40 dolog, amit nem tudtál a Walking Deadről
2014. április 05. 11:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Azért az HBO mekkora egy képmutató csatorna néha. A Game of Thrones-t sugározzák és jelenleg az áll a legtöbb erőszakos és szexuális töltetű jelenetet tartalmazó sorozatok listájának élén.
A The Walking Dead azért nem kellett, mert szerintem nem találták elég jónak, csak kellett valami átlátszó kifogás, hogy miért nem. Megszívták. Most a világ két legjobb sorozata az övék lenne.
2014. április 05. 13:43
szerintem nagyon unalmas a sorozat már. első 3 évadot néztem de csak mert már az összes sorozatot végignézem amit csak el tudsz képzelni és nyáron unatkoztam szóval belenéztem de a harmadik után nagyon unalmas már, ugyan az a téma csak a zombik azok elöl menekülni stb és nincs benne romanikase nagyon...
2014. április 05. 13:59
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Azta ez nagyon király ezeket tényleg nem tudtam
De imádom a sorozatot és nagyon szomorú vagyok mert vége
<3 Szeretlek Normann <3
2014. április 06. 14:37
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Dejóóó cikk lett!
Érdekes...
2014. április 07. 13:11
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
durva, érdekes cikk !
2014. április 13. 21:51
A 16. szerintem azt mindenki tudta. IMÁDOM A JÁTÉKOT!!! Valaki meg tudja mondani, hol tölthetem le az összes évadot magyar szinkronnal? Előre is köszi a választ.
2014. május 06. 22:31
|
Anna0952új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 225396 offline
|
ByellaTrix, én is valami hasonlót álmodtam... csak álmomban én voltam a zombi, de nem ettem embert, csak csirkét...
Fura dolgokat szoktam álmodni... xD Egyszer meg én voltam Sophia és valamiért fejest ugrottam egy polcról(?) a zombik közé(?)
2014. június 28. 13:32
nagyon jó lett a cikk. c:
érdekes. bár azért pár dolgot tudtam.
I♥ Daryl Dixon.
érdekes. bár azért pár dolgot tudtam.
I♥ Daryl Dixon.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: