Ismét énekelni fog a finn Nightwish együttes frontembere, dalszövegírója és egyben billentyűse.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét dalra fakad Tuomas Holopainen
2014. április 01. 12:29
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. április 01. 13:33
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
egyáltalán nem örülök, hogy Floor belekontárkodik ebbe a dalba. nem értem miért nem lehet úgy hagyni a dalokat, amiket akkor Tarja hangjára, és Tarjának írtak. De azért kíváncsi vagyok mit hoznak össze az új albummal.
TarjaNightwish
2014. április 01. 13:57
"Egy duettet készítenek az új énekesnővel, Floor Jansennel"
akkor ez most már biztos, floor az új, hivatalosan is elismert énekesnő és nem csak vendégénekesként közreműködött a koncertkörútjukon?
"Egy duettet készítenek az új énekesnővel, Floor Jansennel, mely a The Carpenter címet viseli"
ez úgy hangzik mintha a t.c. egy új szám lenne pedig már az a.f.f. albumon helyet kapott, videóklip is készült hozzá
akkor ez most már biztos, floor az új, hivatalosan is elismert énekesnő és nem csak vendégénekesként közreműködött a koncertkörútjukon?
"Egy duettet készítenek az új énekesnővel, Floor Jansennel, mely a The Carpenter címet viseli"
ez úgy hangzik mintha a t.c. egy új szám lenne pedig már az a.f.f. albumon helyet kapott, videóklip is készült hozzá
2014. április 01. 14:57
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Lehet hogy én vagyok a hülye... de ez tuti csak valami április-i tréfa. Remélem, légyszi... A srácok szeretik szivatni a népet.
Ha már duettezni akarna tuti írna egy új dalt? Nem?
Ha már duettezni akarna tuti írna egy új dalt? Nem?
2014. április 01. 15:48
Mi van? Floor belekontárkodik a Carpenterbe? Nagyszerű...
2014. április 01. 19:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Ez a drágalátos hir nálam felér egy szivinfraktussal,jesszusom most komolyan The Carpenter Flooritával,könyörgöm csak ezt ne remélem ez valami vicc.Tuo meg ha eleve énekelni akar akkor na ájde de akkor irjon egy új dalt,amiben énekelhet a Flooritájával de ne egy The Carpenter-t,amely csakis kizárólag Tarjussal az igazi.Kár elővenni a régi dalokat,mert Floorral akár mennyire jó énekesnő a Nightwishban nekem még mindig kevés,és nehogy azt higgye bárki is ,hogy azzal mert ő az új énekesnő a NW majd a régi lesz,hát kicsit sem ,mert az a hatás már akkor elveszett amikor Tarját kitették és szerintem hadják békén a vele készült hatalmas slágereket.
2014. április 01. 21:26
Fantasztikus...mi jön még?? Teljes Once album újrakiadás vagy milyen kemény fába óhajtja még vágni a fejszéjét Floor kisasszony?
2014. április 01. 22:07
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Majd Padlón végzi ő is, mint az egész banda. Vagy Padló végez a bandán.
2014. április 01. 23:56
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
tuti kacsa a hír. ha Johannával nem énekel együtt a szólóalbumán, aki pedig ugye a szerelme, akkor miért pont Floorral akarna duettezni? am is megmondta, soha a büdös életbe nem énekel többet, mert nem tartja elég jónak hozzá a hangját.
2014. április 02. 00:09
|
|
|
Ahogy én olvastam állitólag pont Floor volt az aki ragazkodott ahozz,hogy Tuomi ismét énekeljen a Wishben.Szerintem is vicc,de nem lepődnék meg ha pár hónap múlva megjelenik a Tuomi-Floor féle Carpenter.
2014. április 02. 08:04
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
hát ha Floor ráveszi, hogy megnyikkanjon, akkor ő lesz a kedvenc énekesnőm.
nekem tetszett Tuomi hangja, igaz csak egyetlen felvételen hallottam koncert közbe énekelni. sajnálom, hogy ő nem így gondolja. csak némi képzés, és lenne olyan jó, mint Marco.
najó, mondjuk koncerten headbangelés közben nehéz énekelni, ez tény XD és azért az sokkal látványosabb tőle, mintha dalra fakadna. de mindettől függetlenül igazat adok Floornak, meg kell csillogtatnia a hangját.
nekem tetszett Tuomi hangja, igaz csak egyetlen felvételen hallottam koncert közbe énekelni. sajnálom, hogy ő nem így gondolja. csak némi képzés, és lenne olyan jó, mint Marco.
najó, mondjuk koncerten headbangelés közben nehéz énekelni, ez tény XD és azért az sokkal látványosabb tőle, mintha dalra fakadna. de mindettől függetlenül igazat adok Floornak, meg kell csillogtatnia a hangját.
2014. április 02. 10:20
|
|
|
Én szivem szerint kíváncsi vagyok ennyi év után mennyit változott a hangja tuti,hogy fejlődött valamennyire csak nem akarja beismerni.De ennek ellenére akkor sem Flooritával kéne The Carpentert énekelni.
2014. április 02. 10:36
|
|
|
nem fognak. ha jól vettem ki Tuomi fészbúk oldalán írt üzenetét, akkor tényleg áprilisi tréfának szánták. ettől függetlenül én azért meghallgatnám őt egy szép szerelmes duettben Johannával.
hát, kövezzetek meg, de nekem bejön Floor hangja. eleinte én is utáltam a csajt, a kinézete most sem a szívem csücske, de arról nem ő tehet, hogy ekkora nagy melák lett. de rájöttem, nem ő tehet arról, hogy kitették Anettet. azt ő magának köszönheti. Floor meg naná hogy kapott az alkalmon. ki ne kapna egy ilyen felkínált lehetőségen? nem pottyant magától az ölébe a lehetőség, megdolgozott érte. iszonyatos erő jön a torkából, ami egy metálénekesnőnek hatalmas előny. gondolom Tuomi is erre csapott le. ha életben akarja tartani a bandát, Floorral menni fog neki. persze most még sokan utálják Anette miatt, mint ahogy anno Anettet is utálták Tarja miatt. de majd idővel az igazi NW fanok úgyis megbékélnek vele, ha Tuomi ugyanolyan jó számokat fog írni, mint eddig.
hát, kövezzetek meg, de nekem bejön Floor hangja. eleinte én is utáltam a csajt, a kinézete most sem a szívem csücske, de arról nem ő tehet, hogy ekkora nagy melák lett. de rájöttem, nem ő tehet arról, hogy kitették Anettet. azt ő magának köszönheti. Floor meg naná hogy kapott az alkalmon. ki ne kapna egy ilyen felkínált lehetőségen? nem pottyant magától az ölébe a lehetőség, megdolgozott érte. iszonyatos erő jön a torkából, ami egy metálénekesnőnek hatalmas előny. gondolom Tuomi is erre csapott le. ha életben akarja tartani a bandát, Floorral menni fog neki. persze most még sokan utálják Anette miatt, mint ahogy anno Anettet is utálták Tarja miatt. de majd idővel az igazi NW fanok úgyis megbékélnek vele, ha Tuomi ugyanolyan jó számokat fog írni, mint eddig.
2014. április 02. 10:51
|
|
|
Igazából remélem,hogy a poénból lesz valami,de akkor inkább már szólóban.Én reménykedtem,hogy ha már szóló projektet csinál akkor legalább majd énekel,mert azért megvan hozzá a tehetsége.Ami pedig Floort illeti én már a legelején mondtam,hogy különösebb bajom nincs vele,hiszen őt is régóta ismerem és a hangja úgy tökélete ahogy van,csak nagyon túlzásba viszi a headbanget,mert azért néha észrekéne vennie,hogy miközben Wish-dalokat énekel nem ReVamp koncerten van ahol háromnegyed dal headbang-ből áll.Az erotikából is kicsit visszavehetne,mert lassan kezd undoritóvá válni.
2014. április 02. 12:48
|
|
|
jaja, azzal van nekem is bajom, ahogy vonaglik, meg ahogy a fejét dobálja. remélem Tuomi visszafogja majd, és rászól, hogy azért nem egy erotika showba csöppent.
am is egy ekkora nőtől alapjában undorító, ha ennyire tekergeti magát. a headbangből meg tök elég lenne annyi, amennyit anno Tarja csinált. nem vitte túlzásba, de azért néha megmutatta, hogy ő is tud olyat
nem kell itt, hogy minden egyes szám alatt leszakadjon a feje
elég, ha Tuomas szédeleg egy-egy koncert után.
azért én szívesen meghallgatnék egy olyan dalt is, amit Tonyval
énekel (ha már akkora spanok, meg Tony lapból énekel a lemezen)
azért én szívesen meghallgatnék egy olyan dalt is, amit Tonyval
2014. április 02. 19:09
|
|
|
Ezzel tökéletesen egyetértek,hiszen Tarja és Nettie is annyit headbangelt amennyit jónak láttak és amelyik zene tényleg olyan ritmusú,hogy szinte lehetetlen nem csinálni(bár a metal alapjából fejrázós csak a szimfó-metal szerintem valamennyivel visszafogottabb)egy Tuo-Tony duettben is benne lennék,mert Tony-nak is iszonyatjó hangja van és Tuominak sem ártana ennyi év után egyet énekelni
2014. április 02. 19:18
Én is nagyon régóta ismerem Floor-t és a bandáit, és mindig is szerettem a hangját. Igazi rajongónak tartom magam, legalábbis nem olyannak, aki csak a Bye Bye Beautiful-t meg a Nemo-t ismeri, és nyáladzik a bandára. Mindig is az egyik legfontosabb együttes volt az életemben, gyakorlatilag rajtuk (is) nőttem fel, így engem is - mint ahogy sok-sok Wisher-t - érzékenyen érintett ez a Floor = Nightwish téma. Már megbarátkoztam a gondolattal, néha eszembe jut, és nagyon abszurdnak tartom, de nem lehet ellene mit tenni... csak el kell fogadni. Eleinte, a bejelentést követően hónapokig nem láttam bennük azt a bandát, amit odáig annyira szerettem, de most valahogy megtanultam elfogadni Floor-t, mást úgy sem lehet csinálni. Azért kedvenc Youtube komment még mindig... "Thank you Anette, for everything. You won't be forgotten."
TarjaNightwish
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.