Adam Lambert a Twitteren osztott meg néhány részletet a készülő, új albumából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Posztmodern albummal jelentkezik Adam Lambert
2014. április 05. 15:21
Hajrá Adam, kiváncsi vagyok rá, és jó képek lettek, na még én melegnek szeretlek
2014. április 05. 15:37
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyira igaza van, imádom.
Nagyon várom már az új albumot.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2014. április 05. 15:41
A képek jók lettek, és már kíváncsian várom az új albumát.
2014. április 05. 16:37
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Júj~ Nagyon várom már az új albumot! Az eddigiekért rohantam a boltba. Gondolom ez most sem lesz másképp.
Ja és ha meleg, ha nem, úgy kell szeretni, ahogy van. El kell fogadni olyannak, amilyen. Én így imádom!
Azonban egy megjegyzés... Adam, nagyon szeretlek, de ezt az arcszőrzetet hanyagold, kérlek.
Azonban egy megjegyzés... Adam, nagyon szeretlek, de ezt az arcszőrzetet hanyagold, kérlek.
2014. április 05. 17:36
Jók a képek.és kíváncsi vagyok hogy milyen album lesz..
2014. április 05. 18:17
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
En Adam minden albumjanak orulok es szerintem a kepek is nagyon jok
2014. április 05. 19:23
Először is, nagyon jók lettek a képek! *-* Az albumát már nagyon várom (amit már többször hangoztattam, de nem érdekel). :)Engem is fel tudnak húzni az ilyen szövegek, hogy "jaj, ő egy b*zi, ezért ki nem állhatom", vagy amit Adam is említett a tweetjében. Egyébként egyáltalán nem zavar, hogy meleg, ezzel nincs semmi probléma. Sőt, szerintem tök jó, hogy felvállalja. Attól még ő is ugyanolyan ember, mint mi, csak erre sajnos sokan nem jönnek rá...
2014. április 06. 00:44
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Most komolyan, mi a rossz abban, ha meleg? o.o Amúgy én is várom ^-^
2014. április 06. 10:09
Olyan régóta és olyan sokat dolgozik ezen az albumon, biztos nagy durranás lesz. Már alig várom, hogy hallhassam az új dalait.
A képek pedig nagyon jók lettek, az utolsó a kedvencem. Szerintem kifejezetten jól áll neki ez a fajta arcszőrzet. Inkább ezektől a szörnyű lábbeliktől válna meg.
A képek pedig nagyon jók lettek, az utolsó a kedvencem. Szerintem kifejezetten jól áll neki ez a fajta arcszőrzet. Inkább ezektől a szörnyű lábbeliktől válna meg.
2014. április 06. 21:59
|
|
Glambechelonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 214399 offline
|
Hajrá Adam, sikerüljön minél hamarabb
<3
2014. április 07. 15:38
|
|
ProfesszorPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 30 Azonosító: 222509 offline
|
Alig várom, de az a bakancs nem kéne!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.