Josh Radnor lenyúlta a kék kürtöt
2014. április 05. 16:08
|
|
evipontötvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 199233 offline
|
Aki nem látta, ne olvassa el !!!
Én alig 10 perce fejeztem be az utolsó részt, pedig egy huzamban megnéztem a a 19. résztől, mert ott tartottam egy kis szünetet pár hete és ma volt időm megnézni onnantól... Hát valami szörnyű lett. Végig bőgtem az egészet az igaz, de nem erre számítottam, nagyon nem! Még nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy nem (mert még friss a dolog
) de én azt hittem, hogy Robinék összeházasodnak és minden rendben lesz, Tedékkel is és mindenki teljesen boldog... Erre meg... Nagyon durva az egész! És itt mindenkire gondolok, mindegyik szereplőre. Persze a legjobb sorozat marad, ez tény, de nem tudom miért ilyen befejezés kellett.
De gratulálok a készítőknek, a szereplőknek és mindenkinek, akinek munkája volt benne. Szép munka volt!! Csodás 9 évet adtatok nekem!
Én alig 10 perce fejeztem be az utolsó részt, pedig egy huzamban megnéztem a a 19. résztől, mert ott tartottam egy kis szünetet pár hete és ma volt időm megnézni onnantól... Hát valami szörnyű lett. Végig bőgtem az egészet az igaz, de nem erre számítottam, nagyon nem! Még nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy nem (mert még friss a dolog
De gratulálok a készítőknek, a szereplőknek és mindenkinek, akinek munkája volt benne. Szép munka volt!! Csodás 9 évet adtatok nekem!
2014. április 05. 22:57
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Imadom ezt a sorozatot,de a finaleval meg mindig nem bekultem ki. :/ Jo,igaz varhato volt hogy Robin es Ted osszejonnek a vegen,mert az anya 6 eve meghalt.De jobb lett volna ha talalnak mas megoldast,hogy a rajongoknak is jo legyen.
2014. április 16. 23:22
|
|
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline
|
számomra egy kicsit fura volt, hogy a végén újra Robinnál kötött ki. Tracy-t meg nagyon megkedveltem. Olyan gyönyörű. És biztos nagyon kedves lehet a való életben is. Ő illik legjobban Tedhez.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: