Egyetemen fogják tanítani Miley Cyrust
2014. március 31. 22:08
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
mindenki meghibbant?
2014. március 31. 22:22
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
Loooll.. ez azért poén. Mondjuk, mindenki mondja, hogy Miley így, meg úgy, meg hogy nem csinál semmit, és lószare a csaj.
Azért tegyünk fel egy kérdést:
Innen akármelyikünknek is sikerült annyira felkeltenie az emberiség érdeklődését, hogy egyetemi órák legyenek belőle Amerikában??
Azért tegyünk fel egy kérdést:
Innen akármelyikünknek is sikerült annyira felkeltenie az emberiség érdeklődését, hogy egyetemi órák legyenek belőle Amerikában??
2014. március 31. 22:36
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Ilyen ostobaságot
2014. március 31. 22:49
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Szerintem ahogy múlnak az évek, tényleg beleteszik tananyagnak a sztárokat is pl.: a történelem könyvbe. Eltudnám képzelni 50 év múlva. Persze ezt is Amerika kezdené el...
"Miley Cyrus felemelkedése és bukása"- már felemelkedett, csak buknia kell és ez előbb-utóbb bekövetkezik
Egy pszichológiai elemzést kéne inkább elvégezni a viselkedéséről.
"Miley Cyrus felemelkedése és bukása"- már felemelkedett, csak buknia kell és ez előbb-utóbb bekövetkezik
Egy pszichológiai elemzést kéne inkább elvégezni a viselkedéséről.
2014. március 31. 23:46
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
"De természetesen nem arra kell gondolni, hogy botrányos viselkedését fogják oktatni a tanulóknak, hanem sokkal inkább azon keresztül fogják bemutatni a kulturális konfliktusokat, faji, nemi és osztálybeli különbségeket." <--- ugye azért olvasni tudtok? Ha már a szövegértés nem megy...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. április 01. 00:20
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát ez csodálatos!
2014. április 01. 03:32
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
szerintem meg a Starityről kéne egy tanulmány. Hogy egyesek csak a szöveget olvassák el, és abból olyan okos következtetésekre jutnak, ami köszönő viszonyban sincs a cikkel. Brávó.
Remélem iskolában nem így teljesítetek, mert akkor nem csodálkoznék a sok rossz jegyen.
Arról nem is beszélve, hogy maga a cikk írója is mennyire meg tudja határozni magát a válaszokat. (Nem hiszitek el? Akkor kevés cikket olvastatok el figyelmesen.
)
Arról nem beszélve, hogy sokszor a szennylapok olyan hülyeségeket állítanak, hogy a pofám leszakad, és a nép meg naná hogy birka módjára beveszi, mert képtelen utánanézni a dolgoknak.
Arról nem is beszélve, hogy maga a cikk írója is mennyire meg tudja határozni magát a válaszokat. (Nem hiszitek el? Akkor kevés cikket olvastatok el figyelmesen.
Arról nem beszélve, hogy sokszor a szennylapok olyan hülyeségeket állítanak, hogy a pofám leszakad, és a nép meg naná hogy birka módjára beveszi, mert képtelen utánanézni a dolgoknak.
Sally Sparrow
2014. április 01. 06:29
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Tulajdonképpen érdekes feltételezés. Megfigyelhetnék, hogyan befolyásolja a hírnév meg a többi dolog amin Cyrus keresztülment a személyiséget és ez hogyan változtatja meg a viselkedést. Talán még kezelni is lehetne - nem azt mondom, hogy ez egy betegség, csupán egy csöppnyi törés a drága lelkében
2014. április 01. 08:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Levin @ 2014.03.31. 21:01)
Most komolyan erre van igény? Erre áldoznak az egyetemen pénzt-időt, hogy kitaglalják miként hat Miley Cyrus oktondi viselkedése a mai emberekre?
Micsoda észlények. Hihetetlen, hogy ezt valóban komolyan gondolják.. Azt hittem valami 'elő-bolondok napi' átb#szás az egész.
Idézet (imbranataxversa @ 2014.03.31. 21:05)
ezek után egyáltalán nem csodálkozom azon,hogy az amcsik olyan sötétek,mint az éjszaka. ha ilyeneket tanulnak..
Szerintem nem rossz ötlet. Tökéletes példája kora botrányhőseinek. Aki meg azért megy majd erre a kurzusra (és/vagy szakra, ergo szociológiára), mert Miley, akkor két dolog lesz lehetséges. Vagy felháborodottan otthagyja a sulit, miszerint hogy képzelik, hogy ilyeneket állítanak a 'tehetséges' májliról, vagy pedig felnyitják a szemeit a valósággal kapcsolatban. (jelzem, utóbbi lenne a cél - a szociológia próbál vizsgálni mindenfélét, okokat keres és az biztos, hogy az ember utána egész sok dolgot máshogy lát - felnyitják az ember szemét szociológián
Idézet (Jolie_77 @ 2014.03.31. 21:59)
Hol máshol lehetne ez tantárgy, mint Gagyiföldön...
? Amerikára célzol? Szerintem pedig nem rossz ötlet. Kivételesen. Miley amerikai, az "ő kutyájuk kölyke", lehet vele (negatív) példálózni.
Idézet (Beyla @ 2014.03.31. 20:42)
TSzvsz a szociológia egy érdekes tudományág. Én tavaly tanultam szociológiát nagyon sallangokban, és valami borzasztó unalmasnak, illetve monotonnak találtam. Nem nem tetszett, bár valaki meg ezt tanulja egyetemen, ízlések és pofonok. Mindenesetre májli szájrúzs neve is csak azért szerepel, hogy a hallgatókat vonzza - mondjuk azzal a három jelentkezővel az élen, hát nincsen túljelentkezés.
Én szeretem.
Bessie
2014. április 01. 09:42
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Úristen, ez most komoly? Ki akarna Mileyról tanulni? Csak pénzkidobás. Inkább olyanokat tanítsanak, akik tettek is valami értékeset, nem csak botrányosat. Ezt nem érdemli meg.
2014. április 01. 13:19
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Lisa7003 egyetértek veled.
2014. április 01. 13:29
|
|
maite1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 148 Csatolások: 1 Azonosító: 144059 offline
|
Hogy ez mekkora baromság!! Te atya úr isten!! Ezt a nőt szanatóriumba kellene csukni egy jó darabig, nem pedig megemlíteni a nevét egy oktatási intézményben! Maximum a szennylapok hasábjaira való!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.