40 dolog, amit nem tudtál a Walking Deadről
2014. szeptember 03. 21:12
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
nagyon jó cikk
de a 20. az nem igaz Carol beszél a férjéről igaz nem mondja hogy Ed. Pl a Holtidőben amikor a tábortűznél ülnek és kérdeznek Carolról. Akkor elmondja az is hogy a férje autókereskedő volt, és hogy jó volt a beszélőkéje így beszélte rá őt is hogy hozzá mennyen. Sőt még azt is hogy feladta mert látta a szüleit meghalni.
2014. szeptember 05. 10:45
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Azért az HBO-n szakadok
A saját gyártású erőszakos és enyhén szólva igen szexuális töltetű sorozatok jöhetnek, de egy Walking Dead-féle sorozatot már nem sugároznak
Túl erőszakos, aha, persze...
2014. október 11. 23:15
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Számomra kissé elképzelhetetlen az Andrea & Rick páros, de ha a képregényben így van, akkor minden remek. A világ egyik legjobb sorozata, bár a HBO-s tényt kissé nagyképűnek és igazságtalannak találtam, már nem azért...
2014. december 03. 00:05
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Igaz, hogy a Judas egy nagyon igénytelen dal, de Norman rohadt jól nézett ki benne, főleg, amikor a csajszika rá kente a rúzst a szájára.
meg, amikor lelocsolta sörrel a fenekét. xDD
2015. április 06. 21:47
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
De jó, ez jó cikk volt.
A 31 éves dublőr nőn nagyon lesokkolódtam.
Carl kb 14 éves (és fiú!!) a sorozatban...
2015. április 06. 21:59
Idézet (szilasiszandra @ 2015.04.06. 21:47)
De jó, ez jó cikk volt.
A 31 éves dublőr nőn nagyon lesokkolódtam.
Carl kb 14 éves (és fiú!!) a sorozatban... 
Nem olyan meglepő,sokkoló,ha Magdi anyus tublőréhez hasonlítjuk,aki ha nem csal az emlékezetem Kingáé is volt a BK-ban-mégis férfi volt.
On:Van pár pont,amit eddig is tudtam,de a legtöbb meglepetésként szolgált.Ledöbbentett,miszerint a képregényben nem volt benne sem Merle,Daryl,de még Sasha sem.Viszont Andreat hagyhaták volna még egy kicsit,úgy megszerettem a sorozat elején.Tara miatt pedig szégyenkezem,hogy a búbánatba nem ismertem fel a Már megint Malcolm-ban?Köszi a cikket!
2015. december 24. 22:59
Voltak benne dolgok, amiken meglepődtem, de olyan is, amit tudtam. Ez tényleg feldobta a kedvem, nem is vagyok már annyira álmos.
2016. március 26. 18:35
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Fogadjunk, hogy miután elolvastátok a cikket, majdnem mindenki ment, hogy megnézze a Judas-t
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: