James Franco kiskorúra hajtott
2014. április 05. 20:15
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Abból a szempontból örülök csak, hogy James nem tagadta, és nem keverte nagyobb bajba magát. Nem hiszem hogy ebből olyan hatalmas közfelháborodás lenne, mindenki hamar túl lesz az egészen. James pedig legalább egy újabb esetből tanult. A lány pedig elmondhatja, hogy maga James Franco beszélgetett vele. Biztosan a szaftosabb részeket sem fogja kihagyni, de őszintén mondom, engem nem érdekel.
2014. április 05. 21:54
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Ez azért...
Hehe.
2014. április 05. 21:55
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Érdekes egy cikk
2014. április 06. 08:44
Hát jó cikk:D Végülis nem csinált semmi rosszat:)
2014. április 06. 09:18
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Érdekes beszélgetésük volt... Végeredményben nem csak James a hibás, a lány is rendesen kérette magát. Mindegy, a lényeg az, hogy nem történt semmi „rossz" közöttük.
2014. április 06. 10:44
|
|
LiaFrancophreniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 222792 offline
|
Ezt James kamuból csinálta! A közelgő Palo Alto filmjében egy apukát alakít, aki beleszeret a fiatalkorú bébiszitterbe. Csak reklám az egész. De ha igaz ez az egész, akkor is mi van?! Megtetszett neki a csaj...de nagy dolog! De szerintem ez akkor is kamu. Meg hogy most James mit nyilatkozik, az megint egy másik dolog. Amúgy van még egy csomó kép a beszélgetésről... De szerintem már sosem derül ki ennek a beszélgetésnek a célja..
2014. április 06. 12:17
Idézet
devilrose
A képen olyan, mintha a középső ujjával tisztelné meg a lány nevét.
A képen olyan, mintha a középső ujjával tisztelné meg a lány nevét.
Én is úgy vettem észre.
2014. április 06. 12:47
|
|
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline
|
Ez elég fura
D
2014. április 06. 15:17
Mármint semmi "durva" nem történt közöttük én úgy látom
2014. április 06. 16:42
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
wow:D bár James igen jó pasi, úgyhogy "megteheti, " hogy bárkit megkaphasson. ha most őt nem is tudta:D de én ítélem el, az ő dolga, és a csaj, sem volt már olyan nagyon kicsi...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: