Christian Kane - AFI Fest Opening Night Gala
2007. július 03. 14:23
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Actor Christian Kane arrives at the AFI Fest Opening Night Gala presented by Audi and screening of "Walk the Line" at the ArcLight's Cinerama Dome November 3, 2005 in Hollywood, California.
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2007. július 03. 14:42
|
|
Bhelga |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.21. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 430 Azonosító: 32807 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2007. July 3. - 14:23)
Actor Christian Kane arrives at the AFI Fest Opening Night Gala presented by Audi and screening of "Walk the Line" at the ArcLight's Cinerama Dome November 3, 2005 in Hollywood, California.
végre rendes a rucija és szokás szerint elbûvölõ a mosolya ... imádom a szeplõit ... olyan kis helyes
2007. szeptember 06. 18:45
|
|
Bhelga |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.21. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 430 Azonosító: 32807 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2007. September 6. - 17:27)
Na ja, nézõpont kérdése 
Te is láttad, hogy milyen szakadt ruhákban bír megjelenni, úgyhogy nézõpont ide vagy oda, nála ez már rendes ruci
2008. április 21. 08:25
|
|
Bhelga |
|
Idézet(miss02 @ 2008. April 20. - 22:07)
Tényleg van bnõje
Biztos nem érdemli meg. Na, nem mintha eljön vmikor is az a pillanat, mikor találkozok vele
, de akkor is Õ Christian Kane
Nincs még egy belõle 
Van és most már hónapok óta együtt vannak, úgyhogy beírtam az adatlapjára is
Steve Carlson megígérte, hogy "hamarosan" eljön Mo-ra, de sajna ez már két éve volt és azóta sem sikerült sem rajta behajtani ezt az ígéretet. Az már biztos, hogy együtt már nem számíthatunk rájuk, de még mindig bízom benne, hogy elõbb vagy utóbb ráébrednek, hogy Európa nem csupán Angliát jelenti. Ha legalább Németországig megint eljönne, eljönnének, akkor tuti, hogy megint kocsiba ülnék
Tényleg roppant kedvesek voltak, hatalmas élmény volt, azóta még jobban kedvelem Christ és nagyon megszerettem Stevet is!
2008. április 21. 11:35
|
|
miss02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.19. Hozzászólás: 44 Csatolások: 10 Azonosító: 58556 offline
|
Tényleg láttad õket élõben?
Fantasztikus élmény lehetett! Ha egyszer ott lehetnék egy koncertjén, tuti elolvadnék
Imádom a hangját!
Honnét lehet megszerezni a számait? Párat megtudtam szerezni, de azokat már milliószór meghallgattam! Kösz, h így néha tudok dumálni veled, mert néha tök fanatikusnak érzem magam, de van vmi a kisugárzásába, amitõl padlót fogok
2008. április 21. 16:22
|
|
Bhelga |
|
Idézet(miss02 @ 2008. April 21. - 10:35)
Tényleg láttad õket élõben?
Fantasztikus élmény lehetett! Ha egyszer ott lehetnék egy koncertjén, tuti elolvadnék
Imádom a hangját!
Honnét lehet megszerezni a számait? Párat megtudtam szerezni, de azokat már milliószór meghallgattam! Kösz, h így néha tudok dumálni veled, mert néha tök fanatikusnak érzem magam, de van vmi a kisugárzásába, amitõl padlót fogok

Tényleg! Írtam róla blogos beszámolót, ha érdekel priviben elküldöm a linket
Ne aggód én abszolúte elfogult, õrült és fanatikus vagyok, de nem fáj
2008. április 22. 17:34
|
|
Bhelga |
|
Idézet(miss02 @ 2008. April 21. - 20:01)
Köszi szépen, persze, hogy érdekel!
Jó lenne, ha el elküldenéd 
És tök jó, h találtam egy hozzám hasonló õrültet
És tök jó, h találtam egy hozzám hasonló õrültet
Elküldtem!
Jóóó kicsit õrültnek lenni
2008. április 22. 23:27
|
|
miss02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.19. Hozzászólás: 44 Csatolások: 10 Azonosító: 58556 offline
|
Köszönöm szépen, megkaptam! Nagyon tetszett, bár írtam neked, remélem megkaptad, de most teljesen a beszámolód hatása alatt vagyok. Teljesen elvagyok szállva, és bárcsak ott lehettem volna veletek!
Lehet, h elbõgtem volna magam, de mindent megért volna ez a felejthetetlen élmény! És ahogy olvastam kalandos volt az utatok és látattok pár helyes bajor srácot is, persze én is "elfogultság nélkül mondom, h nem érhettek, a mi drága Chris-ünk nyomába
Mégegyszer köszi és bocs, h ennyit zaklatlak
2008. április 23. 17:05
|
|
Bhelga |
|
Idézet(miss02 @ 2008. April 22. - 22:27)
Köszönöm szépen, megkaptam! Nagyon tetszett, bár írtam neked, remélem megkaptad, de most teljesen a beszámolód hatása alatt vagyok. Teljesen elvagyok szállva, és bárcsak ott lehettem volna veletek!
Lehet, h elbõgtem volna magam, de mindent megért volna ez a felejthetetlen élmény! És ahogy olvastam kalandos volt az utatok és látattok pár helyes bajor srácot is, persze én is "elfogultság nélkül mondom, h nem érhettek, a mi drága Chris-ünk nyomába
Mégegyszer köszi és bocs, h ennyit zaklatlak

Dehogy zaklattál!
Az meg igazán fantasztikus lenne, ha egy következõ koncertre nem csak hárman mennénk el!
2008. április 23. 18:00
|
|
miss02új tag |
|
Köszi és tök jó, h "rád találtam"
, mert körülöttem nem igazán vannak oda az ilyen zenéért, de mindegy, mert én igen, és a hangjáért
Nem tudják mirõl maradnak le
De láttam, h a kedveceidhez oda van írva Jim Byrnes, gondoltam, ha Chris és Steve mindkettõnk nagy kedvence
, meghallgattam a YuoTube-on, nagyon jó, a Hegylakó sorozatba is játszott, úgy emlékszem, de nem tudtam, h ilyen jó zenész! Tetszett nagyon!
Hát az meg egyenesen oltári lenne, ha lenne koncertje a közelben és beszállhatnák hozzátok
Puszi
Hát az meg egyenesen oltári lenne, ha lenne koncertje a közelben és beszállhatnák hozzátok
Puszi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.