Starity

Kipfujolták Justin Biebert a Juno-gálán

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 04. 17:51 #141
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Idézet (blossomed @ 2014.04.03. 20:18)
Beyla
Még mindig itt tartunk? smileeee.gif tessék akkor itt van az igazi hardcore stílus http://data2.whicdn.com/images/80064597/large.jpg nevetséges hogy ti mindenbe bele tudtok kötni, de amit írtam neked arra nem tudtál válaszolni.. laugh.gif

Ez még mindig nem hardcore. Mi tudjuk hogy van ilyen csak te vagy olyan figyelmetlen hogy fel se fogod amit írunk. Ez még csak nem is emó, maximum amit annak kiáltottak ki a myspace korszakban. Ez a tipikus scene kölykök öltözéke kinézete volt.

Itt van két HARDCORE zenekar videója, ha még így sem fogod fel hogy nem a színes haj meg a csili villi dolgok akkor sajnálom, mert úgy tűnik tényleg a levegőbe beszélek sad.gif

2014. április 05. 08:47 #142
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Csatolások: 0
Azonosító: 209822
kiss9993 döntsd már el igazán , hogy Justin mellett állsze vagy csak szidni tudod !
Egyik véleménybe azt mondod , hogy idézem :
kiss9993 írta :
Megérdemelte a kis buzi. Egyit érsz buzibieber. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
És ez 20 éves??? Nem nézztem többnek 14-nél.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Komolyan már röhögök ezzen az egészen
Utánna meg már ezt írod véleménynek :
Kiss9993 írta:
MINT HOGY A BEATLES A VILÁG MINDEN IDŐK LEGJOBB EGYÜTTESE. JUSTIN BIEBER A VILÁG LEGJOBB ÉNEKESE ÖRÖKKÉ. PEDIG FIÚ VAGYOK ÉS NEM BUZI.
HAJRÁ JUSTINNNNNNNNNNN
Szerintem komolyan el kellene gondolkodj ezeken a dolgokon !
El kellene döntened , hogy melyik csapatba tartozol !
Választhatsz a Belieberek és a hatersek között mad.gif
Esküszöm egyre hülyébb emberek vannak ezen a nyomorult világon ! mad.gif
2014. április 05. 17:32 #143
AnEszti
AnEszti
új tag
Hozzászólás: 46
Azonosító: 222828
Csak irigyek.!! Imádom Justin-t.<3 <3 :*..!!
2014. április 05. 19:03 #144
- törölt felhasználó -    
A haja lehet nem tartozik oda.. de a többi mind annak mondható. Milyen 'csili villiről' beszélsz te? Legyen lezárva ez a téma, mert már elég unalmas. Egyébként is mára már teljesen már fogalom ez az öltözködés.. össze dobják hipster dolgokkal meg amivel akarják, divat valamilyen szinten.. te a zenéről beszélsz, én pedig nem. Úgyhogy hiába linkelgeted be a videókat.. akkor se tudsz semmit erről az öltözködési stílusról. (és én eddig nem arról az igazi hardcore banda tagos öltözékről beszéltem) Kat kinézete ezen a képen viszont annak mondható, és nem a személyről beszéltem hanem a képen látható ruhákról.
2014. április 10. 18:33 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet
MINT HOGY A BEATLES A VILÁG MINDEN IDŐK LEGJOBB EGYÜTTESE. JUSTIN BIEBER A VILÁG LEGJOBB ÉNEKESE ÖRÖKKÉ. PEDIG FIÚ VAGYOK ÉS NEM BUZI. 
HAJRÁ JUSTINN

Na persze. Azt sem tudod,mi az a Beatles. tongue.gif Ők még abban a korban éltek,amikor az embereknek volt ízlésük,az előadóknak pedig tehetségük. Ez mára eltűnt,és akik ilyenekért rajonganak,a "jó zene" fogalma kimerül a diznicsibékben,Jusztina Bíbörben meg az egydében.
2014. április 13. 21:52 #146
Kalea
Kalea
visszatérő vendég

Státusz"Spread your wings, reach for your dreams..."
Hozzászólás: 278
Azonosító: 213604
Vicces helyzet volt! biggrin.gif
Mellesleg sajnos a mai világban egyre kevesebb és kevesebb igazából tehetséges énekes/énekesnő van, mert a legtöbbjüket elég csak menő/cuki/sexy ruhákba bújtatni, és már meg is nyerték az embereket. Csak sajnálni tudom az ilyeneket, akik már erre a szintre alacsonyodtak le... Bár el kell ismerni, hogy azért Justinban is van valami, amit esznek rajta az emberek.
2014. április 20. 17:56 #147
Baltazar666
Baltazar666
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 220190
Ezt jár neked te szemét!
2014. május 11. 13:15 #148
- törölt felhasználó -    
eggyetértek AnEszti
2014. december 06. 10:33 #149
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Remélem, hogy most már rájött, hogy senki nem tiszteli. Miért is kéne?
2019. november 03. 16:09 #150
LoveYourSelf
LoveYourSelf
visszatérő vendég

StátuszI love games that turn people aganinst each other
Hozzászólás: 186
Azonosító: 265848
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.06. 10:33)
Remélem, hogy most már rájött, hogy senki nem tiszteli. Miért is kéne?

Mert egy tehetséges, imádni való, kedves emberről van szó. Pár embernek elég ránézniük valakire és azt hiszik, hogy tudnak mindent róla. Ítélkezni felesleges, mert Palvin Barbarába kevesebb tehetség szorult, és a szép arca nélkül sehol se lenne. Justinnak legalább van tehetsége és egy nagyon hosszú utat kellett megtennie ,hogy odajusson ahol most van. Én nagyon is tisztelem mint embert, és mint előadót egyaránt. Nagyon nagy szíve van és úgy gondolom ez is egy kiemelkedő tulajdonsága. Az meg egyáltalán nem igaz, hogy senki se tiszteli, mert ha látnád a kommenteket, akkor tudnád, hogy még sokan vagyunk akik megvédik és megfogják védeni, amíg lehet. wink.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Sara Quin Sara Quin 7191.