Miranda Kerr pucérra vetkőzött a GQ-nak
2014. április 07. 15:33
|
|
ProfesszorPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 30 Azonosító: 222509 offline
|
Hűha, jó képek
2014. április 07. 16:26
|
|
Fuck.x.Bitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 222157 offline
|
Szerintem gyönyörűek!! ❤️
2014. április 07. 19:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Nekomimi82 @ 2014.04.07. 19:02)
amúgy érdekes, hogy ti Mileyt kurvázzátok, meg r.ibancozzátok, ő meg istennő(egyiket sem szeretem, de ez furcsa)
Különbség van közönségesség és szexiség között. Májli súlyosan közönséges kategória ami a vrekkingbólt és a mostani fotósorozatait illeti. Másrészt meg szájrúzs énekesnő, akinek nem a fotóival (sokkal inkább a nem létező hangjával) kéne keresnie a pénzt, míg Miranda modell. A modellek többsége többször is levedlik magukról a fehérneműt karrierjük során, de mindezt általában ízléses kivitelben teszik. Tricia Helfer (valószínűleg fingod sincs róla ki ő, tudom) többször megmutatta színésznő létére a bájait, megannyi erotikus shoot készült róla és mégsem tartom r*bancnak, míg májlit viszont igen.
2014. április 09. 18:04
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
nem értem mi ez a Mileyhoz hasonlítunk mindenkit szindróma a legtöbb starity felhasználónál. hol kaptátok el ezt a betegséget? kérek ellene védőoltást.
amúgy meg a véleményem megegyezik Beyla-val, aki gyönyörűen kifejtette a dolgokat. be lehetne fejezni az ilyen gyerekes összehasonlításokat és kinyithatnátok végre a szemeteket is, nem csak a szátokat
amúgy meg a véleményem megegyezik Beyla-val, aki gyönyörűen kifejtette a dolgokat. be lehetne fejezni az ilyen gyerekes összehasonlításokat és kinyithatnátok végre a szemeteket is, nem csak a szátokat
2014. május 06. 12:28
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Először is, Miranda modell. A munkájához részben hozzátartozik a vetkőzés. Ezek a fotók még bőven az ízlésesség határán belül vannak, különben meg semmi nem látszik az intim testrészeiből. Egyébként tetszett az interjú.
2014. július 18. 14:56
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát, szerintem szép pár voltak Orlando-val, kár, hogy szétmentek. Azért az a rész, hogy a nőkkel való kalandokba belemenne, kicsit durva volt. XDD Nem ítélek el semmit, nem vagyok visszamaradott, de mindneki magából indul ki, és nekem természetellenes az azonos neműek bármilyen kapcsolata. Mert hát az is, valljuk be, hiszen nem véletlenül születtünk azzal, amivel...
2014. július 18. 14:59
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Lisa7003: egyetértek veled. Miranda gyönyörű nő ,de remélem túl sokat nem fog más alkalommal mutatni magából...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: