Jennette McCurdy bosszúból nem vett részt a KCA-n
2014. április 02. 06:43
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ne már!! Vége a Sam&Cat-nak?
2014. április 02. 15:15
Ha vége lesz a Sam&Cat-nek akkor nekem is, az a kedvenc sorozatom (és a Violetta) nem lehet vége! A bikinis fotóhoz annyi a mondandóm hogy akármennyire is szeretem Jennettet akkor is "kicsikét" már túlzás, ha pedig Ariana és Jennette rosszban vannak gyorsan béküljenek ki mert szeretem mind kettőt és ha rosszban vannak az nekem is rossz
2014. április 02. 19:01
Az nem lehet...ne legyen végee
nem is láttam többet az 1-4. részig
!!
2014. április 02. 21:04
|
KiRa0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 199578 offline
|
Most láttam a TMZ-n, (ami tudjuk hihetetlenül megbízható) hogy Jennette sokkal kevesebb fizetést kap mint Ariana Grande. Ez mondjuk inkább Ariana mostani felkapottságára vezethető vissza, nem Jennette tehetségtelenségére.
2014. április 07. 15:29
|
kammerervivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 215790 offline
|
Én megértem,hogy miért nem jött el
2014. július 17. 12:04
ha van valami jó, mindig el kell rontani, jelen esetben ez a Sam & Cat, a nick meg buzi amiért képes volt elkaszálni
2015. augusztus 06. 20:20
Nem örülök neki
Nem karom hogy roszba legyenek
Lécci ne
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: