A színész exkluzív interjút adott az Így jártam anyátokkal befejezéséről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Josh Radnor lenyúlta a kék kürtöt
2014. április 04. 12:14
2014. április 04. 12:26
|
|
Shueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 218167 offline
|
Kíváncsi lettem volna a kivágott jelenetekre is
Szerintem tökéletes volt a befejezés, mert végül is ebben a sorozatban mindig azt hangsúlyozták, hogy nem minden happy end.
Az interjú pedig tök jó, sok mindent elmond
)
Szerintem tökéletes volt a befejezés, mert végül is ebben a sorozatban mindig azt hangsúlyozták, hogy nem minden happy end.
Az interjú pedig tök jó, sok mindent elmond
2014. április 04. 13:12
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Jó cikk lett. Nagyon bírom Josh Radnor-t
2014. április 04. 13:14
|
|
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline
|
hiányozni fog az igy jártam anyátokkal!!
2014. április 04. 14:05
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
Tegnap este újranéztem a finálét és így, hogy egy kicsit már "megemésztettem" a befejezést, úgy gondolom, hogy ez volt az egyik legjobb rész.
Nagyon szeretem Josh-t, és így az ő szemszögéből látva végül is sokkal érthetőbb a történet. S nagyon remélem, hogy hamarosan új sorozatban vagy filmben láthatom viszont.
S azt hiszem újrafogom kezdeni az egész sorozatot.
Nagyon szeretem Josh-t, és így az ő szemszögéből látva végül is sokkal érthetőbb a történet. S nagyon remélem, hogy hamarosan új sorozatban vagy filmben láthatom viszont.
2014. április 04. 18:05
|
|
D.V.Zsófivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 203907 offline
|
nagyon jó cikk lett...
nekem tetszett és egyszerűen így kellett lennie az utolsó résznek...
nagyon sajnálom h vége sorozatnak..a legjobb sorozat volt és lesz is! nagyon remélem h majd még látom ezt a csapatot majd még együtt..!
nekem tetszett és egyszerűen így kellett lennie az utolsó résznek...
nagyon sajnálom h vége sorozatnak..a legjobb sorozat volt és lesz is! nagyon remélem h majd még látom ezt a csapatot majd még együtt..!
2014. április 04. 19:30
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Érdekes cikk lett, tetszett.
2014. április 04. 20:58
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Nekem eleve tetszett a befejezés
az elejétől kezdve Tednek és Robinnak drukkoltam, de aztàn megtudtam, hogy Barney-val jön össze a végen, és bele törődtem ...És kellemesen csalódtam, hogy a végen mégis Robinnal jön össze
Értem én, hogy mindenkinek a Barney-Robin páros volt a kedvence, de nyílt titok, hogy a rendezők az elejétől kezdve Robint Ted-el akarták összeboronálni
Josh-nak meg igaza van: végül mindkét lány az övé lett
2014. április 05. 09:58
Én nagyon sajnálom Tedet és a feleségét. Szerintem azért kicsit durva ez befejezésnek
2014. április 05. 13:05
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Szerintem iszonyú vége lett..el lett rontva az egész...már az utolsó két évad is tök gyenge volt...nem volt már a régi venne a humor sem..csak húzták vonták az egészet. De bíztam benne h majd egy baromi jó utolsó résszel lezárják az egészet...de NEM. Szar volt ahogy van...vegyük pl h Barney kilenc évnyi karakterfejlődését egy 40 perces epizóddal teljesen visszaejtik? Az anya meg ezzel a résszel szinte teljesen értékét vesztette...pedig az évad vége felé én is megkedveltem. Szóval rossz ahogy van a lezárás..nálam elérte, hogy egy rész HIMYM részt ne nézzek meg többet, mert csak rossz érzéssel tölt el.A sorozatok királynője? Ja..persze...minden idők legjobb sorozata mindig a Jóbarátok marad!
2014. április 05. 13:07
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
De Josh-t szeretem..remélem láthatom majd sok filmben a jövőben
<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: