Adidas NEO Label: itt a tavaszi kollekció
2014. április 09. 19:05
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
fuhhh, nagyon jól néznek ki
2014. április 09. 19:21
|
|
BigStarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 154250 offline
|
Én szeretem Selenát, meg az Adidast is, de sztem ezek a darabok most nem sikerültek valami fényesen....nekem egy kicsit átlagosak, és nem az én stílusomat képviselik...
2014. április 10. 15:45
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Kedves utolso hozzaszolo, a valasz a kerdesedre: Szerintem az OSSZES SELENATOR felvenne a Selena Gomez feliratu cuccokat!
)) Van egy baratnom akinek Adidas neo-s cipoje van, es ra van irva, h Selena Gomez, es kurva jol nez ki *-----*
A cikkre terve, imadom Selena osszes ruhajat, a tavaszi neo kollekcio pedig kulonosen tetszik:)) *-* Fantasztikus ruhatervezo, imadom ezt a csodalatos girlt :') Sajnos meg nincs semmilyen Adidas Neo-s cuccom, DE MAJD LESZ!
)
I love these beautiful clothes, tokeletesek *-*
A cikkre terve, imadom Selena osszes ruhajat, a tavaszi neo kollekcio pedig kulonosen tetszik:)) *-* Fantasztikus ruhatervezo, imadom ezt a csodalatos girlt :') Sajnos meg nincs semmilyen Adidas Neo-s cuccom, DE MAJD LESZ!
I love these beautiful clothes, tokeletesek *-*
2014. április 10. 16:17
Nekem tetszenek.
Egész jók!
Én már egy Neo-s cipőt szeretnék nagyon, olyan jól néznek ki.
2014. április 10. 18:25
Az a baj,hogy ő csak az arcát adja az egészhez.Egyébként nem rosszak,de nem is olyan jók szerintem. Én természetesen nem venném fel,és nem azért,mert nem bírom Sel-t. Na meg ha felvenném,még 20 ilyen szembejönne az utcán.
2014. április 10. 21:21
|
|
szerelemedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.31. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 220296 offline
|
klasz
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
2014. április 11. 11:42
|
|
Tini Stoessel1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 223914 offline
|
De jók lettek , tuti veszek valamilyet!
2014. április 11. 12:57
Annyira rondák ezek a cipők... Selena neve minek van rajta?! Így még annyira sem venném meg.
2014. április 11. 15:39
|
|
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline
|
Szerintem a ruhák tök menők és szépek!
SEL nagyon ügyes!!! Gratulálok!!! :* <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: