Viva Comet 2014: megvannak a jelöltek
2014. április 03. 21:19
|
|
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline
|
Az énekesek playback-elnek végig, a külföldi fellépő szintén, ráadásul elénekel 1 maximum két zenét, aztán végig magyarul magyaráznak szerencsétlennek. Mi voltunk két éve, és megdöbbentünk, hogy a TV-ben hogyhogy annyi embert mutattak? Hogy-hogy 5000 ember volt? Mert, hogy közel nem volt szerintem még csak 1000 sem, annyi hely volt, hogy az emberek üldögéltek a földön elől stb, a kamera pedig direkt csak a tömeget vette ami kb az első 5-6 sor volt.
2014. április 03. 21:40
|
|
Fuck.x.Bitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 222157 offline
|
Nagyon várjuk!! Ennyi csók puszi
2014. április 04. 06:38
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
Ez jó, minden évben elmondják h "minden idők legjobb műsora lesz" holott évről évre egy kalap szart nem ér az egész magyar Comet.... a német és a lengyel mögött a magyart még utánzatnak sem lehet nevezni, a jelölt lista évről évre katasztrófálisabb (pl: hol van a BLR hogy jelölni kellett? évek óta semmi hír róla) dehát ide lehet sorolni az olcsó díszletet, a minősíthtetlen műsor-összeállítást, az unalmasabbnál unalmasabb fejeket vágó gömb átadó sztárvendégek stb...
2014. április 04. 06:44
Soha nem szerettem, és nem is fogom ezt a díjátadót. Egyrészt, felesleges, másrészt pedig jelölnek olyan "sztárokat", akiket voltaképp alig ismer 10 ember, tehetségük meg aligha van.
2014. április 04. 06:52
|
|
rokaróni |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 539 Csatolások: 34 Azonosító: 172443 offline
|
Őszintén?Nem érdekel ez a műsor.Szinte minden évben ugyanazokat jelölik ki.Pl:Fluor vagy már 3-szor volt.Radics GiGI is volt már tavaly.És szerintem ez a műsor semmit sem ér!
2014. április 04. 07:49
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal, teljesen felesleges pénzkidobás ez az egész műsor. Azt a pénzt, amit ennek a megrendezésére költenek, felajánlhatnák jótékony célra. Szerintem mindenki jobban járna. Évről évre ugyanazok az unalmas arcok vannak, ha van is új ember köztük,azok általában olyanok, akiket az adott évben felkapott a média.
2014. április 04. 12:32
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Kállay Saunders András és Fluor,Dér Heni és Hien,New Level Empire,Children Of Distance ♥,ByeAlex-Nekem te
2014. április 04. 15:48
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
heh, CSAK A METÁL! a Nightwish-t minden kategóriában lehetne díjazni:
Legjobb férfi előadó: Marco
Női: Tarja, Anette vagy akár Floor
Új: Floor [a NW-ban új.....
]
Együttes: maga a Nightwish
Videoklip: BÁRMI
ezek, amik itt vannak egytől-egyig bleee
Legjobb férfi előadó: Marco
Női: Tarja, Anette vagy akár Floor
Új: Floor [a NW-ban új.....
Együttes: maga a Nightwish
Videoklip: BÁRMI
ezek, amik itt vannak egytől-egyig bleee
2014. április 04. 17:20
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Rájuk nem vagyok egyáltalán kíváncsi,visszont,hogy kit hívnak meg a külföldi sztárok közül arra nagyon is,mert itt fedeztem fel Pixie Lott-ot,ezért ez egy kíváló műsor számomra és Wiley is remek volt.
2014. április 04. 17:25
A legjobb férfi előadó--->Fluor
Kállay-Saunders András
Király Viktor
A legjobb női előadó---->
Cserpes Laura
Hien
A legjobb együttes--->
Children Of Distance
A legjobb videoklip--->Düki – Turn me on
Kállay-Saunders András
Király Viktor
A legjobb női előadó---->
Cserpes Laura
Hien
A legjobb együttes--->
Children Of Distance
A legjobb videoklip--->Düki – Turn me on
2014. április 04. 17:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Amennyire vissza tudok emlékezni a tinédzseréveimre (ami nem is volt olyan régen), a Comet mindig egy rangos díjnak számított. De most azt látom, hogy vagy én öregedtem 5 év alatt 20-at vagy a díj nem ér már semmit, mert annak idején azért olyanokat jelöltek a díjra, akik le is tettek már valamit az asztalra, országszerte nem csak, hogy ismertek és kedveltek voltak, de rengeteg lemezt adtak el és turnékra indultak; nem pedig az alapján ítélték oda a jelöléseket és a díjakat, hogy melyik előadó mennyit bohóckodik a Viván...úgy látszik már a csatorna sem a régi (oké, ezt mindig gondoltam), de hogy ennyire aláadta volna a színvonalat, azt nem hittem...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 04. 19:08
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Gratulálok nekik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.