Starity

Egyetemen fogják tanítani Miley Cyrust

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 02. 17:36 #101
- törölt felhasználó -    
Kicsit túlzás, de amúgy jó xd
2014. április 02. 19:08 #102
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER

Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
Ez ostobaság....
2014. április 02. 20:18 #103
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
ez csak arra fogja ösztönözni Miley-t hogy folytassa ezt az életmódját...
2014. április 03. 16:06 #104
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.04.02. 10:08)
Miért lenne furcsa szakterület?
A kisebbségek témaköre egyébként egy kiemelten fontos területe a szociológiának. Amúgy jól látod, a szociológia nagyon is tág, s pont ettől olyan szép. Mindennel lehet foglalkozni és mindent lehet vizsgálni, ami az emberekkel, a társadalommal, sőt, akár az állatokkal kapcsolatos. Nagyon sok területe van, mindenki tud benne találni egy olyan szeletet, ami őt érdekli, foglalkoztatja. Vannak jobban és kevésbé kutatott témák. Utóbbiak nagyon izgalmasak lehetnek, pont azért, mert nem lerágott csont, viszont szakirodalom híján igencsak tanulmányozás/kutatásigényesek. A szociológia egy nagyon szép tudomány, mondhat bárki bármit. biggrin.gif

Őszintén szólva, én valahol megértem, hogy az illető unta a kisebbséget, hiszen napjainkban is ez van a képünkbe nyomatva, az meg egyenesen felháborító tud lenni néha, amikor lassan már ők rendelkeznek több joggal, mint mi. Belegondolva az egészbe, hát rohadtul nem lenne kedvem ahhoz, hogy még a tananyagom is róluk szóljon. Mondjuk én csak egy szemeszterig tanultam, de csak nagyon felületesen a szegénységről, a középrétegről és a gazdagokról. Kinek a pap, kinek a papné, nem azt mondom, hogy csúnya tudományág, de én nekem a szemeim állandó jelleggel ragadtak, pedig nem vagyok az a típus, aki alszik az órákon. Persze, akit érdekel ez a terület, annak biztos, hogy érdekes lehet, de véleményem szerint nagyon monoton és iszonyatosan unalmas, hiszen eléggé száraz maga az anyag is.
2014. április 03. 16:43 #105
elmobaba
elmobaba
új tag

StátuszI need your love, I need your time <3
Hozzászólás: 5
Azonosító: 223195
Hát az biztos hogy mindig lefogják rohanni őt az emberek biggrin.gif
2014. április 03. 17:38 #106
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Beyla @ 2014.04.03. 16:06)
Őszintén szólva, én valahol megértem, hogy az illető unta a kisebbséget, hiszen napjainkban is ez van a képünkbe nyomatva, az meg egyenesen felháborító tud lenni néha, amikor lassan már ők rendelkeznek több joggal, mint mi. Belegondolva az egészbe, hát rohadtul nem lenne kedvem ahhoz, hogy még a tananyagom is róluk szóljon. Mondjuk én csak egy szemeszterig tanultam, de csak nagyon felületesen a szegénységről, a középrétegről és a gazdagokról. Kinek a pap, kinek a papné, nem azt mondom, hogy csúnya tudományág, de én nekem a szemeim állandó jelleggel ragadtak, pedig nem vagyok az a típus, aki alszik az órákon. Persze, akit érdekel ez a terület, annak biztos, hogy érdekes lehet, de véleményem szerint nagyon monoton és iszonyatosan unalmas, hiszen eléggé száraz maga az anyag is.

Mivel egy jelentős társadalmi problémát generálnak a kisebbségek, ezért is foglalkoznak vele ennyit. Bár még így sem eleget. Kevés forrás van rá, de mindegy, ez hosszú... A szociológia a legmélyebb bugyrokig leás, ami sok mindent megmagyaráz... smileeee.gif
Persze, nem érdekelhet mindenkit, engem sem köt le ezer más téma, különös tekintettel például a reál dolgokra. rohog.gif Ha minden jól megy, nekem ebből egyszer diplomám lesz (többek között kellene hozzá egy második középfokú nyelvvizsga biggrin.gif ), szóval részemről "like" a szociológiának, de ez én vagyok. smileeee.gif
Amúgy valóban sok helyen száraz és monoton, ugyanakkor vannak hihetetlenül érdekes, színes, izgalmas részei is. Személy szerint amit én nem szeretek benne, az a sok-sok emberke (szülőatyák és kutatók) és a saját elméleteik. Miben hasonlítanak, miben térnek el... laugh.gif
2014. április 04. 17:26 #107
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Biztos menni fog neki,mert nem buta szerintem.
2014. április 09. 16:54 #108
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
Hozzászólás: 562
Azonosító: 217712
Miley Cyrus diploma! biggrin.gif
2014. május 03. 18:03 #109
Crazyyy334
Crazyyy334
új tag

StátuszAndy Biersack
Hozzászólás: 21