nem lehet olyan nagyon rossz
Jön az idei év legjobbnak ígérkező táncos filmje
2014. április 07. 14:51
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
én úgy vagyok már a táncos filmekkel ha nem tudnak valami nagyon újat elő állni akkor nem nézem meg és ez egy nagyon tucat semmi új nincs benne ami az eddigiekben ne lenne
2014. április 07. 15:47
|
|
h.klaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 375 Csatolások: 8 Azonosító: 144176 offline
|
minden táncos filmet megnéztem eddig na jó egy két kivétel, de a legtöbbet láttam és tényleg kezd tucatosodni, az összes közül a kedvencem a dirty dancing 1 és a step up 1
de azért megnézem
de azért megnézem
2014. április 07. 16:57
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én a háromnegyed részét megnéztem angolul a filmnek, természetesen csakis Boa miatt. Olyan büszke vagyok rá, hogy sok évnyi próbálkozás után, végre Amerikában is figyelmet fordítanak rá.
Nagyon örülnék neki, ha a hazai mozik is játszanák, mostanában szinte csak pocsék filmeket adnak. De a táncos filmekre amúgy is vevő vagyok, főleg, hogy tudom Boa HATALMAS tehetség! Csak figyeljétek a mozgását, annyira természetesen táncol, mintha a kisujjából rázná ki, de közben emögött kemény gyakorlás van. Nagyon tisztelem Boa-t, megérdemli a világsikert!
2014. április 07. 18:58
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
A legeslegjobb táncos film szerintem akkor is a Step Up 1 (!!!) marad.
2014. április 09. 15:47
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Tuti megnézem!
2014. április 09. 17:26
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Én biztos, hogy megnézem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: