Starity

Amber Tamblyn és America Ferrera ismét egy filmben

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 07. 15:59 #1
- törölt felhasználó -    
Amber és America a Négyen egy gatyában forgatásán kötöttek jó barátságot, és most ismét egy produkcióban szerepelnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. április 07. 20:34 #2
- törölt felhasználó -    
Ez kircsynek hangzik, biztos megnézem heart.gif a Négyen egy gatyában-t is imádtam good.gif
2014. április 07. 21:00 #3
Diary
Diary
visszatérő vendég

StátuszSummertime
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 222791
Egyik lányt sem ismerem, de így belegondolva, szegény America... Elég sz*r lehet, ha valakit a saját országáról neveznek el. Mintha engem Magyarországnak vagy Hungárinak hívnának.
2014. április 07. 21:04 #4
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Idézet (barbiecka01 @ 2014.04.07. 18:22)
mellow.gif  smileeee.gif  biggrin.gif  meghajolo.gif  laugh.gif  cool.gif  rolleyes.gif  thumbsup.gif  wink.gif  ohmy.gif  w00t.gif  110.gif  sad.gif  tongue.gif  dry.gif  blush.gif  mad.gif  unsure.gif  blink.gif  beer.gif  rohog.gif  _nevet.gif  wub.gif  reklamalo.gif  good.gif  pardon.gif  pilot.gif  rofl.gif  rtfm.gif  scare.gif  search.gif  secret.gif  shout.gif  sorry.gif  spiteful.gif  stinker.gif  tease.gif  ok.gif  new_russian.gif  heart.gif  help.gif  hi.gif  king.gif  kiss2.gif  lazy.gif  lol2.gif  mamba.gif  man_in_love.gif  mega_shok.gif  nea.gif  treaten.gif  unknw.gif  malade.gif  malade.gif  tucherch.gif  nosmart.gif  nosmart.gif  joker.gif  nunchaku.gif  Repost.gif  wake-up.gif  coffee.gif  CaveRat.gif  banana_moonwalk.gif  chicken.gif  wub2.gif  cola.gif  thumbup2.gif  vampire.gif  vava.gif  victory.gif  yahoo.gif  yes.gif  yess.gif  yu.gif  fatcat.gif  2830Cat435.gif  angel2.gif  fish.gif  smokin.gif  ooo.gif  wub3.gif  huh.gif  bringa.gif  d3.gif  furesz.gif  grrr.gif  lolhit.gif  nevet2.gif  offtopic.gif  omg.gif  rock.gif  taps.gif  think.gif  bolond.gif  birthday.gif  happy.gif  sleep.gif  wacko.gif  cow.gif  excl.gif  angry.gif  closedeyes.gif  glare.gif  ninja.gif  box2.gif  animal-smiley-074.gif  bday.gif  tv.gif  wtf.gif  angel.gif  bad.gif  beach.gif  beee.gif  boredom.gif  clapping.gif  cray.gif  monkey.gif  irigy.gif  irigy.gif  hullam.gif  fear.gif  drool.gif  csirke.gif  bokkod.gif  cry.gif  aggressive.gif  air_kiss.gif  fool.gif  focus.gif  diablo.gif  dance.gif  crazy.gif  pompom.gif  ph34r.gif  gonosz.gif  acute.gif  friends.gif

Ez most mire volt jó?
ON: Szívesen megnézném a filmet smileeee.gif
2014. április 08. 15:40 #5
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Juhúúú, imádtam azt a Négyen egy gatyábant. smileeee.gif És Amber Tamblynt is nagyon bírom. smileeee.gif Americát is, de nem különösebben. biggrin.gif
2014. április 08. 17:18 #6
- törölt felhasználó -    
Kíváncsi vagyok a filmre, de a leírás alapján a Szex és New York jutott eszembe. Remélem, nem valami gagyi koppintása lesz.
2014. április 08. 18:58 #7
Fanci15
Fanci15
visszatérő vendég

StátuszKe$ha Forever!!
Hozzászólás: 300
Csatolások: 52
Azonosító: 216343
Különösképpen nem tudok mit mondani. Ja, amúgy hajráá America (Mármint America Ferrera...nehogy valaki félreértse) biggrin.gif
2014. április 09. 16:08 #8
Dream-Amelia
Dream-Amelia
Muhahahaha

StátuszDream-Amelia még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 132
Azonosító: 222966
Kiváncsi vagyok, de szerintem tuti szuper lesz.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok