kitalalni, ugyhogy egyszerubb lesz.rni azt, ami nem erdekel. Nem?
2014. április 09. 06:32
|
|
Whittemore37_Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 138 Csatolások: 247 Azonosító: 223784 offline
|
Érdekesnek hangzik de azért mégis...
2014. április 09. 15:33
Évekig hiányoltam a vele kapcsolatos infokat és híreket, szóval én örülök annak, hogy születnek cikkek Kurt-ről. Főleg, hogy minden 3. cikk Miley-ről (stb.) szól, valóságshow-jellegű semmitmondó cikkekkel.
Nem tudom megitélni, Courtney-t mennyire a pénz és hírverés hajtja, szeretném a legjobbat feltételezni, hogy valóban a Kurt iránti szeretet, tisztelet vezérli. Amúgy nem kispályás musical lenne, kell hozzá sok kreativitás.
Ez az ötlet nekem jobban tetszik, mint egy újabb mozifilm - igaz nem vagyok musical-rajongó, de kuriózum lenne
Nem tudom megitélni, Courtney-t mennyire a pénz és hírverés hajtja, szeretném a legjobbat feltételezni, hogy valóban a Kurt iránti szeretet, tisztelet vezérli. Amúgy nem kispályás musical lenne, kell hozzá sok kreativitás.
Ez az ötlet nekem jobban tetszik, mint egy újabb mozifilm - igaz nem vagyok musical-rajongó, de kuriózum lenne
2014. április 09. 15:59
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Az tuti, hogy nem lesz kis munka...
2014. április 09. 19:42
|
|
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline
|
Mi az ,hogy ne legyen ilyen sok cikk Kurtről?Konkrétan minden 2. cikkben arról írnak,hogy hol pucérkodott már megint szájrusz-.-
Engem meg az nem érdekel,de nagyon!!!Okádni tudnék tőle..
Engem meg az nem érdekel,de nagyon!!!Okádni tudnék tőle..
2014. április 09. 19:47
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Meddig lehet még fejni a Nirvana "tehenet"?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.