Eva Longoria Budapesten landolt
2014. április 02. 12:21
Idézet (Beyla @ 2014.04.01. 19:24)
Ez tuti kamu.
Gyerekek, Április elseje van, Bolondok napja!
Biztos, hogy nem azért érkezett hozzánk, hogy egy gagyi huszadrangú hángérien szappanoperában szereplejen.
Neki szerintem nem kottyan meg azaz összeg, hiszen, ha belegondolunk, hogy külföldön mennyit keres egy átlagos ember, akkor egy hollywoodi híresség magasról le fogja sz*rni azt az 1200 Ft-ot, neki piti összeg.
Egyébként én sem ismertem volna fel. Eva pontosan olyan híresség, aki annyira csúnya és annyira átlagos smink és csilivili ruha nélkül, hogy simán elmegyek mellette az utcán. Ma nem voltam a Bazilika és a Mátyás templom közelében, de, ha pont ott is lettem volna, nincs garancia arra, hogy felismertem volna a hölgyet.
Neki szerintem nem kottyan meg azaz összeg, hiszen, ha belegondolunk, hogy külföldön mennyit keres egy átlagos ember, akkor egy hollywoodi híresség magasról le fogja sz*rni azt az 1200 Ft-ot, neki piti összeg.
Egyébként én sem ismertem volna fel. Eva pontosan olyan híresség, aki annyira csúnya és annyira átlagos smink és csilivili ruha nélkül, hogy simán elmegyek mellette az utcán. Ma nem voltam a Bazilika és a Mátyás templom közelében, de, ha pont ott is lettem volna, nincs garancia arra, hogy felismertem volna a hölgyet.
Nem is azért írtam, hanem csak nálunk van az, ha valaki templomba akar menni, azért fizetnie kell.
Jó, de inkább szomorú mulatság látni a külföldieket, hogy tök természetesen mennének be a Mátyás templomba (például) megnézni belül, de nem engedik be őket, a tér másik oldalán álló bódé felé mutatva a templomból, azzal a kurjantással, hogy "TIKET, TIKET!".
2014. április 02. 12:25
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
De boldog a képeken,örülök,hogy szétnézett Budapesten.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. április 02. 13:30
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Levin @ 2014.04.01. 23:15)
Az emberek biztos meglepődtek, hogy valaki ugrál ott örömében..
Az pedig rejtély, hogy felismerték-e a hátul lévők. De nem úgy tűnik.
Áh, tuti, hogy elmentek mellette.
2014. április 02. 17:51
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
eva gyönyörű szép! örülök,h tetszik neki Budapest,én is szeretem,mert itt születtem,világéletemben itt laktam,most is ,és mindig is itt fogok! a világ egyik legszebb városa,bár lehet,h kicsit elfogult vagyok 
de BP legalább olyan szép,mint eva
de BP legalább olyan szép,mint eva
Fan-ily6889
2014. április 02. 19:12
|
|
MissWhovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.18. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 212058 offline
|
Nagyon jók a képek
Szeretem ezt a színésznőt.
Szeretem ezt a színésznőt.
Fan-ily6889
2014. április 03. 18:18
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Remélem jól érzik magukat, örülök hogy itt vannak
Fan-ily6889
2014. április 06. 08:18
Örülök, hogy itt van, és hogy tetszik neki Budapest!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.