Ismét dalra fakad Tuomas Holopainen
2014. április 02. 19:42
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Legelőször örültem,hogy Floor helyettesiti Nettie-t - bár reméltem,hogy utána keresnek egy másik énekesnőt.Azután persze maradt a Fllor féle felállás és Flooritá pedig tett róla,hogy kicsit kiábránduljak az általa képviselt Wish-be,de lassan kezdek vele megbarátkozni,hiszen nagyon szépen tud játszani a hangjával.De ennek ellenére sem kellene régi dalokat bántani mert számomra azok csak Tarjával az igaziak és némely dal csak az ő hangjával képes könnyeket csalni a szemembe és ezért sem szeretném,ha a jövőben előkerülne egy Sleeping Sun vagy egy Creek Mary's Blood...
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. április 03. 17:22
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
kövezzetek meg, nekem az eddigi énekesek közül Floor stílusa tetszik a legjobban
nélküle nem lenne Nightwish sem...
Petrafranczia
hogy lehetsz ilyen hogy leszólsz valakit, akit nem is ismersz?
a Justinos profilképed és ez árulkodik az inteligenciaszintedrő.
nélküle nem lenne Nightwish sem...
Petrafranczia
hogy lehetsz ilyen hogy leszólsz valakit, akit nem is ismersz?
a Justinos profilképed és ez árulkodik az inteligenciaszintedrő.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. április 03. 19:26
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Már nekem sincs bajom flojánszennel, lehet hogy azért, mert nem a Tarja időszakban ismertem meg a bandát.A duettre amúgy kíváncsi lennék.
Igen a headbang már elég idegesítő. Flooron van a kamera enékel, aztán elveszik,de amikor már ismét őt videózzák akkor már fejszaggatás van...
Petrafranczia
"jézusom ki ez a fickó??? nagyon gáááááz..."
No comment...
Igen a headbang már elég idegesítő. Flooron van a kamera enékel, aztán elveszik,de amikor már ismét őt videózzák akkor már fejszaggatás van...
Petrafranczia
"jézusom ki ez a fickó??? nagyon gáááááz..."
No comment...
2014. április 03. 22:47
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
Petruskának nézzétek el a tudatlanságát. valószínüleg azért nem ismeri Tuomast, mert ő már akkor világslágereket alkotott, amikor francica még csak egy halvány kéjes gondolat volt a szüleinek, bíberke meg valószínüleg a k*kit ette ki a pelenkájából. XD
vagy talán mert Tuomas Holopainen nem szerepel pletykalapok hasábjain, nem drogozik, nem balhézik, nem bosszantja a szomszédait, nem hívják rá a zsarukat, nem akarják kitoloncolni a hazájából.
ellenben talán a miniszterelnökük után a második legismertebb ember a hazájában, aki köztiszteletnek, és közszeretetnek örvend, valamint példás, visszahúzódó magánéletet él.
hát Petruska ezért nem ismerheti őt.
vagy talán mert Tuomas Holopainen nem szerepel pletykalapok hasábjain, nem drogozik, nem balhézik, nem bosszantja a szomszédait, nem hívják rá a zsarukat, nem akarják kitoloncolni a hazájából.
ellenben talán a miniszterelnökük után a második legismertebb ember a hazájában, aki köztiszteletnek, és közszeretetnek örvend, valamint példás, visszahúzódó magánéletet él.
hát Petruska ezért nem ismerheti őt.
2014. április 04. 13:40
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Sosem értettem azokat a személyeket,akik csakis azért szólnak hozzá egy cikkhez,hogy elhireszteljék magukról,hogy "mennyire okosak" ez már kezd szánalmas lenni emberek!
Aki meg nem ismeri Tuot és a Nightwish-t az meg magára vessen
Aki meg nem ismeri Tuot és a Nightwish-t az meg magára vessen
2014. május 01. 20:11
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Én örülnék, ha énekelne, de nem Floorral és nem a Carpentert (ami nekem az egyik edvencem a AFF-ről). Mármint én az Anette - Floor köztes időszakban ismertem meg a Nightwish-t, és nem olyan rossz Floor hangja..... de hát, ahogy előttem leírták, és amivel teljesen egyet tudok érteni, a kinézete hát nemtom mennyire világosan érthető, de vastag, értitek. Na mindegy, majd megszokom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.