Selena Gomezt nem hagyják békén
2014. április 06. 10:45
Megérdemelte hogy börtönbe viték..békén hagyhatnák már Sellyt..
2014. április 06. 11:01
|
|
LoveSelenaGomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.27. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 217634 offline
|
Hagyják Békén Sellt!!!
2014. április 06. 11:59
szegény.
mivel érdemelte ki ezt?! Kinek ártott bármivel?
2014. április 06. 12:00
"Selena Gomezt nem hagyják békén"... de felőlem azt csinál amit akar, ha nem hallanék róla soha többet, az volna a legjobb. Sőt, ha visszavonul békén hagyja mindenki.
2014. április 06. 12:25
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
holembo, vissza az agyarakkal..... nem ő hergeli fl a népet, hanem a nép készteti magát arra, hogy baromságokat csináljon!
Nem vagyok sell fan, de azért már erre fel lehet figyelni. Utálom az előítéletes embereket, és ha nem vigyázol, te is az lőítélet-listámra kerülsz...
Nem vagyok sell fan, de azért már erre fel lehet figyelni. Utálom az előítéletes embereket, és ha nem vigyázol, te is az lőítélet-listámra kerülsz...
2014. április 06. 12:26
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
na jó, ez kicsit durva volt, de ez az igazság,
sorry for party rocking!
2014. április 06. 12:27
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Szegény! :8 Azért ez már duva! Nem tudják békén hagyni?!
2014. április 06. 12:50
Ez azért elég durva lehet! Én rendesen pánikolnék, ha valaki csak úgy bemászna a kertembe.
2014. április 06. 14:04
Azért szar lehet..Bárhova mész;követnek,sikítanak,kérdeznek. Nyugodt perce is csak otthon lehetett most meg már ott sem..
2014. április 06. 14:05
Szegény!Jó lenne,ha békén hagynák!
Amúgy meg,aki azt írja,hogy csak egy kis kurva,meg hogy nyávog,az jobb lenne,ha csöndben maradna!Nektek sem tetszene,hogyha valaki betörne hozzátok meg bemenne a területetekre.(Én ebből nem akarok vitát,csak elmondom a véleményemet)
Amúgy meg,aki azt írja,hogy csak egy kis kurva,meg hogy nyávog,az jobb lenne,ha csöndben maradna!Nektek sem tetszene,hogyha valaki betörne hozzátok meg bemenne a területetekre.(Én ebből nem akarok vitát,csak elmondom a véleményemet)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: