Új kutyája van Miley Cyrusnak
2014. április 06. 21:35
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Nyugodj békében Floyd
Remélem Miley jobban leszel
2014. április 06. 21:50
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Vannak itt eleg "okos" komentelok..szerintem nem tudjak mien elvesziteni egy kedvencet..szerencsére én még nem tudom._...szoval nyomjatok el magatokat..Igy könnyeb neki a feldolgozas..Floyd nyugodj bekebe <3
2014. április 06. 22:05
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Nem vagyok hatalmas Miley fan de nem is utálom mindegy... Sajnálom ami vele történt borzalmas érzés lehet elveszteni az egyik kedvencünket... R.I.P. Floyd :'( :'( Amostani aranyos Miley szerintem azért vett egy másikat hogy mgepróbálja elterelni a gondolatait Floydról .... Szegény Floyd R.I.P. :'( Aranyos az új kutyus ^^
2014. április 06. 22:46
Itt a nagy lehetőség hogy Miley észhez térjen. És R. I. P. Floyd
2014. április 06. 23:31
Aranyos kutya, gondolom így könnyebb feldolgoznia a veszteséget.
2014. április 07. 00:47
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Az utóbbi időben nem kedvelem Mileyt, de azt hiszem azt kijelenthetjük, hogy tényleg odavan a kutyáiért. Az új csöppség pedig szupercuki. Sajnálom a kis huskeyt, nagyon aranyos volt.
2014. április 07. 01:13
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Miss.Vicious @ 2014.04.06. 21:31)
Istenem ,de vak vagy már bocs nem látod ,hogy a képen is Floyd-ért sír?
... Amúgy attol ,hogy új kutyusa van nem jelenti ,hogy túl tette magát nem helyetesíteni akarja
ne tudhatod ,hogy igazábol mit él ált ne beszélj a nevébe már t sz@rkevero 
Nem kötekedésből kérdezem, de nagyon kíváncsi vagyok rá - Te honnan tudod, hogy a képeken miért sír? Most komolyan!
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. április 07. 07:14
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Komolyan, nem hiszem el, hogy ebből képes volt ekkora felhajtást csinálni. Fájdalmas ide vagy oda, mért jó neki az, ha minden második ember erről csámcsog? És ha valaki azzal jönne, hogy mekkora bunkó vagyok, egészségére!
Nekem is halt már meg pár kiskedvencem, de nem kerítettem nagy ügyet a dolognak, mert mindenkinek megvannak a saját nehézségei. Mondjuk úgy tűnik ez a csaj imádja sajnáltatni magát.
2014. április 07. 08:13
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Szegény Miley:( és ha öregségben hal meg akkor az nem annyira durva.. de hogy egy prérifarkas ölte meg:/ jézusom:(
2014. április 07. 13:01
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
És ez kit érdekel ?
Komolyan nemáár, ennyi erővel már arról is cikket írok hogy Ryan Reynolds tegnap fagyit evett
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.