A színész exkluzív interjút adott az Így jártam anyátokkal befejezéséről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Josh Radnor lenyúlta a kék kürtöt
2014. április 04. 12:14
2014. április 04. 12:26
|
|
Shueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 218167 offline
|
Kíváncsi lettem volna a kivágott jelenetekre is
Szerintem tökéletes volt a befejezés, mert végül is ebben a sorozatban mindig azt hangsúlyozták, hogy nem minden happy end.
Az interjú pedig tök jó, sok mindent elmond
)
Szerintem tökéletes volt a befejezés, mert végül is ebben a sorozatban mindig azt hangsúlyozták, hogy nem minden happy end.
Az interjú pedig tök jó, sok mindent elmond
2014. április 04. 13:12
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Jó cikk lett. Nagyon bírom Josh Radnor-t
2014. április 04. 13:14
|
|
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline
|
hiányozni fog az igy jártam anyátokkal!!
2014. április 04. 14:05
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Tegnap este újranéztem a finálét és így, hogy egy kicsit már "megemésztettem" a befejezést, úgy gondolom, hogy ez volt az egyik legjobb rész.
Nagyon szeretem Josh-t, és így az ő szemszögéből látva végül is sokkal érthetőbb a történet. S nagyon remélem, hogy hamarosan új sorozatban vagy filmben láthatom viszont.
S azt hiszem újrafogom kezdeni az egész sorozatot.
Nagyon szeretem Josh-t, és így az ő szemszögéből látva végül is sokkal érthetőbb a történet. S nagyon remélem, hogy hamarosan új sorozatban vagy filmben láthatom viszont.
2014. április 04. 18:05
|
|
D.V.Zsófivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 203907 offline
|
nagyon jó cikk lett...
nekem tetszett és egyszerűen így kellett lennie az utolsó résznek...
nagyon sajnálom h vége sorozatnak..a legjobb sorozat volt és lesz is! nagyon remélem h majd még látom ezt a csapatot majd még együtt..!
nekem tetszett és egyszerűen így kellett lennie az utolsó résznek...
nagyon sajnálom h vége sorozatnak..a legjobb sorozat volt és lesz is! nagyon remélem h majd még látom ezt a csapatot majd még együtt..!
2014. április 04. 19:30
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Érdekes cikk lett, tetszett.
2014. április 04. 20:58
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Nekem eleve tetszett a befejezés
az elejétől kezdve Tednek és Robinnak drukkoltam, de aztàn megtudtam, hogy Barney-val jön össze a végen, és bele törődtem ...És kellemesen csalódtam, hogy a végen mégis Robinnal jön össze
Értem én, hogy mindenkinek a Barney-Robin páros volt a kedvence, de nyílt titok, hogy a rendezők az elejétől kezdve Robint Ted-el akarták összeboronálni
Josh-nak meg igaza van: végül mindkét lány az övé lett
2014. április 05. 09:58
Én nagyon sajnálom Tedet és a feleségét. Szerintem azért kicsit durva ez befejezésnek
2014. április 05. 13:05
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Szerintem iszonyú vége lett..el lett rontva az egész...már az utolsó két évad is tök gyenge volt...nem volt már a régi venne a humor sem..csak húzták vonták az egészet. De bíztam benne h majd egy baromi jó utolsó résszel lezárják az egészet...de NEM. Szar volt ahogy van...vegyük pl h Barney kilenc évnyi karakterfejlődését egy 40 perces epizóddal teljesen visszaejtik? Az anya meg ezzel a résszel szinte teljesen értékét vesztette...pedig az évad vége felé én is megkedveltem. Szóval rossz ahogy van a lezárás..nálam elérte, hogy egy rész HIMYM részt ne nézzek meg többet, mert csak rossz érzéssel tölt el.A sorozatok királynője? Ja..persze...minden idők legjobb sorozata mindig a Jóbarátok marad!
2014. április 05. 13:07
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
De Josh-t szeretem..remélem láthatom majd sok filmben a jövőben
<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: