Kipfujolták Justin Biebert a Juno-gálán
2014. április 01. 15:13
|
|
dorii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 162106 offline
|
Esküszöm, nevetsegesek vagytok... Itt az utalokra gondolok. Ugy beszeltek az eleterol, mintha annyira ismernetek, pedig az elhangzottak alapjan, kozel sincs igy... Igenis szegeny csaladbol szarmazik, az anyja (aki szinte meg tini volt akkor) egyedul nevelte fel. Kisebb koraban az utcan zenelt, hogy legyen penzuk, hidd el, nem elt luxusban, ahogy gondoljatok. Es ha mar ennyire nyomon koveted az eletet, tudhatnad, hogy rengeteket adakozik a nehezebb sorsuaknak. De persze mindenben konnyebb a rosszat latni, csak hogy leszolhasd.
Es akarmannyire mondod, hogy O a rossz, ilyen hozzaallassal te se vagy jobb.
2014. április 01. 16:08
|
|
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline
|
Szerintem meg ezzel a hülye "szétdolgozta a belét is" monológgal pont hogy ő akar benyalni neki... Szánalmas...
Amúgy meg én már rég nem akadok ki ilyeneken, mint hogy Justin Bieber a legjobb énekes. Persze. én meg világhírű festőművész vagyok... Blah! Hülyeség, a csávónak semmi hangja sincs, ami pedig "van" (vagyis ami a videóiban hallatszik) az meg a technika műve.
Amúgy meg én már rég nem akadok ki ilyeneken, mint hogy Justin Bieber a legjobb énekes. Persze. én meg világhírű festőművész vagyok... Blah! Hülyeség, a csávónak semmi hangja sincs, ami pedig "van" (vagyis ami a videóiban hallatszik) az meg a technika műve.
2014. április 01. 16:39
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
szerintem nem érdemli meg, a fújolást!
2014. április 01. 17:19
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Reni005 nem erdekel a nyomorult velemenyed !
Szakadj mar le rolam...nem veszekedek olyanokkal akikkel nem erdemes. Ennyi !
puszi
u #JB
Szakadj mar le rolam...nem veszekedek olyanokkal akikkel nem erdemes. Ennyi !
2014. április 01. 18:49
|
|
Rita66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 209029 offline
|
xDemonswithryux vammmmmmicsoda nem mondtam,hogy rólam írhatsz köszönöm
mert ha nem tetszik tartsd magadban.Hidd el a kutyát nem érdekli a véleményed amikor azt se tudod miről van szó csak idejössz dumálni, legyél képbe!Köcce.
Az, hogy 14 éves vagyok mivan akk te 23 éves vagy mégsem szólok érte
2014. április 01. 18:51
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Na persze, szétdolgozta a valagát, hagyjuk már. Ez a szöveg még elmegy április elsején, de hogy komolyan gondolják az emberek, azért ez már túlzás... Mindent a valaga alá toltak, amit csak lehetett. Nem csodálom, hogy ez történt, egyáltalán nem sajnálom.
2014. április 01. 18:56
|
|
Rita66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 209029 offline
|
Mrs.Bieber19 teljesen egyetértek én is unom már ezt a sok idiótát aki idejön utálkozni.Ammm ki nem nem unjátok még.Most ez a mánia kering, hogy rá kell szállni JB-re persze OKTALANUL. Én is rászálhatnék néhány utálóra de akk meg vérig lenne sértve a csicskabandátok.NO COMMENT SHUT UP!!!
2014. április 01. 19:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (blossomed @ 2014.03.31. 22:08)
Teljesen más stílus, én nem hasonlítanám a kettőt egymáshoz..
egyébként sem értem hogy ez hogy tartozik ide, miközben én csak arra válaszoltam hogy "Tudtommal a zenész az, aki valamilyen hangszeren tud játszani." erre pedig leírtam hogy igenis tud. Mindenkinek más az ízlése..
egyébként sem értem hogy ez hogy tartozik ide, miközben én csak arra válaszoltam hogy "Tudtommal a zenész az, aki valamilyen hangszeren tud játszani." erre pedig leírtam hogy igenis tud. Mindenkinek más az ízlése..
Kiesik a májam b*szd ki, ha ez a pózerkedő páwa tényleg zenész! Olvasd el az alábbi definíciót eme fogalomra, kérlek!
Idézet
A zenész olyan személy, aki hangszeren játszik és leginkább olyanra értjük, aki hivatásából vagy tehetségéből adódóankészít vagy ad elő zenét, esetleg aki komponál vagy vezényel. A zenészek bármilyen műfajra szakosodhatnak, de vannak akik többféle műfajban játszanak. Szakértelmük nagyon sokféle lehet, például vezénylés, éneklés, komponálás, rendezés vagy hangszerelés.
- forrás: Wikipédia
Nos, azt hiszem nem is kell elmagyaráznom, hogy bíbőr miért is nem lehet ezzel a titulussal illetni...
2014. április 01. 19:37
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (Rita66 @ 2014.04.01. 18:49)
xDemonswithryux vammicsoda nem mondtam,hogy rólam írhatsz köszönöm
mert ha nem tetszik tartsd magadban.Hidd el a kutyát nem érdekli a véleményed amikor azt se tudod miről van szó csak idejössz dumálni, legyél képbe!Köcce.
Talán engedélyt kellett volna kérem?
2014. április 01. 20:35
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Megérdemelte, de ezt nem egy gálán kellett volna csinálni...
2014. április 01. 20:36
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
xDemonswithRyux 23 eves letedre meg 12-14 eveseket oktatsz ki ???
Bocsanat , de az ilyeneknek mar erettebb eszuk kellene legten es ra kellene hagyni a kisebbekre !
ENNYI !
Bocsanat , de az ilyeneknek mar erettebb eszuk kellene legten es ra kellene hagyni a kisebbekre !
ENNYI !
2014. április 01. 20:37
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.04.01. 20:36)
xDemonswithRyux 23 eves letedre meg 12-14 eveseket oktatsz ki ???
ENNYI !
ENNYI !
Még mindig annyi hogy egy k&rva szót nem tudsz helyesen leírni!
szerk: Rátok hagynánk csak már sokan unják ezt
2014. április 01. 21:38
Idézet (Beyla @ 2014.04.01. 19:32)
Kiesik a májam b*szd ki, ha ez a pózerkedő páwa tényleg zenész! Olvasd el az alábbi definíciót eme fogalomra, kérlek!
Nos, azt hiszem nem is kell elmagyaráznom, hogy bíbőr miért is nem lehet ezzel a titulussal illetni...
Igen ezt már este elolvastam, és én kérek elnézést. (persze nem tőled) Mégegyszer mondom hogy én csak annyit szerettem volna leírni hogy tud hangszeren játszani, ennyi az egész. Pózer meg páwa :DDD édes istenem, na jól van.. azért pózer mert nem úgy öltözködik mint 15-16 éves korában, meg mert esetleg jobb lett a stílusa? Mert te biztos észrevettél egy nagy változást a barbie-ból lett hardcore-os csaj.. "páwa" csak azért mert tüsis a haja.
2014. április 01. 21:50
|
|
|
Hogy kell metálkórosan öltözni?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: