Starity

Ismét dalra fakad Tuomas Holopainen

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 02. 19:42 #21
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Legelőször örültem,hogy Floor helyettesiti Nettie-t - bár reméltem,hogy utána keresnek egy másik énekesnőt.Azután persze maradt a Fllor féle felállás és Flooritá pedig tett róla,hogy kicsit kiábránduljak az általa képviselt Wish-be,de lassan kezdek vele megbarátkozni,hiszen nagyon szépen tud játszani a hangjával.De ennek ellenére sem kellene régi dalokat bántani mert számomra azok csak Tarjával az igaziak és némely dal csak az ő hangjával képes könnyeket csalni a szemembe és ezért sem szeretném,ha a jövőben előkerülne egy Sleeping Sun vagy egy Creek Mary's Blood...
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. április 03. 17:22 #22
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
kövezzetek meg, nekem az eddigi énekesek közül Floor stílusa tetszik a legjobban smileeee.gif
nélküle nem lenne Nightwish sem...

Petrafranczia
hogy lehetsz ilyen hogy leszólsz valakit, akit nem is ismersz?
a Justinos profilképed és ez árulkodik az inteligenciaszintedrő.
1 felhasználónak tetszik: Reija
2014. április 03. 19:26 #23
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Már nekem sincs bajom flojánszennel, lehet hogy azért, mert nem a Tarja időszakban ismertem meg a bandát.A duettre amúgy kíváncsi lennék.
Igen a headbang már elég idegesítő. Flooron van a kamera enékel, aztán elveszik,de amikor már ismét őt videózzák akkor már fejszaggatás van...

Petrafranczia
"jézusom ki ez a fickó??? nagyon gáááááz..."

No comment...
2014. április 03. 22:47 #24
draculina
draculina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Csatolások: 0
Azonosító: 171800
Petruskának nézzétek el a tudatlanságát. valószínüleg azért nem ismeri Tuomast, mert ő már akkor világslágereket alkotott, amikor francica még csak egy halvány kéjes gondolat volt a szüleinek, bíberke meg valószínüleg a k*kit ette ki a pelenkájából. XD
vagy talán mert Tuomas Holopainen nem szerepel pletykalapok hasábjain, nem drogozik, nem balhézik, nem bosszantja a szomszédait, nem hívják rá a zsarukat, nem akarják kitoloncolni a hazájából.
ellenben talán a miniszterelnökük után a második legismertebb ember a hazájában, aki köztiszteletnek, és közszeretetnek örvend, valamint példás, visszahúzódó magánéletet él.
hát Petruska ezért nem ismerheti őt.
3 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, Reija, JBT1
2014. április 04. 13:40 #25
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Sosem értettem azokat a személyeket,akik csakis azért szólnak hozzá egy cikkhez,hogy elhireszteljék magukról,hogy "mennyire okosak" ez már kezd szánalmas lenni emberek!

Aki meg nem ismeri Tuot és a Nightwish-t az meg magára vessen biggrin.gif
2014. április 05. 11:25 #26
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Igen egyet értek. Vagy csak azért szólnak hozzá, hogy meglegyen a kis csillagocskájuk.
2014. május 01. 20:11 #27
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Én örülnék, ha énekelne, de nem Floorral és nem a Carpentert (ami nekem az egyik edvencem a AFF-ről). Mármint én az Anette - Floor köztes időszakban ismertem meg a Nightwish-t, és nem olyan rossz Floor hangja..... de hát, ahogy előttem leírták, és amivel teljesen egyet tudok érteni, a kinézete hát nemtom mennyire világosan érthető, de vastag, értitek. Na mindegy, majd megszokom smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok