Lady Gaga a napokban sorra látogatja a rádiós műsorokat, hogy legújabb, G.U.Y. című kislemezét promótálja. Az interjúk során pedig egyre több izgalmas információt árul el albumáról és közeledő turnéjáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik Lady Gaga új albuma
2014. április 06. 12:38
|
|
Whittemore37_Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 138 Csatolások: 247 Azonosító: 223784 offline
|
Már nagyon várom általában jók Gaga művei.
2014. április 06. 12:49
Juj,még az albumot be kell szereznem,de sajnálattal hallom, hogy hozzánk nem jön
2014. április 06. 13:13
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
kíváncsi lennék a színpadra élőben mikor meg van világítva valami elképesztő lehet ,nem gondoltam volna hogy felül tudja múlni a BTW ball kastélyát de azt hiszem sikerült neki,az ARTPOP Act. 2 ről meg remélem tényleg meg jelenik még az idén és nem úgy lesz mint általában mikor Gaga soon-t mond hogy az egy év
2014. április 06. 13:16
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ennek nagyon örülök!
2014. április 06. 13:46
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok
2014. április 06. 14:14
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem most adta ki év végén a legutóbbi lemezét, gyorsan dolgozik! Bár jobb lenne inkáb a csöcsét meg a seggét mutogatná, az valahogy jobban bejön, mint a nyikorgása!
2014. április 06. 15:05
nah:D ennek nagyon örülök, mert kb 5 szám van ami igazán tetszik az albumról, nekem ez most nem jött be, de ettől függetlenül még mindig nagyon jó előadó, annak ellenére, hogy próbálják lehúzni mostanság. Remélem megtudja mutatni, hogy valójában mire képes és végre beletesznek valami fűszert, amit élőben át tud adni. És nem tömegcikket gyártanak, tömeg dj-kel. Redone DJWS és bármilyen furcsa de Garibay is hiányzik Gaga mellől.
2014. április 06. 15:11
Szerintem már nem fog olyan jó számokat gyártani mint régen
2014. április 06. 15:14
Én csak pár számát szeretem, de ebbe is bele fogok hallgatni szerintem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: