Most, hogy véget ért a negyedik évad az AMC csatornán, pótoljuk a hiányát néhány érdekes információval!
A teljes cikkhez kattints ide!
40 dolog, amit nem tudtál a Walking Deadről
2014. április 04. 13:48
2014. április 04. 14:01
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Érdekes cikk lett
2014. április 04. 14:10
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Érdekes cikk lett
Nekem nagyon tetszett
2014. április 04. 14:17
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
nagyon jó cikk lett
2014. április 04. 15:37
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
"Carl (Chandler Riggs) tényleg befalta azt a doboz pudingot a tetőn, ami három kiló volt. Elmondása szerint kedvenc jelenetei egyike volt, de a végén már rá sem bírt nézni a pudingra."
Egészségére!
Hú, már nagyon várom a következő évadot, viszont jobban örülnék, ha a zombi problémáról több szó esne, és kiderülne, >how did this shit happened<
De csak kerítenek majd arra is sort.. majd.. talán.. remélem.
Egyébként mióta nézem a sorozatot, hatszor legalább álmodtam zombikkal. Legutóbb Lizzie hülyesége fertőzhette meg az agyamat, mert tisztán emlékszem az álmomból, hogy elesek, és egy walker a kezét nyújtja nekem, hogy felsegítsen.
Egészségére!
Hú, már nagyon várom a következő évadot, viszont jobban örülnék, ha a zombi problémáról több szó esne, és kiderülne, >how did this shit happened<
De csak kerítenek majd arra is sort.. majd.. talán.. remélem.
2014. április 04. 17:48
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
És, "Norman and Emily high fived after ever scene."
Nekem ez volt a kedvencem.
Marha jó összeállítás, ezért is érdemes nézni a Talking Deadet amúgy, visszanyered az életkedved!
Amúgy igen, imádtam ezt a részt a TBBT-ben, Stevennek volt esze otthagyni Sheldont.
Marha jó összeállítás, ezért is érdemes nézni a Talking Deadet amúgy, visszanyered az életkedved!
Amúgy igen, imádtam ezt a részt a TBBT-ben, Stevennek volt esze otthagyni Sheldont.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. április 04. 19:06
nagyon jó cik lett, és an benne nagy érdekességek
2014. április 04. 19:29
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Jó kis cikk lett.
2014. április 04. 21:13
|
|
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline
|
Kazuo
Amúgy a képregényben nem Andrea és Dale jön össze? ohmy.gif Rick és Andrea? Come on, rosszabb, mint a Beth&Daryl-ship.
A képregényben nekem Andrea sokkal szimpatikusabb karakter mint a sorozatban, de mivel előbb néztem, mint olvastam kicsit engem is meglepett.
Amúgy a képregényben nem Andrea és Dale jön össze? ohmy.gif Rick és Andrea? Come on, rosszabb, mint a Beth&Daryl-ship.
A képregényben nekem Andrea sokkal szimpatikusabb karakter mint a sorozatban, de mivel előbb néztem, mint olvastam kicsit engem is meglepett.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.