Bár úgy tűnt, hogy az együttes nem mostanában tér vissza a zeneiparba, a Facebookon más híreket lehet olvasni: a lányok novemberben turnéra indulnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégis visszatér az Atomic Kitten
2014. április 07. 09:26
2014. április 07. 12:45
Most komolyan, senki nem ismeri az Atomic Kittent? Reméltem, hogy legalább egy pár hozzászólás lesz itt
Ez elkeserítő :S
Örülök, hogy mégis visszatérnek, de nekem kicsit furcsa, h Tasha is alig megszül, utána meg már megy is turnéra. :/ De ők tudják.
Örülök, hogy mégis visszatérnek, de nekem kicsit furcsa, h Tasha is alig megszül, utána meg már megy is turnéra. :/ De ők tudják.
2014. április 07. 14:08
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2014.04.07. 12:45)
Most komolyan, senki nem ismeri az Atomic Kittent? Reméltem, hogy legalább egy pár hozzászólás lesz itt
Ez elkeserítő :S
Az emberek reggel 7-8-tól délután 3-4-ig dolgoznak vagy iskolában vannak. Mégis mikor foglalkozzanak egy egyszer feloszló, máskor visszatérő együttessel?
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. április 07. 14:24
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ennek annyira örülök!!!
2014. április 07. 15:05
Örülök, hogy nem vagyok egyedül
Egyébként Liz nemrég adott interjút egy újságnak - amiből szintén írtam cikket, remélem, megjelenik az is -, és azt nyilatkozta, hogy pár dolgot felvettek már az új albumhoz
Idézet (Ildikócska10 @ 2014.04.07. 14:24)
Ennek annyira örülök!!!
2014. április 07. 16:05
hát nekem mindegy, olyannayira csak elvagyok velük
2014. április 07. 17:10
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Már nagyon kezdnek unalmasak lenni. Még ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak, és még azt várják el, hogy a világ megértse őket. Egyszer visszatérnek, máskor mégsem - ez a csapat már nem olyan mint régen.
2014. április 09. 16:11
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Mostmár lehetne valami..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.