Starity

Lady Gagát és Madonnát idézi Edurne új dobása - klippremier

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 03. 12:03 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Edurne alighogy megnyerte a Tu Cara Me Suena című imitációs show-műsort, máris újra hallatott magáról: kiadta új kisfilmjét, mely a Painkiller című dalból készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. április 03. 13:29 #2
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Szerintem ez borzalmas. Ilyen huszadrangú, zs kategóriás gagyi valami.
Biztos tehetséges az énekesnő, de nekem ez erőtlen próbálkozás, hogy valami jó is kisüljön belőle.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. április 03. 13:49 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nos, én a magam részéről vegyes érzelmekkel viseltetek eme újdonság iránt. Azt már anno sem titkoltam, hogy ez az új korong, a Clímax a rockossága ELLENÉRE nem jön be. Számomra semmitmondó, tucatalbum, tipikus nemzetközi piacra készült fércmunka. Mindezek ellenére Edurnét, mint előadót nagyra becsülöm, tehetséges énekesnőnek tartom, aki sokkal, de sokkal többre képes és hivatott, mint ez a futószalagon gyártott rémség, amit tavaly kiadott a kezei közül.

De hogy a klipről is szóljak: személy szerint engem elsősorban Thalíát idézte meg, különösen a Gracias a Dios-t és az A quién le importát. Nyilván nem ír hülyeséget az sem, akit Lady Gagára vagy Madonnára emlékeztet a kisfilm.

Számomra a legnagyobb sokk tényleg az volt, hogy Edurne NAGYON NEM ILYEN. Továbbra sem érzem az övének az efféle stílust, de azt sem állítom maradéktalanul, hogy nem is áll neki jól. De ez (nagyon) nem az ő világa. Ő tényleg az a bájos, angyalarcú lány, aki az egyszerűségével hódít és úgy leénekel bárkit élőben, hogy lehet lesni, mint a lukinyúl. Neki nincs szüksége mindenféle sallangra, díszre, nagy látszatra, "színjátékra", külsőségekre. Mert műnek hat. Nekem ebben a videóban több jelentben is olyan erőltetettnek hat, amit csinál. Azok a grimaszok, mozdulatok... Ez nem Edurne. Ettől függetlenül örülök a sikereinek és kívánom, hogy érvényesüljön a nemzetközi zeneiparban is. De térjen vissza az igazi stílusához, ha egy mód van rá. smileeee.gif
2014. április 03. 15:02 #4
- törölt felhasználó -    
nem is tudom nekem annyira nem jön be
2014. április 03. 15:51 #5
- törölt felhasználó -    
Utálom mind a kettőt!
2014. április 03. 16:35 #6
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
A klip rohadt jól néz ki bár valóban Gaga kb 10 másodpercenként visszaköszön benne. Nem csak, hogy hasonló stílus, de egy-két helyen ugyanaz a ruha/haj. Amúgy a szám unalmas.
2014. április 03. 16:39 #7
KatherineGates
KatherineGates
visszatérő vendég

StátuszSpiccesen kóválygok a saját temetésemen. Milyen ironikus!
Hozzászólás: 182
Azonosító: 216048
Szerintem ez borzalmas, lawl.
2014. április 03. 20:31 #8
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
a klip jó tényleg van benne egy kicsi Gaga de ez itt Madonna majdnem 810% megegyezik madonna secretprojectrevolution videójáal
https://www.youtube.com/watch?v=uXfXrl4K2D4

amúgy a dal nem jön be ilyen hangszereléshez kicsit erősebb markánsabb hang kell ezzel a tiszta hanggal olyan a hatás mintha egy erőtlen hangú énekesnő kornyikálna
2014. április 04. 07:19 #9
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (botond96 @ 2014.04.03. 20:31)
a klip jó tényleg van benne egy kicsi Gaga de ez itt Madonna majdnem 810% megegyezik madonna secretprojectrevolution videójáal 
https://www.youtube.com/watch?v=uXfXrl4K2D4
amúgy a dal nem jön be ilyen hangszereléshez kicsit erősebb markánsabb hang kell ezzel a tiszta hanggal olyan a hatás mintha egy erőtlen hangú énekesnő kornyikálna

Igen, ezt a Madonna videót Edurne hivatalos oldalán is előhozták a kommentelők.
Amúgy egyetértek, Edurne hangjával nem ezt a stílust kellene énekelnie. Vagyis tud ő keményíteni, ha kell, de szerintem ebben az is benne van, hogy nem túl magabiztos még az angolja. smileeee.gif
2014. április 06. 21:52 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (deakbrigitta @ 2014.04.03. 15:51)
Utálom mind a kettőt!

Csak Madonnát utálom,Lady Gagát nem!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 215.
Edurne Edurne 6073.