A színésznő ellen egy DJ adott be keresetet, aki eredetileg az esküvőn játszott volna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rose McGowant esküvője miatt perelik
2014. április 02. 09:20
2014. április 02. 12:22
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Még ilyet ez annyira szánalmas.
2014. április 02. 14:36
Az tényleg nem volt szép Rose-tól,hogy leszervezett vele mindent,aki emiatt sok mindeneről lemondott,erre Ő másokat választ.Ha nem lenne a szerződés biztos Rose pártját fognám,mert végülis az ő esküvője,had érezze jól magát!De így hogy van ez a bizonyos szerződés,a DJ-t támogatom,hiszen ő egy csomó mindent feladott ezért,és egy szimpla bocsánatkéréssel nincs kielégítve!Mindenesetre sajnálom hogy így alakult!
2014. április 02. 16:02
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Nem is tudom,szerintem ez nagyon nem volt szép tőle!
Ha már megegyeztek,szerződést kötöttek,nekem már nem lenne pofám visszamondani! Akkor miért nem gondolta át ezt az egészet még az elején?
2014. április 02. 16:20
Az biztos, hogy nem volt szép dolog Rosetól, hogy az utolsó pillanatban felbontotta az egyességet. Ha nem lenne ez a szerződéses dolog a történetben, biztos Rose pártját fognám, de a jelenlegi állítások szerint a perelőnek van igaza.
2014. április 02. 19:34
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát ez biztos nem normális, ezért miért tartozna már neki ennyivel? Persze, nyilván veszteség, hogy nem tudott más munkát már elvállalni, de azért ez tömény bunkóság. Nem szeretem az ilyen embereket.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: