James Franco kiskorúra hajtott
2014. április 05. 14:31
Ez most nagyon megdöbbentett,de James és Lucy is azt csinálnak,amit csak akarnak.
2014. április 05. 14:57
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Én ezt annyira nem tartom botrányosnak... Kövezzetek meg, de egyrészt, a mai tizenévesek legtöbbször úgy néznek ki, mintha egy tízessel idősebbek lennének, a tizenhét esztendősen a legtöbb lány nem szűz, legalábbis az én ismerősi körömben nem ez dívott (jó, híres színészekkel sem kavart senki
). Másrészt, vannak pasik, akiket csak a f*rkuk vezet, finoman szólva, nem kezdenek el azon dilemmázni, ez vajon helyes-e vagy sem. Harmadrészt, ehhez két ember kell, valszeg a csaj is odatette magát, nem apácaruhában vonult be a terembe, hogy aztán elmesélje James Franconak, mennyire önmegtartóztató életet él.
Egyébként sem történt semmi. Váltottak pár üzenetet, oszt cső.
Egyébként sem történt semmi. Váltottak pár üzenetet, oszt cső.
2014. április 05. 15:03
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Idézet (pink girl 11 @ 2014.04.05. 12:55)
Igen.16 év fölött már élhet se*xuális életet egy gyerek.
Ha jól tudom, Magyarországon 14 év a korhatár, illetve 12, amennyiben a másik fél - általában a fiú - tizenhat év alatti. Hogy Amerikában így van-e, arról nem tudok nyilatkozni, de mivel a tinilányok nagy részét már kamaszkorban meglátogatja a gólya, gyanítom, ott sem lehet más a szabályzat.
2014. április 05. 15:04
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
szerintem egyáltalán nem gáz... mármint, tök oké, az egész sztori. Ha James akart volna valamit, és a csaj is, akkor miért ne jöhettek volna össze? Az lett volna bortány,hogy James szerelmes?! úristen... szóval szerintem egyáltalán nem bortányos
2014. április 05. 15:32
|
|
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline
|
Ez azért dúrva....
2014. április 05. 15:41
Am nem történt semmi szóval akkor most mi is itt a gond?
örülne, „ha a szülők távoltartanák tőle a tini lányaikat, köszöni szépen.” De akkor mért dumált vele? XD De legalább dumált a kedvencével.
örülne, „ha a szülők távoltartanák tőle a tini lányaikat, köszöni szépen.” De akkor mért dumált vele? XD De legalább dumált a kedvencével.
2014. április 05. 16:56
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Most nem értelek titeket! Most ez mért lenne ciki? Azért mert James szerelmes?Ő is ember ő is szokott szerelmes lenni
Amúgy meg ha a csaj akart volna tőle valamit akkor mért nem jöhetnének össze?! Most ez volt a nagy botrány?
2014. április 05. 17:59
Nem is csinált semmit, am. a csajszi már majdnem 18, nem egy ártatlan kiscsaj
És James a képen *o**-*x'3333
És James a képen *o**-*x'3333
2014. április 05. 19:00
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A képen olyan, mintha a középső ujjával tisztelné meg a lány nevét.
A lány eléggé szégyentelen, mert nyilván nem egy szia helló után kerül sz szóba, hogy béreljen e szobát mellette. Volt ennek előzménye biztosan(telefon,sms,helyszíni egyeztetés,flört) és vajon ki kivel vette fel a kapcsolatot?Utálom az ilyen naivnak tűnő rafkós libákat, akiknek az a céljuk, hogy lejárassanak egy celebet. Látszik a kis ribizli gizin, hogy élete fénypontja, hogy egy fotóra került ezzel a mukival.
2014. április 05. 19:01
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
Szerintem sem durva,nem is történt semmi..De ha történt is volna valami, akkor sem tudnám James-t kevésbé szeretni.Ez az ő magánélete,az ő dolga,nem tartozik senki másra csak rá, a lényeg hogy jó színész.
2014. április 05. 19:50
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nekem ebből az üzenetből abszolút az jön le, hogy a csaj kezdett követelőzni, James pedig nem erőlködött annyira. De ki tudja? Igazából nem érdekel, nem szoktam hinni z ilyen cikkeknek, pláne amíg egy normális bizonyítékot nem kapok. James nem hülye. Bár mostanában tényleg sok hülyeséget csinál, de ilyen szintre nem süllyedne. Általában ilyen esetekben a fanatikus rajongó az aki elferdíti a sztorit, egy 15 perces hírnév érdekében.
2014. április 05. 20:03
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ez a tökéletes "hogyan húzzink csőbe egy sztárt" cikk.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.