A színésznő megmagyarázta rajongói számára, hogy miért nem volt ott a díjátadón.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennette McCurdy bosszúból nem vett részt a KCA-n
2014. április 01. 13:02
Csak a lényeg maradt ki a cikkből: eredetileg Jennette nyerte volna azt a díjat, amit végülis Ari kapott meg (legjobb TV-s színésznő), továbbá közölték vele, hogy akár folytatják a Sam & Catet, akár nem, Jennette szerződését nem hosszabbítják meg. Szóval a csaj egy rakás pénzt és nézettséget hozott a csatornának, cserében pedig kidobják, mint a használt rongyot.
2014. április 01. 13:13
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Idézet (Heart U @ 2014.04.01. 13:02)
Csak a lényeg maradt ki a cikkből: eredetileg Jennette nyerte volna azt a díjat, amit végülis Ari kapott meg (legjobb TV-s színésznő), továbbá közölték vele, hogy akár folytatják a Sam & Catet, akár nem, Jennette szerződését nem hosszabbítják meg. Szóval a csaj egy rakás pénzt és nézettséget hozott a csatornának, cserében pedig kidobják, mint a használt rongyot.
Teljes mértékben igazad van,ez a hála hogy annyi év után hogy népszerűsítette a csatornát ez a hála? Hihetetlen és én meg azt is tudom hogy érvénytelenítették a szavazatait Jennettenek és így jutott a díj Arinak.Hihetetlen,azért abba a Nickelodeon se halt volna bele hogyha egy utolsó díjat odadtak volna Jennettenek.Nem értem a Nicket.
2014. április 01. 14:26
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Ez nagyon nagy szemétség volt a csatornától
2014. április 01. 14:32
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Hogy ez mekkora igazságtalanság! Ha igaz, amit az előző kommentekből olvastam, hogy Jennettet törlik a Sam&Cat-ből (amit nagyon remélek, hogy nem igaz)...én...hát szavakkal nem lehet leírni
Am meg miért Ariana kapta meg az ő díját? Ha Arianara haragszik, azt láthatólag nem ok nélkül teszi
2014. április 01. 14:41
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Jaj mert anyuci ezt tanította XDDDD
2014. április 01. 14:54
Hát... szerintetek Miss Grande egy világsztár.. ő a legjobb... ( abból az ártatlan pofából már elegem van) xd -.-"
2014. április 01. 14:59
Pontosan nekem nem esett le, de mi nem szép a csatornától? (Nem szarkazmus, komolyan nem értem) Valaki elmagyarázná
2014. április 01. 15:24
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
De akkor most mi történt? Nem értem...de amúgy is zavaros a sztori, mivel sok mindenről le vagyok maradva egy ideje. :S
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: