Hogyan tudta megtámadni a kutyusát egy prérifarkas?
Amúgy meg háát..ha elvesztünk egy házikedvencet..szerintem nem jó,ha újjat veszünk,mert az elözőt fogjuk benne keresni..az ő személyiségét..az elvesztett kedvencet már sehogy sem lehet pótolni..
..és amúgy ebből látszik mennyire szerette Miley a kutyáját..
Új kutyája van Miley Cyrusnak
2014. április 07. 16:05
sajnálom Floydot
de az új szőrmók nagyon cukkancs
2014. április 07. 16:36
|
|
Fuck.x.Bitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 222157 offline
|
De cuki bár kicsit gyors volt a váltás de nem baj! Imádom a dögöt!
2014. április 07. 16:42
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Szegény
Istenem nincs is annál rosszabb mint amikor a szeretett kisállat elpusztul, én márcsak tudom.
De Miley-nak is sikerülni fog talpra állni, biztos vagyok benne.
Tóth Lili: nem azért van új kutyája mert Floyd-ot már nem is gyászolja. Ha valaki igazán szeretett egy állatot (ugyanígy van személlyel is) akkor a gyász nem fog soha elmúlni csak egy idő után megtanulunk azzal a ténnyel élni hogy az az állat (vagy személy) már nincs itt. De azt Miley is meg mindenki tudja hogy tovább kell lépni, és szerintem egy új kisállat nagyon sokat segíthet mert igen, a régit nem lehet pótolni de legalább van mégegy akiről gondoskodhat és ez mindenképpen jót tesz a lelkének. Ha meghal mondjuk valaki gyereke az is szörnyű tragédia és senkit sem lehet pótolni, de ha az anyának születik egy új gyereke az jobbá teszi az életét és persze nem feledteti el vele a régit, de azért mégis van egy másik aki enyhít a fájdalmon. Így van ez az állatoknál is, az emberek nem azért vesznek újat mert a régit már elfelejtik, hanem hogy jobb legyen a lelkiviláguk és persze akinek egyszer volt kutyája/macskája vagy bármije az utána se fog tudni nélkülük élni ezért ha az egyik meghal sajnos, akkor előbb-utóbb újat fognak venni az emberek azért mert már a szívükhöz nőttek ezek az állatok és már egyszerűen nem lehet nélkülük élni. Így van ez mindenkinél.
Huh de sokat írtam....
Istenem nincs is annál rosszabb mint amikor a szeretett kisállat elpusztul, én márcsak tudom.
Tóth Lili: nem azért van új kutyája mert Floyd-ot már nem is gyászolja. Ha valaki igazán szeretett egy állatot (ugyanígy van személlyel is) akkor a gyász nem fog soha elmúlni csak egy idő után megtanulunk azzal a ténnyel élni hogy az az állat (vagy személy) már nincs itt. De azt Miley is meg mindenki tudja hogy tovább kell lépni, és szerintem egy új kisállat nagyon sokat segíthet mert igen, a régit nem lehet pótolni de legalább van mégegy akiről gondoskodhat és ez mindenképpen jót tesz a lelkének. Ha meghal mondjuk valaki gyereke az is szörnyű tragédia és senkit sem lehet pótolni, de ha az anyának születik egy új gyereke az jobbá teszi az életét és persze nem feledteti el vele a régit, de azért mégis van egy másik aki enyhít a fájdalmon. Így van ez az állatoknál is, az emberek nem azért vesznek újat mert a régit már elfelejtik, hanem hogy jobb legyen a lelkiviláguk és persze akinek egyszer volt kutyája/macskája vagy bármije az utána se fog tudni nélkülük élni ezért ha az egyik meghal sajnos, akkor előbb-utóbb újat fognak venni az emberek azért mert már a szívükhöz nőttek ezek az állatok és már egyszerűen nem lehet nélkülük élni. Így van ez mindenkinél.
Huh de sokat írtam....
2014. április 07. 16:46
|
|
Réka18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 2 Azonosító: 214694 offline
|
Tóth Lili: Egy igaz barátot nehéz el veszteni és az emberek néha depibe esnek mert magukban tartják a bánatuk.... de ha van egy kis kutya akivel foglalkozni kell akkor a gyászolónak el vonja a figyelmét s ezért nem emészti magát annyira.....
2014. április 07. 17:31
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nagyon sajnálom Mileyt és a kis Floydt!
De az új kutyája is nagyon aranyos!
És biztosak vagyunk benne, hogy Miley "fel tud majd állni"!
Hajrá Miley!!
Hajrá Miley!!
2014. április 07. 17:32
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
sajnálom a másik kutyát! de az kutyusa pedig arii
2014. április 07. 18:28
az első kutyaát sajnálom
az új egy kis puszi kutyi
2014. április 07. 18:32
Idézet (Miss.Vicious @ 2014.04.06. 21:31)
Istenem ,de vak vagy már bocs nem látod ,hogy a képen is Floyd-ért sír?
... Amúgy attol ,hogy új kutyusa van nem jelenti ,hogy túl tette magát nem helyetesíteni akarja
ne tudhatod ,hogy igazábol mit él ált ne beszélj a nevébe már t sz@rkevero 
miért te talán tudod igazából mit élt át?
2014. április 07. 19:04
|
|
Violetta00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 221601 offline
|
CUKI AZ UJ KUTYA IS DE A REGIT SAJNALOM *~*
2014. április 07. 19:07
Annyira édes, és imádnivaló. Fogalmam sincs mi bajotok van....tisztára ari ^^
Mármint a kutya.
Mármint a kutya.
2014. április 07. 19:18
|
|
Francy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 212756 offline
|
Én most nem fogom a tömegcomit írni hogy ,,Sajnálom, hogy meghalt a régi kutyija, de az új is cuki"
Mert egy kutyát nem lehet azzal a szóval illetni, hogy ,,régi". A kutya,vagy bármilyen állat emléke mindig megmarad, örökre, és egy új kutyus nem azzal fog segíteni, hogy milyen cuki,hanem ő még több boldog emléket szerez majd Miley-nak mint Floyd.
Most arra gondolok, hogy hiába mondjuk azt hogy cuki, attól még nem fogja helyettesíteni Floyd-ot.
De remélem Miley így majd kicsit megnyugszik, és sikerül felállnia
Mert egy kutyát nem lehet azzal a szóval illetni, hogy ,,régi". A kutya,vagy bármilyen állat emléke mindig megmarad, örökre, és egy új kutyus nem azzal fog segíteni, hogy milyen cuki,hanem ő még több boldog emléket szerez majd Miley-nak mint Floyd.
Most arra gondolok, hogy hiába mondjuk azt hogy cuki, attól még nem fogja helyettesíteni Floyd-ot.
De remélem Miley így majd kicsit megnyugszik, és sikerül felállnia
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: